- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.281
Kuzum bence sen artık bu doktoru değiştirmelisin. Herşeyden bi haber yaşıyor. Unutuyor tüm durumları. Pek güvenilir değil gibi sanki.Kizlar bu doktor beni delirtexek dün sttigim mesaja bugün öğlen cevap verdi, ağrınız aynı duzeydeyse gelin serviks ölçümüne bakalım diye bende şu an stabil yazdım o zaman iki üç hafta sonra gelin kontrol edelim bu arada istirahat edin yazmış. Hayır benim Perşembe iş başı yapmam gerek nasıl istirahat edebilirim anlamadım kieşim de persmebe gideriz iptal etme randevuyu unutmuştur o yine dedi... Delirmemek elde değil ya.
Ya gerçekten delirmelik ama canım... Bu saatte sonra doktor değiştirmek istemiyorum ama az kaldı gerçekten gözümü karartcam yaniUnutuyor galiba canım seni doktorun sen git bencede iptal etme randevunu
Sorma canım ya korkmaya başladım artık güvenimi sarsıyor ve canım sıkılıyor. Doktor güvenmek çok önemli. İlk hanileligim de hiç böyle problem yaşamadım. İki aydır çocuğumun yüzünü geçtim hareketlerini bile görmedim ultrasonda. Bes dakika anca sürüyor muayene iyiden sinir oldum yaKuzum bence sen artık bu doktoru değiştirmelisin. Herşeyden bi haber yaşıyor. Unutuyor tüm durumları. Pek güvenilir değil gibi sanki.
Ben de gotureyim o zaman, niye ac kalsin bebek yahu. Biz koca insanlar bile dayanamiyoruz 1 saat gecikse yemegimiz.
Olasi bir durumda, insallah kayinvalidem gorumcem eltim bik bik etmezler mama yedirdim diye. Onlar durmaksizin 3 seneye yakin emzirmisler ve asla mamaya basvurmak durumunda kalmamislar. Cok karsilar.
Anladım canım inşallah güzel geçer hepimizin doğumuBenim bebeğimde doğduğunda sarılık vardı o yüzden zaten uykuluydu sürekli, ben uyandıktan 5 dakika sonra geldi odama o zaman yeni uyanıyordu anesteziden etkilenmiş midir hiç bilemiyorum canım ama ben uyandığımda karnım çok acıyor diye ağlıyordum onu hatırlıyorum sonrasında serum ve ağrı kesici vericez sana ağrın geçecek merak etme dediler ve 2 saat sonra artık aşırı acımıyordu. Süt konusunda da çok şükür bir sorun yaşamadım hemen geldi sütüm tabii şakır şakır değil de damla damla geliyordu hemşire de şimdilik bu bebeğin için yeterli zaten demişti ama bu sefer mama da götüreceğim yanımda bence bebeğime yetmemişti gece ağladı 1-2 kere ve bence açlıktan ağlamıştı ama hemşireler yok yok doyuyordur dediler artık tecrübe onları dinlemicem emziricem ama mama da vericem o gece bebeğime aç kalmasın diye.
Ben bu sefer genel anestezi istemiyorum ya çünkü arkadaşım belden uyuşturularak sezeryan oldu benim ameliyat sonrası hissettiğim acıların hiçbirini hissetmemiş uyuşukluğu akşam geçmiş o zamana kadar da ağrı kesici falan verdikleri için ağrı falan kalmamış çok konforluydu diyor özenmedim değil o yüzden :)
Hangi haataneydi sizinbende Ankara'dayım siz böyle diyince korkmadım değil
Cidden elde değilKizlar bu doktor beni delirtexek dün sttigim mesaja bugün öğlen cevap verdi, ağrınız aynı duzeydeyse gelin serviks ölçümüne bakalım diye bende şu an stabil yazdım o zaman iki üç hafta sonra gelin kontrol edelim bu arada istirahat edin yazmış. Hayır benim Perşembe iş başı yapmam gerek nasıl istirahat edebilirim anlamadım kieşim de persmebe gideriz iptal etme randevuyu unutmuştur o yine dedi... Delirmemek elde değil ya.
