- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.201
İnsallah canım en kısa sürede her şeyin hallolur da dönersin... Moralini bozma moral çok önemliUzanıyorum hep (((salı günü bekliyorum artık. Yarın tekrar kan ve idrar bakacaklar eğer enfeksiyon geçtiyse o zaman pesser takacaklar. Bizim buradaki dikişler 21 hafta kadar yapıyorlar. Hastanede tek ben varım böyle erken hafta tüm kızlar her gün doğuma gidiyorlarişte pesser takarlar hemen Antalya dönmek istiyorum
Ben memlekete gidinceye kadar Finike de iki yer vardı iyi denen ama hiç oralarda yemedim iyi mi değil mi bilmiyorumkendim de tantuni dedim dedim gidince 2 kez anca yedim ama asıl istediğim yanında verilen turpmuş
Kuzu ne dicem sana. Ayni doktor ayni hastane ikimizinki de benim kasik agrim oldugunda acile gittim agri kesici serum vermislerdi sende kötü olursan git acileSorma ya çok canım istedi
Ben memlekete gidinceye kadar Finike de iki yer vardı iyi denen ama hiç oralarda yemedim iyi mi değil mi bilmiyorumkendim de tantuni dedim dedim gidince 2 kez anca yedim ama asıl istediğim yanında verilen turpmuş
Su an şükür iyiyim canım... Hareket etmediğim sürece beni zorlamıyor ama artık gideceğim ağrılar da... Belki de açılmam oluyor haberim olmuyorKuzu ne dicem sana. Ayni doktor ayni hastane ikimizinki de benim kasik agrim oldugunda acile gittim agri kesici serum vermislerdi sende kötü olursan git acile
O kadar uzun süre aç kalamazsin canım... Yarın kontrole gidip cuma da şeker yujkemeye gidebilirsin kaclardaydi nst de ağrı düzeyiKizlar nst ye bagladilar küçük bi agri cıktı snra uzatalim dedim biraz daha. Ardindan dogum agrisi yok deyip gnderdiler. Doktor tekmis sezeryandaymis istersen bekle dediler.ben de eve dönüyorum.
Cuma ozel doktorumda randevum şeker yuklememde var. Beklemesem yarin mi gitsem diyorum bilgi verip bilemedim acta olmak gerekiyor 12 de kizimin randevusu var . benim is ogleden snraya kalır nasıl ac durcam
En güzel yanlarından biri de çamaşırlardaki tozu toparlaması. Çıkan toza her defasında hayret ediyorumKizlar bi memnuniyetimden bahsedeceğim size suan asiri hosnutumben ne zamandir kurutma makinesi istiyordum esim ne gerek var diyordu ki ankarada yasiyoruz kisin camasir kurutmak eziyet. Neyse bebek haberini duyunca temmuzda almıştık. Simdi yeni yeni kullanmaya basladim 1 hafta falandir. Mukemmell bisii kesinlikle alin aldirin. Evde ne camasir kalabaligi kaliyor ne deterjan kokusu. Siddetle tavsiye ediyorum.
Çamaşır makinenin üzerine monte ettir ben o şekilde kullanıyorum. Hatta evimi aldigimda makinenin üzerinde tezgah vardi komple söktürüp yeni lavabo aldım makineleri de üst üste koydum gittiYer olsa evde bende düşünüyorum
Benim 0-3 ay aldıklarım bile büyük gelmişti bebeğine göre degisir tabi oğlum 2900 doğmuştu bunun da çok farklı dogacagini sanmıyorum benden kilolu çocuk çıkmazBende genelde 0 3ay aldimda onlarda cok küçük duruyor acaba giyemez mi dedm. Oğlumda ne aldim., naptik hic hatırlayamıyorum. Bir liste çıkarmak gerek sanirim.
Finikeden getirecek birini bulursan canım adana 01 diye bi yer var biraz acılı falan yapıyo ama deneyebilirsinBu gece agresiflik üzerim decanım bir de tantuni çekti yapan yer de yok ssnirim çocukta uyumuyor ay içim daraldı. Zaten pazar gunlerini sevmem ben
Benim de yok canim oturma odasina koydumYer olsa evde bende düşünüyorum
Sende canım kendine iyi bak uzatma bence git baksınlar. Bende bak geçen çarşamba günü gittim birsey yoktu ağzım 38mm hani 1 hafta sonra acil yatış verdiler .sessiz oluyor bilemezsinSu an şükür iyiyim canım... Hareket etmediğim sürece beni zorlamıyor ama artık gideceğim ağrılar da... Belki de açılmam oluyor haberim olmuyor
Bana da lazım ya ama ev kira yer yok zaten taşınma durumu mevcutKizlar bi memnuniyetimden bahsedeceğim size suan asiri hosnutumben ne zamandir kurutma makinesi istiyordum esim ne gerek var diyordu ki ankarada yasiyoruz kisin camasir kurutmak eziyet. Neyse bebek haberini duyunca temmuzda almıştık. Simdi yeni yeni kullanmaya basladim 1 hafta falandir. Mukemmell bisii kesinlikle alin aldirin. Evde ne camasir kalabaligi kaliyor ne deterjan kokusu. Siddetle tavsiye ediyorum.
Bilmiyorum ki kagidi hic bna vermediler.O kadar uzun süre aç kalamazsin canım... Yarın kontrole gidip cuma da şeker yujkemeye gidebilirsin kaclardaydi nst de ağrı düzeyi
Canım çok geçmiş olsun sağlıcakla dön inşallahKızlar benim Antalyada ki doktorum yazdı ((( Merhaba Aleksandra hanım. Geçmiş olsun. Rahim ağzına, açılmanın başladığı yere dikiş koymak gerekir. Bu dikişe cerclage denir. Pesser de uygulanabilir. Ancak cerclage koymak çok daha iyi olur
Haklısın csnimSende canım kendine iyi bak uzatma bence git baksınlar. Bende bak geçen çarşamba günü gittim birsey yoktu ağzım 38mm hani 1 hafta sonra acil yatış verdiler .sessiz oluyor bilemezsin
Esim gidiyim dedi de göndermedimFinikeden getirecek birini bulursan canım adana 01 diye bi yer var biraz acılı falan yapıyo ama deneyebilirsin
Keşke nst kağıdını alsaydin doktoruna gösterirdin. Ağrın ne durumda şu an?Bilmiyorum ki kagidi hic bna vermediler.
Kafam allak bullak
Geçmiş olsun canım ağrı durumuna bak devam ederse erken git bence kontrol için şekerden daha öncelikliKizlar nst ye bagladilar küçük bi agri cıktı snra uzatalim dedim biraz daha. Ardindan dogum agrisi yok deyip gnderdiler. Doktor tekmis sezeryandaymis istersen bekle dediler.ben de eve dönüyorum.
Cuma ozel doktorumda randevum şeker yuklememde var. Beklemesem yarin mi gitsem diyorum bilgi verip bilemedim acta olmak gerekiyor 12 de kizimin randevusu var . benim is ogleden snraya kalır nasıl ac durcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?