2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben ilkini spinal oldum çok travmatikti şimdi genel istiyorum. Nasıldı sence önerir misin ilk ayıldığında çok ağrın olmuş muydu ya da bebekte uyku hali gibi bebişe bi yan etkisi
Evet ilk uyandığın zaman acayip dikişlerdeki ağrıyı hissetmiştim.. Serum taktıktan sonra geçmişti ama.. Bebekte 3 saat boyunca hep ağlamış uyanamadığım için.. Uyandığım gibi al emzir dediler. Bebeğim çok ağlıyordu ya sütüm de yoktu işte ondan. Tek güzel yanı uykunu alarak uyanıyorsun uyandığımda ve ağrım gectiğinde hiç uykum yoktu. Tavsiye eder miyim bilmiyorum Hastaneden hastaneye değişiyor tabi ağrı olmasın diye serumu hemen takmaları lazımdı ben ağrım var dediğim için taktılar.. Öyle saçma bişiydi. Ama sanırım yine genel olacağım.

Benim su gibi akıntı 20 haftadan başladı hastanede test yaptık su değilmiş. Ve benim kaşıntım yok sadece su gibi geliyor

Bizde de tam tersi eşim alalım diyodu ben ne gerek var kuruyo falan diyodum.şimdi alsak mı diye düşünüyorum
Kesinlikle almalisin o zaman rahatligi göreceksin. Hem zamandan da tasarruf hemen cikinca katlayip kaldiriyosun ohh miss.

Dilyy canim bence yarin kontrole git yine de sen belki yatis falan verip ilac verirler daha iyi gozetim altinda olursun bi iki gun

Gaz olabilir mi canim ya hamile olmadan ben de oyle bir sanci cekmistim acile falan gitmiştim hatta tam kaburgalarimin altindaydi. Tahlil rontgen falan derken gaz sikismasi demişti doktor. Nefes alamıyordum.
Bilmiyorum ki canim insallah oyledir en azindan gecici birsey olur.Batar gibi bir aci oturumca hem sirtim hem gobegim batiyor biraz ince uyudum rahatladim simdi oturuyorum diye yine acimaya basladi. Rontgen cekiliyor muydu hamileyken

Bilmiyorum ki canim insallah oyledir en azindan gecici birsey olur.Batar gibi bir aci oturumca hem sirtim hem gobegim batiyor biraz ince uyudum rahatladim simdi oturuyorum diye yine acimaya basladi. Rontgen cekiliyor muydu hamileyken
Yok hamileyken cekilmez ben hamilelik oncesi gitmistim. Ultrasonla bakabilirler ancak. Ama bence gaz sancisi o diken diken batar boyle.

Tamam canim ins böyle gecici birseydir benimki de ,esime pazarini rezil ettim 5 karis suratla surekli yattim anca iyle rahatliyorum. bizim burda acilde ultrason yok, bi de ben dun doktor kontrolunden ciktiktan bir saat sonra oldu bu agri heralde görülürdü oyle olsa . Sali gunu seker yuklemesine gidicem sorucam bakalim ne diyecek

Aldığıniz bebek arabası markalarıni yazar misniz? Birde bebek kıyafetlerinde kacar tane, hangi ay aldınız? Kac takim kac aylık, tulum vs gibi
Bizimiz bu ebebekte aldık. Tulumlari bir kac tane 50sm öbürleri hepsi 56 .çok şey almadım

Eklentiler

• Screenshot_20221009-182340_Chrome.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221009-182204_Chrome.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
Of canim ya seninki tam dert oldu zaten kaç gündür ne bitmez agriymis gidicekmisin tekrar yarin. Ne yazdin acile gideyim mi diye mi sordun

Yok hamileyken cekilmez ben hamilelik oncesi gitmistim. Ultrasonla bakabilirler ancak. Ama bence gaz sancisi o diken diken batar boyle.
Valla olabilir canim şöyle düşündüm de burda havalar sicakti biraz serinledi ben halen sortla duruyorum bacaklarim da sogumus biraz o da gaz yapmis olabilir. Batma seklinde olunca hic gaz olacagi gelmedi aklima

Mesajıma cevap bekliyorum hala dönerse konuşacağım
Of canim ya seninki tam dert oldu zaten kaç gündür ne bitmez agriymis gidicekmisin tekrar yarin. Ne yazdin acile gideyim mi diye mi sordun
Ağrı durumunu anlattım ağrın artarsa haber ver demiştiniz dedim... Hala dönmedi, kayınvalidem de olmadı yarın git diyor bilmiyorum bakalım

Arabada cok iyi tercih yapmışsın maclaren konforunu hiçbirine degismem cok memnun kaldim.
Aynen canım ben de çok memnun kaldım terminatör gibi tekerlekleri kumlu çakıllı yollardan Arnavut kaldırımlarına her yerde gittik ne takılma ne bi zorlanma maaşallah gidiyor bagajı da tek başına kaplamıyor daha ne olsun

Bende genelde 0 3ay aldimda onlarda cok küçük duruyor acaba giyemez mi dedm. Oğlumda ne aldim., naptik hic hatırlayamıyorum. Bir liste çıkarmak gerek sanirim.
Aynen canım en hızlı küçülenler ilk hevesle aldıklarımız olmuştu oğlumda Yaz bebeğiydi gerçi ama şimdi kış bebişi olacaklar birazcık büyük gelse bile kolunu bacağını falan kıvırır giydiririz

Aa 3 saat uyanamadın mı epey etkilemiş seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…