- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.141
İnsallah canım tek duamız oCanım inş normaldir içini ferah tutmaya çalış .sağlıcakla inş bekler zamanını bebiş
İyi bari canım sevindimYok kuzu şükür sık sık değil
Evet ilk uyandığın zaman acayip dikişlerdeki ağrıyı hissetmiştim.. Serum taktıktan sonra geçmişti ama.. Bebekte 3 saat boyunca hep ağlamış uyanamadığım için.. Uyandığım gibi al emzir dediler. Bebeğim çok ağlıyordu ya sütüm de yoktu işte ondan. Tek güzel yanı uykunu alarak uyanıyorsun uyandığımda ve ağrım gectiğinde hiç uykum yoktu. Tavsiye eder miyim bilmiyorum Hastaneden hastaneye değişiyor tabi ağrı olmasın diye serumu hemen takmaları lazımdı ben ağrım var dediğim için taktılar.. Öyle saçma bişiydi. Ama sanırım yine genel olacağım.Ben ilkini spinal oldum çok travmatikti şimdi genel istiyorum. Nasıldı sence önerir misinilk ayıldığında çok ağrın olmuş muydu ya da bebekte uyku hali gibi bebişe bi yan etkisi
Tsk ederim))Antalayada bir süre elbise hazır ama bunları görünce dayanamadımBayıldım çok güzeller ya
Benim su gibi akıntı 20 haftadan başladı hastanede test yaptık su değilmiş. Ve benim kaşıntım yok sadece su gibi geliyorGünaydın kızlar ben bugün de yeni takıntılarımla uyandım. Ya iç çamaşırımda arada çok az su gibi akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu? İnternette mantar enfeksiyonu dan da olabilir yazıyor, amniyon sıvısının sızıntısı dan da. Mantar enfeksiyonu var biliyorum kaşıntım başladı ama diğer ihtimal kafamı kurcalıyor.
Kesinlikle almalisin o zaman rahatligi göreceksin. Hem zamandan da tasarruf hemen cikinca katlayip kaldiriyosun ohh miss.Bizde de tam tersi eşim alalım diyodu ben ne gerek var kuruyo falan diyodum.şimdi alsak mı diye düşünüyorum
Bilmiyorum ki canim insallah oyledir en azindan gecici birsey olur.Batar gibi bir aci oturumca hem sirtim hem gobegim batiyor biraz ince uyudum rahatladim simdi oturuyorum diye yine acimaya basladi.Gaz olabilir mi canim ya hamile olmadan ben de oyle bir sanci cekmistim acile falan gitmiştim hatta tam kaburgalarimin altindaydi. Tahlil rontgen falan derken gaz sikismasi demişti doktor. Nefes alamıyordum.
Yaa insallah oyledir o zaman ben uzun seyler giyeyim biraz sortla yatiyorum aksam ustum felan açılıyorsa usutuyorumdur belki.Canım bende oluyor göğüs ve karnın birleştiği noktada bence gaz ağrısı o çünkü çıkarınca geçiyor. Özellikle akşamları oluyor.
Yok hamileyken cekilmez ben hamilelik oncesi gitmistim. Ultrasonla bakabilirler ancak. Ama bence gaz sancisi o diken diken batar boyle.Bilmiyorum ki canim insallah oyledir en azindan gecici birsey olur.Batar gibi bir aci oturumca hem sirtim hem gobegim batiyor biraz ince uyudum rahatladim simdi oturuyorum diye yine acimaya basladi.Rontgen cekiliyor muydu hamileyken
Tamam canim ins böyle gecici birseydir benimki de ,esime pazarini rezil ettim 5 karis suratlaBenim de böyle 2 gün sürdü, acile gittim bebeğin ayakları yukarıya baskı yapıyordu. Kafası aşağıda, ayaklar yukarıda itiyor dedi. Ama kendi dr um kafası aşağıda diye yerleştiği anlamına gelmiyor, dönmesi çok normal geçer dedi. Hakikan bir gün sonra geçti. Geçmezse acile gidip bakmak içini rahatlatıyorgeçmiş olsun
Bizimiz bu ebebekte aldık. Tulumlari bir kac tane 50sm öbürleri hepsi 56 .çok şey almadımAldığıniz bebek arabası markalarıni yazar misniz? Birde bebek kıyafetlerinde kacar tane, hangi ay aldınız? Kac takim kac aylık, tulum vs gibi
Of canim ya seninki tam dert oldu zaten kaç gündür ne bitmez agriymisCanım benim o kısımda ağrım yok benim de hep kasık bölgemde ve vajende... Ben şimdi dayanamadım Ertugurl beye mesaj attım döner mi bilmiyorum ama az önce ağrıdan delitecektimsende bir mesaj at doktorlarindan birine için rahatlar.
