2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Yiyeeeceemm çok tatliii
Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam

Yiyeeeceemm çok tatliii

Kuzu depend alicamda bedeni kestiremedim m mi l mi diye şuan 72 oldum ama normalde 62 yle hamile kaldım en son kaç olurum Allah bilirde neyse bedeni ne alsam
Canim doguma yakin son kilona gore al ben M almistim sanırım 67 kiloya.bak benim de kafa karıştı şimdi

minezmn41 şimdi baktim chicco hic stokta yok.
AMa su tarzdi 2.5 tog kalin değil pijamayla yatinca usumez.
Bakarsan 2.5 tog al . 1.5daha ince yaz ve bahara uygun. Bende vermişim kıyafetleri verirken .simdi bende bir iki boyu var ama büyüyünce kullanir.
Woolnat tulumlar 1 yaştan başlıyor sanirim ama onu almani tavsiye ederim ben oğluma onu 2.5 sene bol rahat Giydirdim netten bakabilirsin ama cok pahali alacksan alip bekleyecksin hatta buyuk alsamda sorun değil. Simdi baktim cift katli olan tulum bin küsur. Bazısı daha uygun ben 4 yıl önce 380e almıştım . Bunu alamzsan bile uyku tulumunda elyaf icli olani alma yeter 2.5.tog olsun. Ben simdi bakacam ama bilmiyorum alsam mi yoksa battaniyeye sarip.yatirsam mi:)

Eklentiler

• Screenshot_20221013-165051_Samsung Internet.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20221013-165100_Samsung Internet.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
Evet kendimize bir şey almadık daha ben bu hafta sonu çıkıp kendi eksiklerimi tamamlayacağım hiç bir şeyim hazır değil

Ben ondanda almıştım ama sonra ped kullandım sanirim. Ben lohusa kulodu degilde büyük anne kulodu almsitm hahah

Canım depend bende resmen alerji yapmıştı ya... Üç gün kullandım sonra bir baktım degdisi her yer sivilce gibi olmuştu... Bu sefer almayacağım

Ya bende oğluma tek isim koydum kızıma da tek isim koyayım Zeynep olsun diyorum ama Meva ismini de çok seviyorum ama onda da tek isim olsun çift olmasın ikincisini kimse söylemeyecek diyorum ama Meva dan da vazgeçemiyorum o zaman Meva olsun diyemiyorum çünkü Zeynep koymamın sebebi var ooooff offff çok dertliyim bu konuda O yüzden henüz hastane çıkışı alamadım

Bebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecem
[/QUOTE]
Ben de hiç yorgan kullanmadım oğluma. Kullanılmıyor

Ben de birkaç parça eksik biseyi tamamladım. Bu arada evdeki abileri ablaları unutmayalım. Ben oğluma bi oyuncak aldım. Kardeşi eve gelirken bir tanışma hediyesi getirmesin mi abisine

Yiyeeeceemm çok tatliii

canım bence L al.
Ben 65le hamile kalıp 78le doğuma gitmiştim M beden almıştım küçük geldi popodan geçmedi ve aşırı sıktı bi tanesini kullanabildim paketten. Onu da 5 dk tutabildim sıkınca, çıkardım sonra. Şu an 73 kiloyum paketi atmamıştım denedim şimdi yok yine sıkıyor

Ben de birkaç parça eksik biseyi tamamladım. Bu arada evdeki abileri ablaları unutmayalım. Ben oğluma bi oyuncak aldım. Kardeşi eve gelirken bir tanışma hediyesi getirmesin mi abisine
İyi fikir ya ben de alayım bari. Bizim abi pek anlamıyor kardeş falan ama bakalım

Ben de senin gibiyim canım 62 ile hamile kaldım 72 oldum
Dobiş olduk iyice
M beden olur bence
Bilemedim
Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba

Dobiş olduk iyice

Bilemedim

Canım bide şu var benim popom çok büyük değil o yüzden bide dogurunca göbekte azalınca l cokmu büyük olur acaba
Ben ilk doğumda m kullanmıştım tam gelmişti yine m aldım bakalım inşallah iyi gelir 70 kilo ile doğum yaptım sezeryan da olunca göbek olduğu gibi kaldı

Dobiş olduk iyice

Bilemedim

Bilemedim canım sen daha iyi bilirsin. Ben 62yle hamile kaldım bu kez, şu an 73üm elimdeki m beden olmuyor sıkıyor. Muhtemelen yine 78-80 falan olurum bu gidişle, yiyorum çünkü o yüzden L alıcam 75-120 kg arası yazıyor olursa o olur anca bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…