- 20 Ocak 2015
- 9.618
- 14.059
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.981
Allah korusun benim ilk hamileliğimde 7.ayda. çıktı. Belki sıcak havadan az su icmeden olabilirBende gebelik zehirlenmesinden şüphe ettim ama tansiyonum düşük o da bu hafta olmazmış zaten 20. Haftadan sonra görülürmus
Evin günlük rutin isleri ve 4 yasindaki kizim ile gun nasil bitiyor anlamiyorum bile.Çok doğru canım evde yurusem iyi olur .
Öyle bir durumda ne yapılıyor canım?birde belirtileri neler?Allah korusun benim ilk hamileliğimde 7.ayda. çıktı. Belki sıcak havadan az su icmeden olabilir
Başka hangi belirtiler oluyor canimAllah korusun benim ilk hamileliğimde 7.ayda. çıktı. Belki sıcak havadan az su icmeden olabilir
Allah'ım korusun neden olurmuş bu durum pekiAllah korusun benim ilk hamileliğimde 7.ayda. çıktı. Belki sıcak havadan az su icmeden olabilir
Canim el ,yüz de sislik olunca,tansiyon yüksek olunca hemen doktora ,hasteneye gitmek lazım. Benim şişme yoktu gerçi tansiyonum yüksekti, 24saat idrar toplama yaptık. Yani 24saat boyunda idrarımimi biriktirdim protein kaçağı var mi diye bakıldı. Benimki hafif düzeyde premklempiydi , Allah korusun anne ve bebek icin cok tehlikeli . Benim doktor o yüzden asla cok kilo alınmayacak dedi benm geçmişte olduğu icin diyetisyenede gidiyorum cok zorÖyle bir durumda ne yapılıyor canım?birde belirtileri neler?
Sebebi cok bilinmiyor heralde, bende doğum yapınca geçti. Sürekli bir yukselme oldu 7. Aydan SONRA cok kötüydü bas ağrısı vs. Hastanede de yattim yalniz bebek gelişimi durdu denildi 38.hafta da sezeryanla alındı. 2500 kg deniliyordu hep ultrason ölçümünde, ama 3470 kg doğdu. Bir yerde orasida kapali kutu herşey de net olmuyorAllah'ım korusun neden olurmuş bu durum peki
Sağlıkla doğdu ama değil mi o konuda bi sıkıntı olmadı?Sebebi cok bilinmiyor heralde, bende doğum yapınca geçti. Sürekli bir yukselme oldu 7. Aydan SONRA cok kötüydü bas ağrısı vs. Hastanede de yattim yalniz bebek gelişimi durdu denildi 38.hafta da sezeryanla alındı. 2500 kg deniliyordu hep ultrason ölçümünde, ama 3470 kg doğdu. Bir yerde orasida kapali kutu herşey de net olmuyor
Kuzum çekiniyorum şimdi doktor abartiyorsun diyince bir daha nasıl soru sorucam bilmiyorum. İnsan bu durumda elestirilmek istemiyor sadece bilgi sahibi olmak istiyor. Ben internette araştıracaksam neden dünyanın parasını döküyorum bilmiyorum .Canim el ,yüz de sislik olunca,tansiyon yüksek olunca hemen doktora ,hasteneye gitmek lazım. Benim şişme yoktu gerçi tansiyonum yüksekti, 24saat idrar toplama yaptık. Yani 24saat boyunda idrarımimi biriktirdim protein kaçağı var mi diye bakıldı. Benimki hafif düzeyde premklempiydi , Allah korusun anne ve bebek icin cok tehlikeli . Benim doktor o yüzden asla cok kilo alınmayacak dedi benm geçmişte olduğu icin diyetisyenede gidiyorum cok zorinsallah olmaz. Hiçbirimizde olmasin genelde düşük oranda takilmayin ama dikkat edin anormlik olunca beklemeden iletişime geçmek. Bana hep 14/10 e cikarsa tansiyonun direkt gel dediler.
