2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bizimle ilgileniyor olabilirler bebişler ☺☺☺Benimde ilk gebelik kuzum bebek hareketi bence oda artık ne kurcalıyorsa orada bazı günler benimde kocaman oluyor gazlı olduğum günler özellikle ☺

Bpeki kasilmayi sen hissettin mi bazen sağ kasigoma bıçak batiyo resmne ya

Bpeki kasilmayi sen hissettin mi bazen sağ kasigoma bıçak batiyo resmne ya
Doktor bana kasılma gördüm diyene kadar hiçbir şey hissetmemiştim. Doktor ultrosonda gördükten sonra hep kasıkta ağrım var gibi geldi ama kontrolde hicbirsey çıkmadı. Sanırım doktor kasılma gördüm dedikten sonra kendimizi biraz fazla dinliyoruz

Evet ya zaten hafiften bı ağrı vardı ama dediğinde beri karnım birden sertleşiyor ağrıyor kasıklarım bide şimdi bıçak sancısı var resmen arada bir geliyor akıntı aslnda her zmn vardı ama bu sefer ki farklı süt reng in ndeydu

Bende aynı durumdayım sanki karnimda karınca dolaşıyormus hissi var oda bebek hareketi mi bilmiyorum. Kızlar içinizde bebek hareketini göbek üzerinde hisseden var mı? Benim bu karıncalanma hissi hep üst tarafta
Göbek üstünde olan bağırsak hareketim benim net belli oluyor. Bebek çok nadir göbek deliği hizasında ama genelde daha aşağıda hatta bazen ayakları tam aşağıda oluyor ve vajinaya doğru vuruyor baya canım yandı hatta dün en alttan vurunca. Ama yine de herkesin farklı senin daha yukarıda da olabilir

Bizde geçen gün gittik bir tulum 150 tl hiçbişi almadim..

Bugun kaşıntım icin dr gittigimde sut kesigi gibi akinti, kokulu akıntı, renkli akıntı varsa bunlar için enfeksiyon yada mantar olabiliyor dedi.. Kontrol da etti bişi yoktu bnde ama akıntım da su gibi ve kokulu vs değil.. Sabunla yıkama dedi.

Kasilmayi nasil gördü canim?nasik tespit ediliyor.benim agrim oldugunda kasılma olabilir dedi ama tahminen soyledi

Yani bmdede koku yok sadece akıntı olarak geliyo iste

Kasilmayi nasil gördü canim?nasik tespit ediliyor.benim agrim oldugunda kasılma olabilir dedi ama tahminen soyledi
Ultrosonda gördü canım. Kontrol ederken rahimde kasılma görülüyor dedi ama ben hissetmemiştim. Yoruldun mu diye sordu. Elektrik kesildiği için merdiven kullanmıştım ondan olabilir dedi. Bir hafta sonra kontrole gittim herşey normaldi

Mecbur aldım çünkü her şey daha çok pahalancakmis... Biz kıyafetleri alırken bile etiket takiyorlardi yeni fiyat güncellemesi falan geldi dediler...
Ben hala hiçbişey almadım. 2 arkadaşım doğum yapmıştı. Küçülenleri vermek istediler. En fazla 2 kere giyilmiş bebişler hemen büyümüş. Onlardan aldım. Beşik, park yatak, mama sandalyesi, Puset, bebe arabası vs gibi şeyler de akrabalarımdan aldım. Süt sağma makinesi almam lazım. Sen e bebekten cift ve elektrikli mi aldın, 1000 TL fazla değil mi

Valla benim ikinci olduğu için çoğunluğu vardı ama benim oğlum temmuz doğumlu uzun kollu hiçbir şeyi olmayinca mecbur aldım uzun kollu bir sürü şey... Bir de Antalya'da kalorifer ya da doğalgaz olmadığı için çamaşırlar da zor kuruyor kışın... Çift ve elektrikl aldım ama kendi markasını almadım. Daha önce kendi markasını almıştım kullanamamistim. 900 liraydı canım aldığım ama benim için süt sağma makinesi çok önemli... Çalışacağım için inşallah iyi çıkar aldığım

Allahım şu detaylı güzel geçse de bende artık başlasam alışverişe bu arada Dilyy olduğumuz yerin Antalya ile mesafesini bildiğin için bişey soracağım belki komik gelecek ama aklıma takıldı doktora da soracaktım malum Mehmet bey doğumu Antalya da yapıyor şimdi nasip oldu sezeryan planlandı ama aniden su geldi yada kanama işte her ne ise buradan hastahaneye gidinceye kadar çok mu zaman geçmiş olur yoksa bunun su gelse de bir süresi var mı

İnşallah güzel geçer canım şu geldikten sonra en kısa zamanda hastane de olmak daha mantıklı. 24 saat süresi var diyorlar... Sen sezeryan mi norm doğum mu düşünüyorsun bilmiyorum ama sezeryan da zaten o raddeye gelene kadar beklemez. Mehmet bey beni 38+1 de almıştı sezeryan bunda da 38 diye konuştuk Ertuğrul beyle ama senin normal doğum deneyeceksen bekletir... Tabi normal doğumda da o yol biraz sıkıntı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…