2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ne güzel. Imkan olsa öyle yapardim ama zaten tek basimiza kaliyoruz , aileler gelebilir ama kalacaklar bizimle bir kac gun/hafta en fazlasi, seneler boyunca evde kalamam is yerimde 100% evden calisamam dogumdan sonra ve aylar boyunca , ama ise donuste haftada bir gun sorabilirim belki bakariz.

Sanada yardimci olsun .
Seninki yorucu is, insAllah etrafindakiler buyuk yardimci olurlar bebek konusunda (is donusu yorgunluk bakimindan), hersey guzel geçsin InsAllah .

Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebisler sag saglim dogsun

Ağrıların için ne dedi canım?
Doğum sancıları bu kadar uzun sürmez dedi idrar yolu enfeksiyonu ya da bel ağrısı olabilir dedi... Ama ben regl ağrısı çekiyorum ve yuruyemiyorum bile bilmiyorum... Dayansbildigimiz kadar dsyanacsgiz dedi su an açıklık yok dedi

Sanada yardimci olsun .
Seninki yorucu is, insAllah etrafindakiler buyuk yardimci olurlar bebek konusunda (is donusu yorgunluk bakimindan), hersey guzel geçsin InsAllah .

Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebisler sag saglim dogsun
Amin canım benim kayınvalidem bakıyordu oğluma kızıma da kayınvalidem bakacak... Annem 1000 km uzakta o da yanımda olsa her şey çok rahat olacak ama işte uzaj olunca...

Bende onlardan kullaniyorum : Gogus pedi lansinoh
Simdiden is yerine gittigimde kullaniyorum, ustumde leke cikmassin diye .
Goguslerimden akinti oluyordu.. is sonrasi evde tshort giyiyorum bazi gunler az bazi gunler buyuk bir akinti seklinde geliyor...

Onlardan almisken magzada bir de "dogum sonrasi ped" aldim (buyuklerinden cok pamuklu ve kalin) ve birde "tek kullanımlık külot" kutusu aldim. Hastane cantama onlarida hazirlayacagim.

Bizim ilk olunca ev tamtakır boştu bu konuda ama ilk diye yine her bulduğuma sarılmıyorum ben de etraftan duyup evet bunlar kullanışlı dediğim şeyleri sırası ile alıyorum indirimde şu zamana kadar içlerinde bir tek biberondan şüphem var lazım olur olmaz bilmeden aldığım kıyafetleri bir yaşa kadar üç beş üç beş gittim gerisi lazım olunca alınsın diye ama kardeşim kafasına göre alıyor bizimkine onu durduramıyorum

Kızlaaar kargodan cicilerimiz geldi hügggkk duygulandım Allah'ım ilk günden giydirip kucağıma almayi nasip etsin
Yaaa bende yaptırmayı düşünüyorum tam isimde tamam ya eminim dediğim an söyleyeceğim kendimce lüks olarak yaptığım tek şey bu olacak

Virgo women Gogus ucu kremini unuttum, onu almam lazim. Hazir olsun hastane cantasinda

Ben Ankara'da yaşıyorum canım. Elektrik mühendisiyim. Bir firmada proje yöneticisi olarak çalışıyorum. İşim genelde telefonda ve pcde oluyor. Onları da evden hallediyorum. Gerek olursa 15 günde bir ofise gidiyorum yarım gün geliyorum. İnşallah sende ayarlarsında bırakmak zorunda kalmazsın. Çünkü gerçekten çok emek veriyoruz işimizde belli bir noktaya gelebilmek için. tab ki en önemlisi bebeişlerimizin sağlığı. Onun için be gerekiyorsa onu yapacağız.

Kuzu bunun linkini atsana nerden yaptirdin çok güzelmiş bende yaptirimm
Atayim canim farkli modelleri de var saticiyi seçip hastane çıkışı olarak filtrele ,kumasini begendim ben kalitesi güzel bence yıkadım astım renginde bozulma olmadı.

O kadae akiyor mu ya ben dogum sonrasi icin almistim ama hosuma gtmedi kullanamadim. yarada olmadi şükür. Ped icinde iyi yspmissin.

Hanımlar bu arada hep bebeğe almayin size de lohusa pedi kulotu lazim olacak.
Ben depend lohusa pedi almıştım memnun kaldim kanamam epey oldu çünkü. Cocuk bezi gibi giyiliyor ama belli olmuyor tavsiye ederim. Birde sezeryan olanlar icin lohusa kulotu cok iyi oluyor dikise degmiyor acitmiyor aklınızda olsun.

Sahi profil isminden anlamaliydim
Benim uzaktan calismak mumkun değil görünüyor mesleğimde.Hayırlısı olsun diyip akışına bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…