Canım çok haklısın... İnan sürekli ayak üzerinde çalışmak zorunda kalmasam umursamam. Hayır bir de şu an evin içinde bile ikinci turu atamiyorum bilmiyorum ne yapacağım. Burası ilçe özel hastane bir tane devlette doktor yok zaten. Özelde de bunla bir tane daha var. En kötü ona gideceğim bakalımCidden elde değilBence de değiştirmelisin canım, desteğe ihtiyacın olduğu anlarda ortada yok ve senin durumunu hatırlamıyor, kendi takibini kendin yapıyorsan ne gereği var ki
Ben olsam aynı güne daha sonraki bi saate başka bir doktordan daha randevu alırdım. Raporu uzatmazsa ya da bi aksilik olursa direkt diğer doktora geçerdim. Yani çok sıkıntı yaşıyorsun çalışmaya başlamamalısın
Mutlaka farklı doktora görün canım ben yerinde olsam çoktan diğerine gitmiştim meselaCanım çok haklısın... İnan sürekli ayak üzerinde çalışmak zorunda kalmasam umursamam. Hayır bir de şu an evin içinde bile ikinci turu atamiyorum bilmiyorum ne yapacağım. Burası ilçe özel hastane bir tane devlette doktor yok zaten. Özelde de bunla bir tane daha var. En kötü ona gideceğim bakalım
Yıllar geçiyor Kumluca bi türlü değişmiyor galibaCanım çok haklısın... İnan sürekli ayak üzerinde çalışmak zorunda kalmasam umursamam. Hayır bir de şu an evin içinde bile ikinci turu atamiyorum bilmiyorum ne yapacağım. Burası ilçe özel hastane bir tane devlette doktor yok zaten. Özelde de bunla bir tane daha var. En kötü ona gideceğim bakalım
Perşembe günü bakayım canım diğerine gideceğim olmadıMutlaka farklı doktora görün canım ben yerinde olsam çoktan diğerine gitmiştim mesela
Yok artık yaa canim sen kendin takip et git kapısına dayan 3 hfta nedir ya. Bilmiyorum cok fazla uzun zaman sanki bu durum için. Erkekler cok sakin bende bugun eşim sayesinde birazda gitmedim doktora bmi sakinlestrdi bende iyi hissedince cuma ya biraktimKizlar bu doktor beni delirtexek dün sttigim mesaja bugün öğlen cevap verdi, ağrınız aynı duzeydeyse gelin serviks ölçümüne bakalım diye bende şu an stabil yazdım o zaman iki üç hafta sonra gelin kontrol edelim bu arada istirahat edin yazmış. Hayır benim Perşembe iş başı yapmam gerek nasıl istirahat edebilirim anlamadım kieşim de persmebe gideriz iptal etme randevuyu unutmuştur o yine dedi... Delirmemek elde değil ya.
Canım ben ilk dogumumu da burda yaptım ve memnun kaldım... Ama doktorum kendi yerini açtı ve ücreti fazla... Üstelik hastane ortamı olmadığı için bir çok şeyde sıkıntı. Ama evet kadın dogumcu büyük problem... En kötü Antalya'ya gideceğim ama küçük oğlum var ilçe de yapmam benim için daha avantajlıYıllar geçiyor Kumluca bi türlü değişmiyor galibaben ordayken de ihtiyacımız olan şey her neyse o orda olmazdı sürekli antalyaya gitmek zorunda kalırdık..
sen doğumu orda mı yapacaksın merkeze mi geçmeyi düşünüyordun? Git gel de zor olur mesafe uzak ama hiç güvenmediğin doktora kalmaktan yine iyidir kuzum
Perşembe gideceğim canım konusacagim çok net bakalımYok artık yaa canim sen kendin takip et git kapısına dayan 3 hfta nedir ya. Bilmiyorum cok fazla uzun zaman sanki bu durum için. Erkekler cok sakin bende bugun eşim sayesinde birazda gitmedim doktora bmi sakinlestrdi bende iyi hissedince cuma ya biraktim
Doktor meselesi şans ya bu saatten sonra dedigin gibi yeni bir doktor arayışı seni daha çok yoracakYa gerçekten delirmelik ama canım... Bu saatte sonra doktor değiştirmek istemiyorum ama az kaldı gerçekten gözümü karartcam yani
KesinlikleDoktor meselesi şans ya bu saatten sonra dedigin gibi yeni bir doktor arayışı seni daha çok yoracak
Bizimde maşallahimiz varKizlar.bisi sorucam, ben 25 haftalik gebeyimm ama karnm simdiden okadar cok büyüdüki toplamda 5kilo aldim ama sanirm hepsi karnimda toplandi sizde de öylemi, bebisimin boyu ve kilosu olmasi gerektigi gibi demisti dr yani ne büyük ne kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?