Ah canım benim kim bilir neler hissettin neler düşündün neler yaşadınSebebi cok bilinmiyor heralde, bende doğum yapınca geçti. Sürekli bir yukselme oldu 7. Aydan SONRA cok kötüydü bas ağrısı vs. Hastanede de yattim yalniz bebek gelişimi durdu denildi 38.hafta da sezeryanla alındı. 2500 kg deniliyordu hep ultrason ölçümünde, ama 3470 kg doğdu. Bir yerde orasida kapali kutu herşey de net olmuyor
Kakao yağını hiç duymamıştım. Aslında yağlar da yeterli olur diye düşünüyorum ben deBen ilk hamilelikte kullandim her yerim de çatladı. Bence genetik ve alinan kilo da etkili. Su anda daha cok yaglara yoneldim. Eltim saf kakao yagi kullandi eczaci tavsiye etmis cok az catlagi oldu ama genetikten mi bilemiyorum.
Boba X almıştım oğlumda, onu kullanacağım yine inşallahKanguruyu hangi marka aldınız bebekler için ergonomik bikac marka vardi onlardan mi?
Kuyruk sokumu kemiği kırılanlar için minderler var ortası boş oluyor. Onlardan kullan canım bayağı rahat edersinKizlar ben bu kuyruk kemiginin oldugu bolgedeki agridan duramiyorum yaa.ilk hamileligimde böyle olmamıştı. Biraz ayakta kalıp sandalye gibi sert bir yere oturayım agri giriyor ve uzanınca 3 saatte anca geciyor bu ağrı. doktora sorduğumda sert yere oturma dedi sadece. Acaba magnezyum ile alakali olabilir mi bu hamileligimde doktor magnezyum vermedi bana. Benim gibi oturup kalkarken agri cekenler varsa sizler neler yapiyorsunuz bu ağrı icin. Doktorunuz birsey onerdimi
Geçmiş olsun canım, aşı olmuş muydunuz yakin zamanda? Dr bana mutlaka oldiyor da...Günaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Kakao yağı esmerlestiemez mi ? Sanki öyle hatırladım. Ben de indirimden lierak aldım . 264 TL ye inmişti. Orjinalliginin ispatını sordum bı kod var onu kaziyirsunuz ve indirim kupon kazanıyorsunuz dedi m geldi girdim kodu aynen indirim geldiKakao yağını hiç duymamıştım. Aslında yağlar da yeterli olur diye düşünüyorum ben de
Evet, ben de şaşırdım okuyunca. Başka bir amaçla kullanıldığını duymamıştım hiç kakao yağınınKakao yağı esmerlestiemez mi ? Sanki öyle hatırladım. Ben de indirimden lierak aldım . 264 TL ye inmişti. Orjinalliginin ispatını sordum bı kod var onu kaziyirsunuz ve indirim kupon kazanıyorsunuz dedi m geldi girdim kodu aynen indirim geldi
Hamilelikten önce 2 biontech yaptırdımGeçmiş olsun canım, aşı olmuş muydunuz yakin zamanda? Dr bana mutlaka oldiyor da...
Kalip halinde saf kakao yagi eritip kullanıyorsunuz. Bir araştırın derim çatlaklar icin kullanılıyor. Hazir butter formu isterseniz de Palmer's markasının var ama o da Lierac kadar pahali. Normalde kakao yaginin bronzlastirma özelliği de var gobeginiz gunes gorurse tabii.Kakao yağı esmerlestiemez mi ? Sanki öyle hatırladım. Ben de indirimden lierak aldım . 264 TL ye inmişti. Orjinalliginin ispatını sordum bı kod var onu kaziyirsunuz ve indirim kupon kazanıyorsunuz dedi m geldi girdim kodu aynen indirim geldi
Sabah da bunu almıştımOo maşallah baya dolap eve gelmişbende sürekli geziyorum favoriye alıyorum ama detaylıyı bekliyorum .ondan sonra başlasın alışveriş
Ben bunuKanguruyu hangi marka aldınız bebekler için ergonomik bikac marka vardi onlardan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?