• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Atayim canim farkli modelleri de var saticiyi seçip hastane çıkışı olarak filtrele ,kumasini begendim ben kalitesi güzel bence yıkadım astım renginde bozulma olmadı.
Yiyeeeceemm çok tatliii🥹🥹
Hanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Ben depend lohusa pedi almıştım memnun kaldim kanamam epey oldu çünkü. Cocuk bezi gibi giyiliyor ama belli olmuyor tavsiye ederim. Birde sezeryan olanlar icin lohusa kulotu cok iyi oluyor dikise degmiyor acitmiyor aklınızda olsun.
Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam 🤔

minezmn41 minezmn41 şimdi baktim chicco hic stokta yok.
AMa su tarzdi 2.5 tog kalin değil pijamayla yatinca usumez.
Bakarsan 2.5 tog al . 1.5daha ince yaz ve bahara uygun. Bende vermişim kıyafetleri verirken .simdi bende bir iki boyu var ama büyüyünce kullanir.
Woolnat tulumlar 1 yaştan başlıyor sanirim ama onu almani tavsiye ederim ben oğluma onu 2.5 sene bol rahat Giydirdim netten bakabilirsin ama cok pahali alacksan alip bekleyecksin hatta buyuk alsamda sorun değil. Simdi baktim cift katli olan tulum bin küsur. Bazısı daha uygun ben 4 yıl önce 380e almıştım . Bunu alamzsan bile uyku tulumunda elyaf icli olani alma yeter 2.5.tog olsun. Ben simdi bakacam ama bilmiyorum alsam mi yoksa battaniyeye sarip.yatirsam mi:)

Eklentiler

• Screenshot_20221013-165051_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20221013-165051_Samsung Internet.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20221013-165100_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20221013-165100_Samsung Internet.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
Ben depend lohusa pedi almıştım memnun kaldim kanamam epey oldu çünkü. Cocuk bezi gibi giyiliyor ama belli olmuyor tavsiye ederim. Birde sezeryan olanlar icin lohusa kulotu cok iyi oluyor dikise degmiyor acitmiyor aklınızda olsun.
Evet kendimize bir şey almadık daha ben bu hafta sonu çıkıp kendi eksiklerimi tamamlayacağım hiç bir şeyim hazır değil 🙄

Ben ondanda almıştım ama sonra ped kullandım sanirim. Ben lohusa kulodu degilde büyük anne kulodu almsitm hahah

Canım depend bende resmen alerji yapmıştı ya... Üç gün kullandım sonra bir baktım degdisi her yer sivilce gibi olmuştu... Bu sefer almayacağım

Atayim canim farkli modelleri de var saticiyi seçip hastane çıkışı olarak filtrele ,kumasini begendim ben kalitesi güzel bence yıkadım astım renginde bozulma olmadı.

Ya bende oğluma tek isim koydum kızıma da tek isim koyayım Zeynep olsun diyorum ama Meva ismini de çok seviyorum ama onda da tek isim olsun çift olmasın ikincisini kimse söylemeyecek diyorum ama Meva dan da vazgeçemiyorum o zaman Meva olsun diyemiyorum çünkü Zeynep koymamın sebebi var ooooff offff çok dertliyim bu konuda :işsiz::KK51: O yüzden henüz hastane çıkışı alamadım :KK53:

Bebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan 😁😁😁
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecem
[/QUOTE]
Ben de hiç yorgan kullanmadım oğluma. Kullanılmıyor

Ben de birkaç parça eksik biseyi tamamladım. Bu arada evdeki abileri ablaları unutmayalım. Ben oğluma bi oyuncak aldım. Kardeşi eve gelirken bir tanışma hediyesi getirmesin mi abisine ☺️

Yiyeeeceemm çok tatliii🥹🥹

Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam 🤔
canım bence L al.
Ben 65le hamile kalıp 78le doğuma gitmiştim M beden almıştım küçük geldi popodan geçmedi ve aşırı sıktı bi tanesini kullanabildim paketten. Onu da 5 dk tutabildim sıkınca, çıkardım sonra. Şu an 73 kiloyum paketi atmamıştım denedim şimdi yok yine sıkıyor

Ben de birkaç parça eksik biseyi tamamladım. Bu arada evdeki abileri ablaları unutmayalım. Ben oğluma bi oyuncak aldım. Kardeşi eve gelirken bir tanışma hediyesi getirmesin mi abisine ☺️
İyi fikir ya ben de alayım bari. Bizim abi pek anlamıyor kardeş falan ama bakalım 🙈

Ben de senin gibiyim canım 62 ile hamile kaldım 72 oldum 🙊🙊
Dobiş olduk iyice 😂
M beden olur bence
Bilemedim 🤔
canım bence L al.
Ben 65le hamile kalıp 78le doğuma gitmiştim M beden almıştım küçük geldi popodan geçmedi ve aşırı sıktı bi tanesini kullanabildim paketten. Onu da 5 dk tutabildim sıkınca, çıkardım sonra. Şu an 73 kiloyum paketi atmamıştım denedim şimdi yok yine sıkıyor
Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba 🤔

Dobiş olduk iyice 😂

Bilemedim 🤔

Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba 🤔
Ben ilk doğumda m kullanmıştım tam gelmişti yine m aldım bakalım inşallah iyi gelir 😁 70 kilo ile doğum yaptım sezeryan da olunca göbek olduğu gibi kaldı

Dobiş olduk iyice 😂

Bilemedim 🤔

Bilemedim canım sen daha iyi bilirsin. Ben 62yle hamile kaldım bu kez, şu an 73üm elimdeki m beden olmuyor sıkıyor. Muhtemelen yine 78-80 falan olurum bu gidişle, yiyorum çünkü 🙈 o yüzden L alıcam 75-120 kg arası yazıyor olursa o olur anca bana 😅

Back
X