- 27 Eylül 2020
- 7.638
- 11.179
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.901
Yok normal doğum isterdim ama cesaret edemem kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ya pıhtı riski olanları son haftalara kadar bekletmiyorlar çünkü tam son hafta da pıhtı atma riski artıyor diye o yüzden sezeryan olur nasipseİnşallah güzel geçer canım şu geldikten sonra en kısa zamanda hastane de olmak daha mantıklı. 24 saat süresi var diyorlar... Sen sezeryan mi norm doğum mu düşünüyorsun bilmiyorum ama sezeryan da zaten o raddeye gelene kadar beklemez. Mehmet bey beni 38+1 de almıştı sezeryan bunda da 38 diye konuştuk Ertuğrul beyle ama senin normal doğum deneyeceksen bekletir... Tabi normal doğumda da o yol biraz sıkıntı canım
Kaşı bile belli mi Allahım maşallah
İlk kez ağladım vallahiKaşı bile belli mi Allahım maşallahyaaa çok güzel bir his olmalı
Bakalım böyle yüzü belli olur muİlk kez ağladım vallahi13 ünde senide bekliyorummm
Çok şükür sorun yok ama bak kahvaltini güzelce yap çikolata meyve suyu falan iç öyle git dün gostermedi yüzünü.Bugun güzelce yedim öyle gösterdiBakalım böyle yüzü belli olur munasıl peki bir sıkıntı yok değil mi
Bizim 4 gibi zaten o zamana neler yerimÇok şükür sorun yok ama bak kahvaltini güzelce yap çikolata meyve suyu falan iç öyle git dün gostermedi yüzünü.Bugun güzelce yedim öyle gösterdi
Vallahi daha bende başlamadım ama çoğu eşyamı görümcemden alicam kendim bişey almadım daha.Temkinli olmakta fayda var boşver hep sağlıklı olsunlarBizim 4 gibi zaten o zamana neler yerimay valla çok şükür şurada herkes sağlıklı olduğu haberleri ile gelsin cidden her bebişten böyle haberler alalım
Arkadaşlarım artık yalvarıyor eşya almaya başla diye onlar başaldı ama ikisinin de erkek benimki bi farklı geliyor nedense nasıl sabrediyorsun detaylıya kadar diye çıldırdılar13ü sonrası güzel haberler ile dönebilirsem asıl macera o zaman başlıyor benim için
Aynen aklım rahat valla sağlıklı olsunlar eşya bir şekil olduğu kadar olurVallahi daha bende başlamadım ama çoğu eşyamı görümcemden alicam kendim bişey almadım daha.Temkinli olmakta fayda var boşver hep sağlıklı olsunlar
Maşallah yaa bize göstermedi böyle pozlar 29 unda bir daha deneyecek doktor
Nasıl heyecanlanıyor insan biran önce doğsun istiyorum bazen ama sonra doğunca zaman okadar hızlı geçecek ki o kadarda hızlı geçsin istemiyorumYicem bu parmakları ya
Nekadar güzel çıkmış maşallah
Maşallah yaa bize göstermedi böyle pozlar 29 unda bir daha deneyecek doktor
O kadar güzel kiiiNekadar güzel çıkmış maşallahbizimde detaylida çok net fotomuz var çok güzel bi duygu
Ne aldin canim benimmi lansinoh cok memnunum.Valla benim ikinci olduğu için çoğunluğu vardı ama benim oğlum temmuz doğumlu uzun kollu hiçbir şeyi olmayinca mecbur aldım uzun kollu bir sürü şey... Bir de Antalya'da kalorifer ya da doğalgaz olmadığı için çamaşırlar da zor kuruyor kışın... Çift ve elektrikl aldım ama kendi markasını almadım. Daha önce kendi markasını almıştım kullanamamistim. 900 liraydı canım aldığım ama benim için süt sağma makinesi çok önemli... Çalışacağım için inşallah iyi çıkar aldığım
canim benim de ilkinde çıktı korkma diyetisyene gittim on bes gün diyet yaptim duzeldi ,ondan sonra da cok sekerli yemek den uzak durursun.Kızlar bugün şeker yüklemem vardı
75 gramlık yapıldı
Sonuçlarım bu şekilde
Doktorum ciddi diyet yapman gerek dedi çok üzüldüm
Hatta diyetisyen istersen yönlendiririm dedi
Sonuçlardan anlayan varsa bakabilirmi kızlar
Çok teşekkür ederim canımcanim benim de ilkinde çıktı korkma diyetisyene gittim on bes gün diyet yaptim duzeldi ,ondan sonra da cok sekerli yemek den uzak durursun.
Kız şeker dediğin ne ki karbonhidratı tam buğdaydan seç . Şekeri minimuma indir tamam düştü gitti bittiÇok teşekkür ederim canım
Doktor bi korkuttu önce yaa çok üzüldüm
Daha yüksek değeri olan arkadaşlarım bile dikkat ederek kurtuldular ama bana direk diyetisyen ve endokrin diyince biraz üzüldüm korktum ama şimdi daha rahatladım
Demekki dikkat edince düzeliyor inşallah
Canım çok teşekkür ederim yaaKız şeker dediğin ne ki karbonhidratı tam buğdaydan seç . Şekeri minimuma indir tamam düştü gitti bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?