2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet bende de oyle oldu gobek deliginim alti tas gibi oldu dimi yürümekte zorlaniyorsun ,bende bilmiyorum bu mu oluyor kasilma

Ahhh bu tatlilar doğum yaptığım gün 1 büyük pasta yicem
Teşekkür ederim canım... Ağrılarım aynı devam az hareket ettiğim anda başlıyor. Ama en azından evdeyim şükür böyle çalışmam gerçekten mümkün değilmiş
Bırak işi gücü yat dinlen iyice
Düğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı
Bu hırkaları satışa mi sunsak kız sen baya yeteneklisin

Ya ben boş durunca daralıyorum bende İnternetden bakarak yaptim hep
Annem klasik modellerden yapabiliyor kayınvalide daha profesyonel yapiyor diye ona dedim yapar misin diye model at dedi o kadar model baktim attım gecenlerde görüntülü konusuyoruz baktim benim attigim hicbir model degil klasiklerden yapıyor bir sey demedim artik ama bos yere model sectirmeseydi bari.
Sonra dedim sundan yapar misin diye insallah yapar bunj cok sevdim. Tam bizim kis bebislerine göre.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-18-21-50-22-608_com.android.chrome.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 55
Bende de uzun süredir var, ben yemek yediğimde oluyor diye çok düşünmemiştim. Kasılma sancı ne bilmiyorum. Göbeğim taş gibi oluyor azıcık su içsem patlayacak gibi. Yatıp dinleniyorum, ya da yavaş yavaş soda içiyorum bir süre sonra düzeliyor.

Evet çok güzelmiş ya bende kıza elbise ve tulum modeli bakıyordum

Sağlığı çok şükür iyi kuzum ama 26+3 teyim bu bebe 1 kilo olmuş suyuda fazla yine diğer doktor ne dicek bakalim
Maşallah kilosu iyiymiş şimdiden 1 kilo tontik
Bugün benimde kasılma ve ağrılarım vardi... İnşallah geçer canım
İnşallah valla napıcaz bilmiyorum, bol su içtim iyi geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…