2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Yok normal doğum isterdim ama cesaret edemem kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ya pıhtı riski olanları son haftalara kadar bekletmiyorlar çünkü tam son hafta da pıhtı atma riski artıyor diye o yüzden sezeryan olur nasipseo zaman inşallah bir süpriz olmadan ilerler süreç

Çok şükür sorun yok ama bak kahvaltini güzelce yap çikolata meyve suyu falan iç öyle git dün gostermedi yüzünü.Bugun güzelce yedim öyle gösterdi
Bizim 4 gibi zaten o zamana neler yerim ay valla çok şükür şurada herkes sağlıklı olduğu haberleri ile gelsin cidden her bebişten böyle haberler alalım
Arkadaşlarım artık yalvarıyor eşya almaya başla diye onlar başaldı ama ikisinin de erkek benimki bi farklı geliyor nedense nasıl sabrediyorsun detaylıya kadar diye çıldırdılar 13ü sonrası güzel haberler ile dönebilirsem asıl macera o zaman başlıyor benim için

Vallahi daha bende başlamadım ama çoğu eşyamı görümcemden alicam kendim bişey almadım daha.Temkinli olmakta fayda var boşver hep sağlıklı olsunlar

Kızlar merhaba :) ara ara gelip yazılanları okuyorum. 3 cocuk iş yogunlugu olunca firsat az oluyor:) cogu yolu yarıladı rabbim hepimizi sag saglim yavrularımıza kavuştursun.

Danışmak istedigim bişi var detaylı ultrasona girmiş olan arkadaşlara. Bugun detaylıda herseyin cok guzel oldugunu organ gelişimi vs hicbir problem olmadıgını 400 gram ve 1 hafta onde gittigini soyledi. beyine gelince baya inceledi sol lateral ventrikul 9,3 mm cikti (sol beyincik) bunun sınırda oldugunu ve takip edilmesi gerektigini soyledi biraz arastırıp baktıgımda beynin su toplaması olarak takibe alınan bi durum oldugunu anladım. Buyuyup buyumedigi takip edilcek aranızda bunu duyan gecmiste karsılasan biri oldumu? Hamilelik başlı başlı stresli bi surec zaten boyle şeyler duyuncada insan tedirgin oluyor ister istemez

Dualarınıza talibim

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı
75 gramlık yapıldı
Sonuçlarım bu şekilde
Doktorum ciddi diyet yapman gerek dedi çok üzüldüm
Hatta diyetisyen istersen yönlendiririm dedi
Sonuçlardan anlayan varsa bakabilirmi kızlar

Eklentiler

• F64CA8DB-2EC2-48CF-9DE2-F85C00121191.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar dün ASM de kan verdim herşeye bakılsın diye. Şimdi netten baktım biyokimya çıkmış sonuçlarım. Hemogram sonuçlarının karşısında pıhtılı numune yazıyor. O tüpün içindeki kanda mi sorun olmuştur ya da nebiliyim bilemedim nedir ki bu bilgisi olan var mı başına gelen

Ne aldin canim benimmi lansinoh cok memnunum.

canim benim de ilkinde çıktı korkma diyetisyene gittim on bes gün diyet yaptim duzeldi ,ondan sonra da cok sekerli yemek den uzak durursun.

canim benim de ilkinde çıktı korkma diyetisyene gittim on bes gün diyet yaptim duzeldi ,ondan sonra da cok sekerli yemek den uzak durursun.
Çok teşekkür ederim canım
Doktor bi korkuttu önce yaa çok üzüldüm
Daha yüksek değeri olan arkadaşlarım bile dikkat ederek kurtuldular ama bana direk diyetisyen ve endokrin diyince biraz üzüldüm korktum ama şimdi daha rahatladım
Demekki dikkat edince düzeliyor inşallah

Kız şeker dediğin ne ki karbonhidratı tam buğdaydan seç . Şekeri minimuma indir tamam düştü gitti bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…