- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.861
Ay sorma birde öyle hareketli ki bugun uzandığım gibi tekme atip duruyor bilmiyorum napiyo yahuSeninki inatçı çıktı
Bende magnezyum içiyorum günde bir bardak. O kadar faydasını görüyorum ki . Saga sola dönmeyi bende deneyim canım teşekkürlerEvet canım sakın strest falan yapma kendini de sakın yormamaya çalış ağır iş falan her şeyi yasakladı bana bir de hep sola yada sağa doğru yat sancı olduğu zamanki bebek dönsün dedi bende öyle yaptım bir de magnezyuma başladım sancılar artmasın diye
Metin mert, metin uraz, metin aras. Metin efe, metin can, metin han, metin akif, metin çınar, metin ayaz, metin arda, metin eren, metin ali, enes, kaan aklıma bunlar geldi :) çamaşır deterjanı dalin uni baby almıştım kızımda.. Emzik tutmadı ama bibs kaucuk, ve wee baby almıştım birde aventten memnun olan cok kişi var.. Biberon da haniymish almıştık cam olanindan yine onun yerine philips avent natural olanindan bak canım.. Islak mendil ve bez sleepy veya baby turco memnunum bazen hepsi burada veya trendyolda kampanyalar oluyor..Kizlar size iki sorum olacak.
Birisi isim konusu ben kayınpederimin ismini koyucaz yaninada ikinci isim.İsmi metin.Banada şuan yanına en mantıklı gelen isim ege.Metin ege kulağıma hoş geldi.Bunun gibi metin ile uyumlu bı isim önerisi olan varmı?
İkinci sorum çamaşır deterjanı, emzik , biberon , ıslak mendil vb almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Nasıl geçti pekiBenimde 4 te detaylı ultrasonum var
Kuzu çok şükür el ayak iç organlar çok iyi ama yüzünü göstermedi yarın bidaha gel dedi.Yuz üstü yatiyodu gıcık asla dönmedi yarın sabah çikolataları yiyip gidicem yüzüne kalbine bakicazNasıl geçti peki
Allahım şu minnoşa bak illa uğraştıracak neyse sağlıklı olsun daKuzu çok şükür el ayak iç organlar çok iyi ama yüzünü göstermedi yarın bidaha gel dedi.Yuz üstü yatiyodu gıcık asla dönmedi yarın sabah çikolataları yiyip gidicem yüzüne kalbine bakicaz
Amin kuzuu senin ne zaman detayliAllahım şu minnoşa bak illa uğraştıracak neyse sağlıklı olsun da
13ü nasipse az kaldı bakalım heyecan ile bekliyorum 20.haftaya girildi bebe sanki daha az kıpırdıyor pıt pıt diye yada ben fark edemiyorum bilmiyorumAmin kuzuu senin ne zaman detayli
En temizi bebe yağı kullanmak canım. Ben akşam lierac sabahları da bebe yağı kullanıyorumKızlar selam bugün lierac krem aldım eczaneden yanında mutlaka nemlendirici kullanın dediler. Nemlendirme sağlamaz sadece çatlak önler dediler. Bildiğiniz temiz içerikli nemlendirici var mı?
Bende aynı durumdayım sanki karnimda karınca dolaşıyormus hissi var oda bebek hareketi mi bilmiyorum. Kızlar içinizde bebek hareketini göbek üzerinde hisseden var mı? Benim bu karıncalanma hissi hep üst tarafta13ü nasipse az kaldı bakalım heyecan ile bekliyorum 20.haftaya girildi bebe sanki daha az kıpırdıyor pıt pıt diye yada ben fark edemiyorum bilmiyorumböyle olunca merak ediyorum ne durumda
İyidir canım içini ferah tut13ü nasipse az kaldı bakalım heyecan ile bekliyorum 20.haftaya girildi bebe sanki daha az kıpırdıyor pıt pıt diye yada ben fark edemiyorum bilmiyorumböyle olunca merak ediyorum ne durumda
Bende aynı durumdayım sanki karnimda karınca dolaşıyormus hissi var oda bebek hareketi mi bilmiyorum. Kızlar içinizde bebek hareketini göbek üzerinde hisseden var mı? Benim bu karıncalanma hissi hep üst tarafta
Yeri değişiyor diye çok da stres yapmıyorum açıkcası sonuçta çok da ileri bir hafta değil ki güçlü güçlü anlayayım kendimce böyle içimi rahatlatıyorumİyidir canım içini ferah tut
Var benim kızçe göbek deliğimin bir iki cm yukarısında sanki parmağı ile gıdıklıyormuş gibi oluyor bunu hep sabah saatlerinde yapıyorBende aynı durumdayım sanki karnimda karınca dolaşıyormus hissi var oda bebek hareketi mi bilmiyorum. Kızlar içinizde bebek hareketini göbek üzerinde hisseden var mı? Benim bu karıncalanma hissi hep üst tarafta
Tamda dediğin gibi canım bir gıdıklanma hissiVar benim kızçe göbek deliğimin bir iki cm yukarısında sanki parmağı ile gıdıklıyormuş gibi oluyor bunu hep sabah saatlerinde yapıyor
Canım benimde senin gibi doktor kontrolde rahimde kasılma gördü. Ama yorgunluk ile ilgili olabilir dedi. Bir hafta sonra kontrole gittim çok şükür herşey yolundaydı kasılma yoktu rahim ağzı kapalıydı. Sende bir kontrole git istersen. Sonrasında da gece bacağıma kramp girmeye başladı onun için magnezyum takviyesine başladı. Dediğin beyaz akıntı bende de oluyor ara sıra.Kızlar ya hem kasılma var diyodum bide süt akıntı var ne demek oluyo sizdede akıntı varmı normal mi aynı adet ağrısı gbi ağrı çekiyorum bı an hadi onu kasilmadandir diyodum ama şimdide süt renkli akıntı var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?