- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.441
Şekerden sebep mi çıkıyor suyun canım ? Bizde bugun dışardaydık koşa koşa eve geldik tuvalete girdim her şeyi fırlatıpGeldim canım moralim bozuk geldim kontrolüm vardı suyum yine yüksek yarın diğer doktoruma gidicem.
O his bence tamamen mesane sıkışması hissi dışardaydık biraz önce arkadaşlarla resmen hadi kalkalım dedim tuvaletim var patlayacak gibi oldu karnım bir de kasıldı eve geldigim gibi firtlattim her şeyi tuvalete koştum şimdi rahatladım çok şükürKızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?
Canim boyle bebek top gibi olur hafif acı hissedersin. Sonra düzelir. Bu düzenli ve agrili olursa sıkıntı ama arada olani yalanci kasilmalar deniliyor. Arada hepimize olur bu dönem artik baslar.Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?
Bende ayni durumdayım 8 kilo aldım. Ama boy avantajı kimse inanmıyor aldigima. Zayif ve uzun olunca avantaj oluyor.Kizlar kizlar.. dogru duzgun kilo almayan ben bugun bir de ne goreyim totalde 9 kilo almisim :)) cevremdekiler pek inanmadi, sanirim boyumun avantaji ancak baya baya 9 kilo almisim. Bu gidisle 20’yi gorur muyum sizce? 26.haftadayim yahu daha :) bulantilarim gecince asildim biraz yemeye, bu sislik yanma da biraz biraz toparlandi bi de oyle yuklendim, ay zaten bulantim oldugi donemde de makarna eriste zeytin ekmek filan yiyordum bastiriyo diye. Geceleri kaymakli dondurmalar tirmaliyor simdi:) Allahim korkuyorum baktikca istikbalime :))
Masallah canim emeklerine ellerine saglik.saglikla giyilsinDüğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı
Ya şekerim üst düzey yüksek değil e başka sorunda yok adamda karar veremedi istersen bı eğitim araştırma hastanesine de danış dedi yarın bı diğer doktora da goruneyim bakalım ama şu azalmiyo niyeyse yada stabil kalmiyo diyimŞekerden sebep mi çıkıyor suyun canım ? Bizde bugun dışardaydık koşa koşa eve geldik tuvalete girdim her şeyi fırlatıp
Canim ben 1.75’im ama gebe kaldigimda zaten +10 kilodaydimBende ayni durumdayım 8 kilo aldım. Ama boy avantajı kimse inanmıyor aldigima. Zayif ve uzun olunca avantaj oluyor.
Kızım da 16 kilo aldim ama doktor cok görmedi cunku zayif basliyorum ben hep.
Sal gitsin kacla basladin boyun kac senin?
Siteler bile hep kız bebe oğlumun canı yokmuKızlar ardenkids ve feyzakids diye bir site var çok güzel ciciler var bakın isterseniz ben büyük kızıma bugun sipariş ettim5 lihastane çıkışı da var çok güzel
Şu ve dinlenme iyi geliyor bana da canımMaşallah kilosu iyiymiş şimdiden 1 kilo tontik
İnşallah valla napıcaz bilmiyorum, bol su içtim iyi geldi canım
Amin canım inşallahMasallah canim emeklerine ellerine saglik.saglikla giyilsin
Ya bu bende de oluyor bazen, ben de merak ediyorum. 10 saniyeden fazla surmuyor. Ama karnima dokununca sertlesme ya da toplanma hissetmiyorum ben. Genelde kasilmayi boyle tarif ediyorlar ya. Sadece ozellikle hareket halindeyken bir asagiya dogru cekme hissi ve hafif agri oluyor, sonra geciyor. Mesaneme de baski yapiyor. Sizinki de boyle bir sey mi? Bana sanki kasilma degil de rahim buyumesiyle alakali gibi geliyor bu agrilar...Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?
Oy kiyamam ama şöyle düşün farkındasın bu olayin ve tedbirlisin artik allahin izniyle hicbisi olmucakBenim sancılarını hep öyle
Anladim canim bence bi 7 daha alırsın en fazla ya.Canim ben 1.75’im ama gebe kaldigimda zaten +10 kilodaydim
2 yilda 60’dan 70’e ciktim. Aralarda uc dort kilo verip hep geri aldim. Yani amacim kilo verip gebe kalmakti ama yapamadim. Su an 79 kgyim. Okay topalak bi gebe degilim ama onceki veremedigim kilolar da uzerime yapisinca birazcik tedirgin olmuyor degilim. Gerci cevremdeki herkes tadini cikarmami soyluyor, ben de pek iradeli degilim canim isteyince yiyorum her seyi ama tirsmiyor da diilim :)
Biçok arkadsdim kullandı gayette memnun kaldi. Hem taşınabilir olmasi hem faydalı olmasi avantajli bişey bence. Bende alabilirim. Ben yan yastigi da kullanmıştım aklında olsunKızlar günaydıngüzel bir gün olsun hepimiz için
Reflü yatağı almayı düşünüyor musunuz? Çok tavsiye eden oldu bende sipariş verdim ama bunu kullanmamızın bebişimize bi zararı olur mu ki? Bilgisi olan var mı?
İnşallah canımOy kiyamam ama şöyle düşün farkındasın bu olayin ve tedbirlisin artik allahin izniyle hicbisi olmucak
Bende hayatım boyunca kilo vermeye çalışan biriyimAnladim canim bence bi 7 daha alırsın en fazla ya.
Ben 170 boyum 52kg ile başladım suan zaten olmam gereken kilodayim boyuma göre 60 yani. Ondan hic kasmiyorum yanaklarim fln hep doldu iyi oldu. Kendimi bildim bileli kilo alamayan biriyim çünkü. Iyi oluyor gebelikler ama doğum sonrasi hemen veriyorum 1 yili bulmuyor eski kiloma gelmem. Herkes ay hamilelikte iyiydin diyor. Napim artik elimden gelen bisey yok
Ne güzel 1Bende hayatım boyunca kilo vermeye çalışan biriyimTek hamilelikte alamıyorum, yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?