2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evde en sevdiğim esyam kurutma makinem

Kizlar dun aksam saatlerinden beri karnim da batma var ağlamalık duruma geldim ya.hic huzur birakmadi.sirtim cok agriyor birde elleyince karnim aciyor ozellikle gogus ile gobegin birlestigi ortasi boyle gobegim geriliyor ve batiyor otursam da yatsam da rahat edemiyorum.sığınamiyor gibiyim. Artik gobegin buyumesinden ve alinan kilolardan desem,cogunuzdan hafta olarak gerideyim sizden duymadim böyle bir şeyi ya da kacirdim mi.

Benim gebelik başından beri oluyor. Tuvalete girip çıkıyorum 3 4 dk sonra akmış oluyor. Sürekli pecete koyup değiştiriyorum . İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için sanırım. Bir türlü geçmedi.

Gaz olabilir mi canim ya hamile olmadan ben de oyle bir sanci cekmistim acile falan gitmiştim hatta tam kaburgalarimin altindaydi. Tahlil rontgen falan derken gaz sikismasi demişti doktor. Nefes alamıyordum.

Canım bende oluyor göğüs ve karnın birleştiği noktada bence gaz ağrısı o çünkü çıkarınca geçiyor. Özellikle akşamları oluyor.

Benim de böyle 2 gün sürdü, acile gittim bebeğin ayakları yukarıya baskı yapıyordu. Kafası aşağıda, ayaklar yukarıda itiyor dedi. Ama kendi dr um kafası aşağıda diye yerleştiği anlamına gelmiyor, dönmesi çok normal geçer dedi. Hakikan bir gün sonra geçti. Geçmezse acile gidip bakmak içini rahatlatıyor geçmiş olsun

Kizlar bugün biraz iyiyim demsitim ki bir anda vajen bolgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı gridi. Beş dakika sürdü ama çocuk gibi ağladım. Doğum yapıyorum sandım doktoruma mesaj attım dayanamadım... İnşallah dönüş yapar

Canım benim o kısımda ağrım yok benim de hep kasık bölgemde ve vajende... Ben şimdi dayanamadım Ertugurl beye mesaj attım döner mi bilmiyorum ama az önce ağrıdan delitecektim sende bir mesaj at doktorlarindan birine için rahatlar.

Benimde bu sabahtan beri rahim bölgesine anlık sızlamalar oluyor vurup vurup gidiyo normal mi ya

Benimde bu sabahtan beri rahim bölgesine anlık sızlamalar oluyor vurup vurup gidiyo normal mi ya
Canım aradaki dakikaları say... Ritmikse ve beş dakikadan kısaysa doktoruna haber ver. İnşallah basit ağrılardir. Aslında buraya da yazmak istemiyorum birilerini olumsuz etkilerim diye ama insan korkudan yazıyor

Bebek arabası maclaren quest. Yenidoğan 4-5 takım ve tulum var, 0-3 ay arası da öyle, 3-6 arası daha çok aldım canım
Bende genelde 0 3ay aldimda onlarda cok küçük duruyor acaba giyemez mi dedm. Oğlumda ne aldim., naptik hic hatırlayamıyorum. Bir liste çıkarmak gerek sanirim.

Bizde de tam tersi eşim alalım diyodu ben ne gerek var kuruyo falan diyodum.şimdi alsak mı diye düşünüyorum

Canım aradaki dakikaları say... Ritmikse ve beş dakikadan kısaysa doktoruna haber ver. İnşallah basit ağrılardir. Aslında buraya da yazmak istemiyorum birilerini olumsuz etkilerim diye ama insan korkudan yazıyor
Canım inş normaldir içini ferah tutmaya çalış .sağlıcakla inş bekler zamanını bebiş

Yok kuzu şükür sık sık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…