2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim dinledigim okudugum kadariyla, soyledigin o iki hafta artmadigi surece sorun olmayacaktir. Onemli olan aranin devamli olarak acilmamasi. Ciger gelistirici igne henuz ciger gelisimi tamamlanmamis bebislerin erken alinmasi durumunda vuruluyor, normal bir prosedur diye biliyorum.

Onemli olan bebislerin saglikli olmasi. Kac kilo kac cm cok da onemli degil bence. Zannediyorum bebklerin kilolu olmasini bu kadar cok istemek bizim toplumumuza has. Rabbim her birine sifa versin, saglikla gelsinler, biz de saglikla karsilayalim ve buyutelim insallah.

Her muayenede ölçülüyor canim 12yi gecmemesi lazim o zaman preeklampsi riski olusuyor. Bi arkadasimin 17 tansiyonla 35de doguma aldılar. Doktoru sey demisti. Annenin tansiyonu ciktikca bebeginki düşüyor demişti

Sor canim bizede haber ver ama bence normal dicek. 24 .haftada rahim futbol topu gibidir ve bel ağrıları baslar diyordu okudugum kitap da
Hmm insallh öyledir canım kaynanam biraz tedirgin ettirdi beni aslında daha erken böyle başlaması falan diye eşimin işinden dolayı 1 aydan fazladır gidemedim doktora oyuzden hep bir korku var içimde

Hmm insallh öyledir canım kaynanam biraz tedirgin ettirdi beni aslında daha erken böyle başlaması falan diye eşimin işinden dolayı 1 aydan fazladır gidemedim doktora oyuzden hep bir korku var içimde
Bak canim en üstte yaziyor. İcin rahat etsin diye cekip attim ama sen yine de sor aklinda kalmasin ,bize de soylersin

Eklentiler

• 16662037959131953945980261291087.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 57
biraz araştırdım da yorumlarda bakmadı diyenler olmuş o yüzden korktum.bugün gittim ama baktılar sorun olmadı çok şükür canım.

aynen canım çok şükür baktılar sorun olmadı.çok tedirgin olmuştum ama bi sorun olmadı.

Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?

Bunu bende çok merak ediyorum ama hiç fark edemiyorum nasıl bişey olduğunu

Bunu bende çok merak ediyorum ama hiç fark edemiyorum nasıl bişey olduğunu
Geçen gün sadece yemekten sonra sertleşme olduğunu söyledim doktora ona da rahim büyüdüğü için o kadar sertleşme olur dedi. Ama kasılma nasıl bir his bilmiyorum olsa farkedermiyim ben de bilmiyorum.

Sanci yoksa sadece sertlesme varsa yalanci sanci dedigimiz zararsiz kasilma canim

yalnız değilmişim :) bende başta almadım almadım şuan 9 kilo almışım.doktorum da fırçaladı sağolsun.toplamda 12 kilo almak gerek sen hakkını kullanmışsın bakalım kalan sürede napıcaksın dedi.yemek çok sorun değil de tatlı ya yemek istesem bile aklım fikrim sürekli tatlılarda.ALLAH yardımcımız olsun.

Geçen gün sadece yemekten sonra sertleşme olduğunu söyledim doktora ona da rahim büyüdüğü için o kadar sertleşme olur dedi. Ama kasılma nasıl bir his bilmiyorum olsa farkedermiyim ben de bilmiyorum.
Dertleşme dediğin bariz belli oluyor değil mi bu bebeğin hareket ederken karnımıza sert sürtünmesinden çok farklı bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…