Valla olabilir canim şöyle düşündüm de burda havalar sicakti biraz serinledi ben halen sortla duruyorum bacaklarim da sogumus biraz o da gaz yapmis olabilir. Batma seklinde olunca hic gaz olacagi gelmedi aklimaYok hamileyken cekilmez ben hamilelik oncesi gitmistim. Ultrasonla bakabilirler ancak. Ama bence gaz sancisi o diken diken batar boyle.
Mesajıma cevap bekliyorum hala dönerse konuşacağımKesinlikle almalisin o zaman rahatligi göreceksin. Hem zamandan da tasarruf hemen cikinca katlayip kaldiriyosun ohh miss.
Dilyy canim bence yarin kontrole git yine de sen belki yatis falan verip ilac verirler daha iyi gozetim altinda olursun bi iki gun
Ağrı durumunu anlattım ağrın artarsa haber ver demiştiniz dedim... Hala dönmedi, kayınvalidem de olmadı yarın git diyor bilmiyorum bakalımOf canim ya seninki tam dert oldu zaten kaç gündür ne bitmez agriymisgidicekmisin tekrar yarin. Ne yazdin acile gideyim mi diye mi sordun
Git bencede canim bu kadar sürmesi ilginçMesajıma cevap bekliyorum hala dönerse konuşacağım
Ağrı durumunu anlattım ağrın artarsa haber ver demiştiniz dedim... Hala dönmedi, kayınvalidem de olmadı yarın git diyor bilmiyorum bakalım
Senin nasıl geçti canım genelden uyanınca aşırı dayanılmayacak bir ağrın olmuş muydu ağrı kesici yapılana kadarben spinal tutmayınca genel oldum canim
Aynen canım ben de çok memnun kaldım terminatör gibi tekerlekleri kumlu çakıllı yollardan Arnavut kaldırımlarına her yerde gittik ne takılma ne bi zorlanma maaşallah gidiyorArabada cok iyi tercih yapmışsın maclaren konforunu hiçbirine degismem cok memnun kaldim.
Bi de sütyenine dikkat et çok sıkıyorsa o da rahatsızlık yapıyor olabilir.Yaa insallah oyledir o zaman ben uzun seyler giyeyim biraz sortla yatiyorum aksam ustum felan açılıyorsa usutuyorumdur belki.
Aynen canım en hızlı küçülenler ilk hevesle aldıklarımız olmuştu oğlumdaBende genelde 0 3ay aldimda onlarda cok küçük duruyor acaba giyemez mi dedm. Oğlumda ne aldim., naptik hic hatırlayamıyorum. Bir liste çıkarmak gerek sanirim.
Aa 3 saat uyanamadın mı epey etkilemiş seni deEvet ilk uyandığın zaman acayip dikişlerdeki ağrıyı hissetmiştim.. Serum taktıktan sonra geçmişti ama.. Bebekte 3 saat boyunca hep ağlamış uyanamadığım için.. Uyandığım gibi al emzir dediler. Bebeğim çok ağlıyordu ya sütüm de yoktu işte ondan. Tek güzel yanı uykunu alarak uyanıyorsun uyandığımda ve ağrım gectiğinde hiç uykum yoktu. Tavsiye eder miyim bilmiyorum Hastaneden hastaneye değişiyor tabi ağrı olmasın diye serumu hemen takmaları lazımdı ben ağrım var dediğim için taktılar.. Öyle saçma bişiydi. Ama sanırım yine genel olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?