2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İhmal etme kuzu git bizede haber ver ama bence kendi doktorjn harici alttan muayeneyi kabul etme devlet hastanesi bana hiç güven vermiyo ya neden bilmem.
Bu ay herkese ağrılı geçecek anlaşılan

Ben ilk hamileliğimde böyle bi gece acile gitmiştim alttan bakmak istemişlerdi 28.-30 hafta arasındaydım diye kalmış aklımda. İstemedim bi kağıt imzalattılar kendimin ve bebeğin hayati riskini göze alıyorum diye çıktım. Ultrasonla bakmadılar alttan baktırmadım diye gıcık oldular bana galiba bi surat bi afra tafra. Sadece nst’ye soktular yarım saat gelen giden olmadı seslendim öyle geldiler en ufak açıklama yapmadılar. Evde dursam bundan iyiymiş diye söylene söylene döndüm geldim

Canım benim bu şekilde rahim ağzına dikiş atılan bir arkadaşım oldu onun da bir anda hiçbir ağrısı yokken açılman var rahim ağzın kısa demişler apar topar dikiş yaptılar.
İnşallah her şey güzel olur üzülme

Yatinca daha iyi canim kalkinca batiyor karnim.magnezyum kullanmadığımızdan mi agrilarimiz oluyor acaba .
Benim yeni başladığım doktor magnezyum da verdigi icin kullandim bugun ilk defa. Sende kullanmiyordun dimj
Yok kullanmiyorum canım onu da soracağım gittiğim de ama bilemiyorum ya bana normal gelmiyor bu kadar sancıların olması. Kaldı ki çalıştığımızı düşün ya biz çok abartiyorum ya da gerçekten bir yerde bir sıkıntı var artık doktorlara böyle konuşacağım çünkü canıma tak etti yani

Kuzum ya çok kötü denk geldi senin... Ne yapacaksın peki?

Ben ilk hamileligimde Sekiz haftalıkken kanamam oldu kendi cakistigim hastanenin kadın doğum aciline gittim. Başta hemşire olduğumu söylemedim ebe alttan muayene etmek istedi hayır dedim pratisyen hekim geldi tersleyerek beni alttan neden muayene ettirmeidn vs dedi ben yine sesimi ciksrmsdim ultrasonla bakmaya çalıştı goreemdi keseyi kilondan göremiyorum diye bir güzel de azarladı. En sonunda dayanamadım nöbetçi ksidn dogumcuyu çağırın ben bu hastane de hemsireyim dedim bir anda ebe de doktor da döndü. Ama çok zoruma gitti ve çok sinirlendim. Hamilelik bir hastalık değil evet ama hamileyken durduk yere de kötü hissedecek değiliz

De canim tamam hamileliginle ilgili değilse seninle ilgili bir sorun da olabilir canim kac gundur agri cekiyorsun sonucta

Allah allah geçmiş olsun canim.Herkese noldu böyle.Bizede haber ver .

Ben 32. Haftada dogum yaptigim gun sancidan oluyordum ses cikaricak halim yoktu 3 farkli hastanede belki 4 belki 5 kez alttan muayene etmislerdi acilma var mi diye en sonunda sanci açılma yapmisti

Korkma canim bana 20. Haftada dikis atariz demislerdi hamileligin basinda cok kanama olunca ama sonra gerek kalmadi dediler rahim agzi iyi olunca . O zamanlar arastirmistim baya bayilttiklari icin bir sey hissetmiyormussun. İnsallah ise yarar da zamaninda alirsin kucagina

Allah allah ayni hastanede tanimiyorlar mi ki seni o da ilginçmiş.

Bu gece agresiflik üzerim de canım bir de tantuni çekti yapan yer de yok ssnirim çocukta uyumuyor ay içim daraldı. Zaten pazar gunlerini sevmem ben
Herkes Ha-ri kadar sansli degil ki tantuniye doydu.Bende antalya avmde baktim baktim polen tantuni var mi diye yoktu baska bir sey yiyip gectim.

Ya bu haftada burda dikiş yapmıyorlar en geç 21 haftada
Bana sadece pesser söylediler takarlar .Salı günü profesör bir doktor gelecek o bakacak tekrar sonra karar verecekler . Ama ümit kesildi benim doktorum . Şu pesser taksinlar da hemen eve dönecem

İnşallah canım. Kızım çok hareketli başı da çok aşağıda(((basıyor

Kuzum ya çok kötü denk geldi senin... Ne yapacaksın peki?
Uzanıyorum hep (((salı günü bekliyorum artık. Yarın tekrar kan ve idrar bakacaklar eğer enfeksiyon geçtiyse o zaman pesser takacaklar. Bizim buradaki dikişler 21 hafta kadar yapıyorlar. Hastanede tek ben varım böyle erken hafta tüm kızlar her gün doğuma gidiyorlar işte pesser takarlar hemen Antalya dönmek istiyorum

Herkes Ha-ri kadar sansli degil ki tantuniye doydu.Bende antalya avmde baktim baktim polen tantuni var mi diye yoktu baska bir sey yiyip gectim.
Sorma ya çok canım istedi
Ben memlekete gidinceye kadar Finike de iki yer vardı iyi denen ama hiç oralarda yemedim iyi mi değil mi bilmiyorum kendim de tantuni dedim dedim gidince 2 kez anca yedim ama asıl istediğim yanında verilen turpmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…