2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnsallah canım en kısa sürede her şeyin hallolur da dönersin... Moralini bozma moral çok önemli

Ben memlekete gidinceye kadar Finike de iki yer vardı iyi denen ama hiç oralarda yemedim iyi mi değil mi bilmiyorum kendim de tantuni dedim dedim gidince 2 kez anca yedim ama asıl istediğim yanında verilen turpmuş
Valla bende yiyemeden oturacağım bakalım

Ben memlekete gidinceye kadar Finike de iki yer vardı iyi denen ama hiç oralarda yemedim iyi mi değil mi bilmiyorum kendim de tantuni dedim dedim gidince 2 kez anca yedim ama asıl istediğim yanında verilen turpmuş
Neresiymis oralar aklimizda bulunsun kumlucada yok çünkü yapan

Kuzu ne dicem sana. Ayni doktor ayni hastane ikimizinki de benim kasik agrim oldugunda acile gittim agri kesici serum vermislerdi sende kötü olursan git acile
Su an şükür iyiyim canım... Hareket etmediğim sürece beni zorlamıyor ama artık gideceğim ağrılar da... Belki de açılmam oluyor haberim olmuyor

Kizlar nst ye bagladilar küçük bi agri cıktı snra uzatalim dedim biraz daha. Ardindan dogum agrisi yok deyip gnderdiler. Doktor tekmis sezeryandaymis istersen bekle dediler.ben de eve dönüyorum.
Cuma ozel doktorumda randevum şeker yuklememde var. Beklemesem yarin mi gitsem diyorum bilgi verip bilemedim acta olmak gerekiyor 12 de kizimin randevusu var . benim is ogleden snraya kalır nasıl ac durcam

O kadar uzun süre aç kalamazsin canım... Yarın kontrole gidip cuma da şeker yujkemeye gidebilirsin kaclardaydi nst de ağrı düzeyi

En güzel yanlarından biri de çamaşırlardaki tozu toparlaması. Çıkan toza her defasında hayret ediyorum

Bende genelde 0 3ay aldimda onlarda cok küçük duruyor acaba giyemez mi dedm. Oğlumda ne aldim., naptik hic hatırlayamıyorum. Bir liste çıkarmak gerek sanirim.
Benim 0-3 ay aldıklarım bile büyük gelmişti bebeğine göre degisir tabi oğlum 2900 doğmuştu bunun da çok farklı dogacagini sanmıyorum benden kilolu çocuk çıkmaz

Su an şükür iyiyim canım... Hareket etmediğim sürece beni zorlamıyor ama artık gideceğim ağrılar da... Belki de açılmam oluyor haberim olmuyor
Sende canım kendine iyi bak uzatma bence git baksınlar. Bende bak geçen çarşamba günü gittim birsey yoktu ağzım 38mm hani 1 hafta sonra acil yatış verdiler .sessiz oluyor bilemezsin

Bana da lazım ya ama ev kira yer yok zaten taşınma durumu mevcut Güle güle kullanın güzel günlerde

Canım çok geçmiş olsun sağlıcakla dön inşallah

Geçmiş olsun canım ağrı durumuna bak devam ederse erken git bence kontrol için şekerden daha öncelikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…