2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
O his bence tamamen mesane sıkışması hissi dışardaydık biraz önce arkadaşlarla resmen hadi kalkalım dedim tuvaletim var patlayacak gibi oldu karnım bir de kasıldı eve geldigim gibi firtlattim her şeyi tuvalete koştum şimdi rahatladım çok şükür

Canim boyle bebek top gibi olur hafif acı hissedersin. Sonra düzelir. Bu düzenli ve agrili olursa sıkıntı ama arada olani yalanci kasilmalar deniliyor. Arada hepimize olur bu dönem artik baslar.

Bende ayni durumdayım 8 kilo aldım. Ama boy avantajı kimse inanmıyor aldigima. Zayif ve uzun olunca avantaj oluyor.
Kızım da 16 kilo aldim ama doktor cok görmedi cunku zayif basliyorum ben hep.
Sal gitsin kacla basladin boyun kac senin?

Şekerden sebep mi çıkıyor suyun canım ? Bizde bugun dışardaydık koşa koşa eve geldik tuvalete girdim her şeyi fırlatıp
Ya şekerim üst düzey yüksek değil e başka sorunda yok adamda karar veremedi istersen bı eğitim araştırma hastanesine de danış dedi yarın bı diğer doktora da goruneyim bakalım ama şu azalmiyo niyeyse yada stabil kalmiyo diyim

Canim ben 1.75’im ama gebe kaldigimda zaten +10 kilodaydim
2 yilda 60’dan 70’e ciktim. Aralarda uc dort kilo verip hep geri aldim. Yani amacim kilo verip gebe kalmakti ama yapamadim. Su an 79 kgyim. Okay topalak bi gebe degilim ama onceki veremedigim kilolar da uzerime yapisinca birazcik tedirgin olmuyor degilim. Gerci cevremdeki herkes tadini cikarmami soyluyor, ben de pek iradeli degilim canim isteyince yiyorum her seyi ama tirsmiyor da diilim :)

Ya bu bende de oluyor bazen, ben de merak ediyorum. 10 saniyeden fazla surmuyor. Ama karnima dokununca sertlesme ya da toplanma hissetmiyorum ben. Genelde kasilmayi boyle tarif ediyorlar ya. Sadece ozellikle hareket halindeyken bir asagiya dogru cekme hissi ve hafif agri oluyor, sonra geciyor. Mesaneme de baski yapiyor. Sizinki de boyle bir sey mi? Bana sanki kasilma degil de rahim buyumesiyle alakali gibi geliyor bu agrilar...

Anladim canim bence bi 7 daha alırsın en fazla ya.
Ben 170 boyum 52kg ile başladım suan zaten olmam gereken kilodayim boyuma göre 60 yani. Ondan hic kasmiyorum yanaklarim fln hep doldu iyi oldu. Kendimi bildim bileli kilo alamayan biriyim çünkü. Iyi oluyor gebelikler ama doğum sonrasi hemen veriyorum 1 yili bulmuyor eski kiloma gelmem. Herkes ay hamilelikte iyiydin diyor. Napim artik elimden gelen bisey yok

Biçok arkadsdim kullandı gayette memnun kaldi. Hem taşınabilir olmasi hem faydalı olmasi avantajli bişey bence. Bende alabilirim. Ben yan yastigi da kullanmıştım aklında olsun

Bende hayatım boyunca kilo vermeye çalışan biriyim Tek hamilelikte alamıyorum, yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…