2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Öyle bir durumda ne yapılıyor canım?birde belirtileri neler?
Canim el ,yüz de sislik olunca,tansiyon yüksek olunca hemen doktora ,hasteneye gitmek lazım. Benim şişme yoktu gerçi tansiyonum yüksekti, 24saat idrar toplama yaptık. Yani 24saat boyunda idrarımimi biriktirdim protein kaçağı var mi diye bakıldı. Benimki hafif düzeyde premklempiydi , Allah korusun anne ve bebek icin cok tehlikeli . Benim doktor o yüzden asla cok kilo alınmayacak dedi benm geçmişte olduğu icin diyetisyenede gidiyorum cok zor insallah olmaz. Hiçbirimizde olmasin genelde düşük oranda takilmayin ama dikkat edin anormlik olunca beklemeden iletişime geçmek. Bana hep 14/10 e cikarsa tansiyonun direkt gel dediler.

Allah'ım korusun neden olurmuş bu durum peki
Sebebi cok bilinmiyor heralde, bende doğum yapınca geçti. Sürekli bir yukselme oldu 7. Aydan SONRA cok kötüydü bas ağrısı vs. Hastanede de yattim yalniz bebek gelişimi durdu denildi 38.hafta da sezeryanla alındı. 2500 kg deniliyordu hep ultrason ölçümünde, ama 3470 kg doğdu. Bir yerde orasida kapali kutu herşey de net olmuyor

Sağlıkla doğdu ama değil mi o konuda bi sıkıntı olmadı?

Kuzum çekiniyorum şimdi doktor abartiyorsun diyince bir daha nasıl soru sorucam bilmiyorum. İnsan bu durumda elestirilmek istemiyor sadece bilgi sahibi olmak istiyor. Ben internette araştıracaksam neden dünyanın parasını döküyorum bilmiyorum .

Ah canım benim kim bilir neler hissettin neler düşündün neler yaşadın

Ben ilk hamilelikte kullandim her yerim de çatladı. Bence genetik ve alinan kilo da etkili. Su anda daha cok yaglara yoneldim. Eltim saf kakao yagi kullandi eczaci tavsiye etmis cok az catlagi oldu ama genetikten mi bilemiyorum.
Kakao yağını hiç duymamıştım. Aslında yağlar da yeterli olur diye düşünüyorum ben de

Kuyruk sokumu kemiği kırılanlar için minderler var ortası boş oluyor. Onlardan kullan canım bayağı rahat edersin

Geçmiş olsun canım, aşı olmuş muydunuz yakin zamanda? Dr bana mutlaka oldiyor da...

Kakao yağını hiç duymamıştım. Aslında yağlar da yeterli olur diye düşünüyorum ben de
Kakao yağı esmerlestiemez mi ? Sanki öyle hatırladım. Ben de indirimden lierak aldım . 264 TL ye inmişti. Orjinalliginin ispatını sordum bı kod var onu kaziyirsunuz ve indirim kupon kazanıyorsunuz dedi m geldi girdim kodu aynen indirim geldi

Evet, ben de şaşırdım okuyunca. Başka bir amaçla kullanıldığını duymamıştım hiç kakao yağının
Umarım lierac işinize yarar. Ben şimdilik yağlarla ile devam ederim eğer gereksinim duyarsam alırım diye düşünüyorum

Kalip halinde saf kakao yagi eritip kullanıyorsunuz. Bir araştırın derim çatlaklar icin kullanılıyor. Hazir butter formu isterseniz de Palmer's markasının var ama o da Lierac kadar pahali. Normalde kakao yaginin bronzlastirma özelliği de var gobeginiz gunes gorurse tabii.

Oo maşallah baya dolap eve gelmiş bende sürekli geziyorum favoriye alıyorum ama detaylıyı bekliyorum .ondan sonra başlasın alışveriş
Sabah da bunu almıştım vallahi kargo gelsinler siliyorum eşimin hala haberi yok dün sadece telefon almış dedi yeni dolap yükledin kesin diyor birsey aldın ama söylemedim dedim supriz olsun 5 kargo yolda abooowww .Bu banyo küveti hala kararsızım hangisi alsam

Eklentiler

• Screenshot_20220828-084826_Chrome.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…