- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.681
Yiyeeeceemm çok tatliiiAtayim canim farkli modelleri de var saticiyi seçip hastane çıkışı olarak filtrele ,kumasini begendim ben kalitesi güzel bence yıkadım astım renginde bozulma olmadı.
Homamia %100 Organik Isme Özel 10'lu Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
Homamia %100 Organik Isme Özel 10'lu Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsamHanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Ben depend lohusa pedi almıştım memnun kaldim kanamam epey oldu çünkü. Cocuk bezi gibi giyiliyor ama belli olmuyor tavsiye ederim. Birde sezeryan olanlar icin lohusa kulotu cok iyi oluyor dikise degmiyor acitmiyor aklınızda olsun.
Canim doguma yakin son kilona gore al ben M almistim sanırım 67 kiloya.bak benim de kafa karıştı şimdiYiyeeeceemm çok tatliii
Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam
Evet kendimize bir şey almadık daha ben bu hafta sonu çıkıp kendi eksiklerimi tamamlayacağım hiç bir şeyim hazır değilHanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Ben depend lohusa pedi almıştım memnun kaldim kanamam epey oldu çünkü. Cocuk bezi gibi giyiliyor ama belli olmuyor tavsiye ederim. Birde sezeryan olanlar icin lohusa kulotu cok iyi oluyor dikise degmiyor acitmiyor aklınızda olsun.
Ben ondanda almıştım ama sonra ped kullandım sanirim. Ben lohusa kulodu degilde büyük anne kulodu almsitm hahahHanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Canım depend bende resmen alerji yapmıştı ya... Üç gün kullandım sonra bir baktım degdisi her yer sivilce gibi olmuştu... Bu sefer almayacağımHanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Atayim canim farkli modelleri de var saticiyi seçip hastane çıkışı olarak filtrele ,kumasini begendim ben kalitesi güzel bence yıkadım astım renginde bozulma olmadı.
Homamia %100 Organik Isme Özel 10'lu Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
Homamia %100 Organik Isme Özel 10'lu Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecemBebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan
Ben de senin gibiyim canım 62 ile hamile kaldım 72 oldumYiyeeeceemm çok tatliii
Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam
M beden olur benceYiyeeeceemm çok tatliii
canım bence L al.Yiyeeeceemm çok tatliii
İyi fikir ya ben de alayım bari. Bizim abi pek anlamıyor kardeş falan ama bakalımBen de birkaç parça eksik biseyi tamamladım. Bu arada evdeki abileri ablaları unutmayalım. Ben oğluma bi oyuncak aldım. Kardeşi eve gelirken bir tanışma hediyesi getirmesin mi abisine
Seninki kaç yaşında?İyi fikir ya ben de alayım bari. Bizim abi pek anlamıyor kardeş falan ama bakalım
29 aylık. Senin?Seninki kaç yaşında?
37 aylık29 aylık. Senin?
Dobiş olduk iyiceBen de senin gibiyim canım 62 ile hamile kaldım 72 oldum
BilemedimM beden olur bence
Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acabacanım bence L al.
Ben 65le hamile kalıp 78le doğuma gitmiştim M beden almıştım küçük geldi popodan geçmedi ve aşırı sıktı bi tanesini kullanabildim paketten. Onu da 5 dk tutabildim sıkınca, çıkardım sonra. Şu an 73 kiloyum paketi atmamıştım denedim şimdi yok yine sıkıyor
Ben ilk doğumda m kullanmıştım tam gelmişti yine m aldım bakalım inşallah iyi gelirDobiş olduk iyice
Bilemedim
Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba
Bilemedim canım sen daha iyi bilirsin. Ben 62yle hamile kaldım bu kez, şu an 73üm elimdeki m beden olmuyor sıkıyor. Muhtemelen yine 78-80 falan olurum bu gidişle, yiyorum çünküDobiş olduk iyice
Bilemedim
Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba
Konuşması kaç aydan sonra bizimki gibi düzgün cümleler ve ifadeler halini aldı? Benim oğlum hala kelime kelime anlatıyor derdini.37 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?