- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.161
Maalesef hemşirelerin uyandırdığını ve geri uyuduğumu bile hatırlıyorum.. Uyandıktan yarım saat sonra anca kendine geliyorsun ay birde baş dönmesini hatırlıyorum bildiğin hastane dönüyordu gözümde herkes spinal öneriyor.. Genel dediğim gibi sadece uykunu alıyorsun o kadar.Aa 3 saat uyanamadın mı epey etkilemiş seni de
Cok agrim vardi agri kesici yapılmasına rağmen. Inliyordum epey. Bebegi getirdiler beni odaya alinca ama kucagima alamadim bile agridanSenin nasıl geçti canım genelden uyanınca aşırı dayanılmayacak bir ağrın olmuş muydu ağrı kesici yapılana kadaryoksa sen ayılmadan ağrı kesiciyi yapmışlar mı?
YaaBen altı yil önce genel anestezi almıştım safra kesesi için ve berbat bir uyanma sekliydi. Ödüm gidiyor genel anesteziden... Sezeryanda spinal oldum ve çok memnun kaldım. İnşallah bunda da öyle olur
Bana da herkes spinal önermişti ama işler iyi gitmediMaalesef hemşirelerin uyandırdığını ve geri uyuduğumu bile hatırlıyorum.. Uyandıktan yarım saat sonra anca kendine geliyorsun ay birde baş dönmesini hatırlıyorum bildiğin hastane dönüyordu gözümde herkes spinal öneriyor.. Genel dediğim gibi sadece uykunu alıyorsun o kadar.
Hay Allah yaCok agrim vardi agri kesici yapılmasına rağmen. Inliyordum epey. Bebegi getirdiler beni odaya alinca ama kucagima alamadim bile agridansonra bulanti kusma anestezi etkisi. Bol kafein tüketmek gerekiyor işte oyle denmisti.
Spinal de olunca benim belden cok zor oldu. Detaya çok girmeyim şimdi. Ilki nasildi senin?
Benim akşamları oluyor canım gün içinde çok yorulduysam. İçin rahatlayacaksa acile git istersen güvendiğin bi hastane varsa yakınındaBenim yine kasiklarım cok agridi ya birden girdi baskiyla birlikte. Tuvalete girdim biraz rahatladim niye böyle oluyor ki yaa. Sizde de oluyor mu? Sanki belim yanlarda da var gibi hala.. bi acile gtmeyi düşünmüyorum degil valla. Cumayi kontrolu bekleyemicem
İnsallah canım hepimizinYaainşallah gönlünce olur canım
Canım korkutmak istemem ama benimde kuyruk sokumumdan kasıklarıma dogru giden bir ağrıBenim yine kasiklarım cok agridi ya birden girdi baskiyla birlikte. Tuvalete girdim biraz rahatladim niye böyle oluyor ki yaa. Sizde de oluyor mu? Sanki belim yanlarda da var gibi hala.. bi acile gtmeyi düşünmüyorum degil valla. Cumayi kontrolu bekleyemicem
Canimyok kuyruk sokumu değil. Boyle alt karin ve kasiklar inanilmaz bi baski ve ağrı giriyor birden bikac dakika surdu dünde bugunde. Afedersin ama buyuk tuvaletimi ypinca gecti resmen. Ama gozardi edemicem esimi aradım geliyor gidicem acile var burada dogum acil.Canım korkutmak istemem ama benimde kuyruk sokumumdan kasıklarıma dogru giden bir ağrıburada kadin doğum acil yok olsa ben giderim ama senin olduğun yerde varsa bence git için rahatlasın
Anladım canım kabız falan değilsin değil mi? Bizi de haberdar et... İnşallah önemsiz bir şeydir ama yine de gitmen iyi olur için rahatlarCanimyok kuyruk sokumu değil. Boyle alt karin ve kasiklar inanilmaz bi baski ve ağrı giriyor birden bikac dakika surdu dünde bugunde. Afedersin ama buyuk tuvaletimi ypinca gecti resmen. Ama gozardi edemicem esimi aradım geliyor gidicem acile var burada dogum acil.
Aslinda ben hep kabizim ama magnezyumu kullanali rahatlamistim epey. Simdide cok zor yaptim. Bilmiyorum neden oluyor ama cok fena giriyor agriAnladım canım kabız falan değilsin değil mi? Bizi de haberdar et... İnşallah önemsiz bir şeydir ama yine de gitmen iyi olur için rahatlar
İyi bari canım. Bizi haberdar etmeyi unutmaAslinda ben hep kabizim ama magnezyumu kullanali rahatlamistim epey. Simdide cok zor yaptim. Bilmiyorum neden oluyor ama cok fena giriyor agrisimdi iyiyim ama
Ederim canim seni nst ye bagladilar mi hic bu sikintindan sebepİyi bari canım. Bizi haberdar etmeyi unutma
penye giydigim halde bunalttiyor canim zaten evde olunca cikardim .battaniyeyi aldim yatiyorum belki sicak tutarsam karnimi geçerBi de sütyenine dikkat et çok sıkıyorsa o da rahatsızlık yapıyor olabilir.
Yatinca daha iyi canim kalkinca batiyor karnim.magnezyum kullanmadığımızdan mi agrilarimiz oluyor acaba .A Aklimtrakyada sen nasıl oldun canım?
Türkiyede buma serklaj deniliyor dünde demiştim sana serklaj ypildi mu diye.Kızlar benim Antalyada ki doktorum yazdı ((( Merhaba Aleksandra hanım. Geçmiş olsun. Rahim ağzına, açılmanın başladığı yere dikiş koymak gerekir. Bu dikişe cerclage denir. Pesser de uygulanabilir. Ancak cerclage koymak çok daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?