2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben altı yil önce genel anestezi almıştım safra kesesi için ve berbat bir uyanma sekliydi. Ödüm gidiyor genel anesteziden... Sezeryanda spinal oldum ve çok memnun kaldım. İnşallah bunda da öyle olur

Aa 3 saat uyanamadın mı epey etkilemiş seni de
Maalesef hemşirelerin uyandırdığını ve geri uyuduğumu bile hatırlıyorum.. Uyandıktan yarım saat sonra anca kendine geliyorsun ay birde baş dönmesini hatırlıyorum bildiğin hastane dönüyordu gözümde herkes spinal öneriyor.. Genel dediğim gibi sadece uykunu alıyorsun o kadar.

Senin nasıl geçti canım genelden uyanınca aşırı dayanılmayacak bir ağrın olmuş muydu ağrı kesici yapılana kadar yoksa sen ayılmadan ağrı kesiciyi yapmışlar mı?
Cok agrim vardi agri kesici yapılmasına rağmen. Inliyordum epey. Bebegi getirdiler beni odaya alinca ama kucagima alamadim bile agridan sonra bulanti kusma anestezi etkisi. Bol kafein tüketmek gerekiyor işte oyle denmisti.
Spinal de olunca benim belden cok zor oldu. Detaya çok girmeyim şimdi. Ilki nasildi senin?

Benim yine kasiklarım cok agridi ya birden girdi baskiyla birlikte. Tuvalete girdim biraz rahatladim niye böyle oluyor ki yaa. Sizde de oluyor mu? Sanki belim yanlarda da var gibi hala.. bi acile gtmeyi düşünmüyorum degil valla. Cumayi kontrolu bekleyemicem

Bana da herkes spinal önermişti ama işler iyi gitmedi zaman yaklaştıkça uykularım kaçıyor

Hay Allah ya peki bebekte bi uyku hali var mıydı sence? Hemen emzirebildin mi mesela nasıl oldu?
Benim ilki korku filmi tadında bi spinaldi. Doğuma yaklaştıkça şimdi aynı hastaneye giderken bile kalbim hızlanmaya başladı. Başka hastaneleri ve doktorları araştırıyorum şu an burda yapamayacağım sanırım psikolojik olarak kötü olmaya başladım zaten çok zor toparlanmıştım o günler geliyor aklıma

Benim akşamları oluyor canım gün içinde çok yorulduysam. İçin rahatlayacaksa acile git istersen güvendiğin bi hastane varsa yakınında

Canım korkutmak istemem ama benimde kuyruk sokumumdan kasıklarıma dogru giden bir ağrı burada kadin doğum acil yok olsa ben giderim ama senin olduğun yerde varsa bence git için rahatlasın

Canım korkutmak istemem ama benimde kuyruk sokumumdan kasıklarıma dogru giden bir ağrı burada kadin doğum acil yok olsa ben giderim ama senin olduğun yerde varsa bence git için rahatlasın
Canimyok kuyruk sokumu değil. Boyle alt karin ve kasiklar inanilmaz bi baski ve ağrı giriyor birden bikac dakika surdu dünde bugunde. Afedersin ama buyuk tuvaletimi ypinca gecti resmen. Ama gozardi edemicem esimi aradım geliyor gidicem acile var burada dogum acil.
Alttan fln muayene ederler mi ki ya. Korkum o. Rahim agzini fln ultrasonla olcebilirler insallah. Doktorum ozelde ama ben devletin dogum acilinw gidicem turmeric

Anladım canım kabız falan değilsin değil mi? Bizi de haberdar et... İnşallah önemsiz bir şeydir ama yine de gitmen iyi olur için rahatlar

Anladım canım kabız falan değilsin değil mi? Bizi de haberdar et... İnşallah önemsiz bir şeydir ama yine de gitmen iyi olur için rahatlar
Aslinda ben hep kabizim ama magnezyumu kullanali rahatlamistim epey. Simdide cok zor yaptim. Bilmiyorum neden oluyor ama cok fena giriyor agri simdi iyiyim ama

Türkiyede buma serklaj deniliyor dünde demiştim sana serklaj ypildi mu diye.
Hakkinda hayırlısı olsun senin vebebegin canım tip a guvenmek zorundayiz bildiğimiz bisey degil ki. Insallah grekmeden düzelir Rabbim heoimuzin yardımcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…