2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kuzum bence sen artık bu doktoru değiştirmelisin. Herşeyden bi haber yaşıyor. Unutuyor tüm durumları. Pek güvenilir değil gibi sanki.

Kuzum bence sen artık bu doktoru değiştirmelisin. Herşeyden bi haber yaşıyor. Unutuyor tüm durumları. Pek güvenilir değil gibi sanki.
Sorma canım ya korkmaya başladım artık güvenimi sarsıyor ve canım sıkılıyor. Doktor güvenmek çok önemli. İlk hanileligim de hiç böyle problem yaşamadım. İki aydır çocuğumun yüzünü geçtim hareketlerini bile görmedim ultrasonda. Bes dakika anca sürüyor muayene iyiden sinir oldum ya

O tarz insanlar her zaman konuşacak bir şeyler bulurlar. Dediğim gibi 1 gecelik bebeğimiz aç kalmasın diye vereceğimiz bir şey sonuçta sonrasında hastaneden çıkınca eve gidip bir ılık duş alınca maşallah süt kanalları açılıyor mis gibi süt geliyor zaten bende öyle olmuştu en azından. Kim ne derse desin aç kalmasından iyidir bebeklerimizin.

Anladım canım inşallah güzel geçer hepimizin doğumu
İlk gün damla damla az geliyor herkesin öyle aslında kolostrum azıcık da olsa yetiyor zamanla bebek emdikçe artıyor sütümüz de ama maalesef 20-30 yıl önce bebek emzirmiş bazı kadınlar bu sürecin nasıl olduğunu unutup daha yeni doğum yapmış kadının duvarlara tavanlara sütünün fışkırmasını bekliyorlar öyle bi kadın yok ki. Kendileri de öyle değillerdi.. ama böyle anlatınca yeni annenin zaten hassas olan psikolojisini etkiliyorlar.
Nasıl için rahat edecekse en iyisi odur canım

Cidden elde değil Bence de değiştirmelisin canım, desteğe ihtiyacın olduğu anlarda ortada yok ve senin durumunu hatırlamıyor, kendi takibini kendin yapıyorsan ne gereği var ki
Ben olsam aynı güne daha sonraki bi saate başka bir doktordan daha randevu alırdım. Raporu uzatmazsa ya da bi aksilik olursa direkt diğer doktora geçerdim. Yani çok sıkıntı yaşıyorsun çalışmaya başlamamalısın

Canım çok haklısın... İnan sürekli ayak üzerinde çalışmak zorunda kalmasam umursamam. Hayır bir de şu an evin içinde bile ikinci turu atamiyorum bilmiyorum ne yapacağım. Burası ilçe özel hastane bir tane devlette doktor yok zaten. Özelde de bunla bir tane daha var. En kötü ona gideceğim bakalım

Ben sezeryani spinal oldum çok memnun kaldım bebeği çıkartıp gösterdiler normal doğum tadında sadece bebek çıktıktan sonra vücut bir şoka giriyor bı kereden o ağırlık içinden çıkınca insan kötü oluyor ben bebeğimide son kez gördüm ölüyorum demiştim ama o his en fazla , 5 dk sürüyor korkulacak biseyi yok yani yine spinal olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa

Mutlaka farklı doktora görün canım ben yerinde olsam çoktan diğerine gitmiştim mesela

Yıllar geçiyor Kumluca bi türlü değişmiyor galiba ben ordayken de ihtiyacımız olan şey her neyse o orda olmazdı sürekli antalyaya gitmek zorunda kalırdık..
sen doğumu orda mı yapacaksın merkeze mi geçmeyi düşünüyordun? Git gel de zor olur mesafe uzak ama hiç güvenmediğin doktora kalmaktan yine iyidir kuzum

Yok artık yaa canim sen kendin takip et git kapısına dayan 3 hfta nedir ya. Bilmiyorum cok fazla uzun zaman sanki bu durum için. Erkekler cok sakin bende bugun eşim sayesinde birazda gitmedim doktora bmi sakinlestrdi bende iyi hissedince cuma ya biraktim

Canım ben ilk dogumumu da burda yaptım ve memnun kaldım... Ama doktorum kendi yerini açtı ve ücreti fazla... Üstelik hastane ortamı olmadığı için bir çok şeyde sıkıntı. Ama evet kadın dogumcu büyük problem... En kötü Antalya'ya gideceğim ama küçük oğlum var ilçe de yapmam benim için daha avantajlı

Perşembe gideceğim canım konusacagim çok net bakalım

Kizlar.bisi sorucam, ben 25 haftalik gebeyimm ama karnm simdiden okadar cok büyüdüki toplamda 5kilo aldim ama sanirm hepsi karnimda toplandi sizde de öylemi, bebisimin boyu ve kilosu olmasi gerektigi gibi demisti dr yani ne büyük ne kücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…