- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.461
Valla kimse hamile.olduguma inanmıyor öncesinde kilom olduğu için bir de alamadım zaten. Ama keşke normalde zayıf olsam da hamelikte alsamNe güzel 1en azindan hamilelik kiloları olmayacak
Bebek gazsız oluyo 2 ay orda yattığımda diye söylemler duydumKızlar günaydıngüzel bir gün olsun hepimiz için
Reflü yatağı almayı düşünüyor musunuz? Çok tavsiye eden oldu bende sipariş verdim ama bunu kullanmamızın bebişimize bi zararı olur mu ki? Bilgisi olan var mı?
Inşallah 83 kilodan zaten en az 8 gidecek.40 in çıkınca baskarsin bende 75.5 kiloyum ama ben diyetle, yalnz diyetisyen mesela 1 ay sonra 77 olmami söyledi once ki ayda 75.5 dum 76.5 olmami söyledi alman lazim diyorValla kimse hamile.olduguma inanmıyor öncesinde kilom olduğu için bir de alamadım zaten. Ama keşke normalde zayıf olsam da hamelikte alsamBen mart gibi diyete başladım bir ayda 10 kilo verdim 92 den 82 ye düştüm şimdi de 85im 3 kilo almışım sadece... Doğumdan sonra hemen sıkı bir diyete başlayacağım tekrardan
Günaydın canim. Zarari degil yarari var gazlı bebisler icin. İstersen cok gazlı olursa alırsın.ben beşiğin minderinin üst tarafina ekstra ince minder koyarak oglumda o pozisyonu veriyordum ,o yüzden almaya gerek duymadim.Kızlar günaydıngüzel bir gün olsun hepimiz için
Reflü yatağı almayı düşünüyor musunuz? Çok tavsiye eden oldu bende sipariş verdim ama bunu kullanmamızın bebişimize bi zararı olur mu ki? Bilgisi olan var mı?
Cokmus ya ben diyetisyenle beceremedim kilo verme işini. Hareket ve aralıklı oruçla vermiştim. Şu an benim de yemem gerek çünkü bebegin kilosu haftasına göre sınırda. Şimdi evde olduğum için yiyebiliyorum az da olsa ama önceden hiç yemiyorum çalışırken. Ben lohusalikta çok aldim ilk hamileligimde. Toplamda 3 kilo almıştım doğumdan döndüm bir anda karnım indi ama o sabah 5 tane yumurta yemiştimInşallah 83 kilodan zaten en az 8 gidecek.40 in çıkınca baskarsin bende 75.5 kiloyum ama ben diyetle, yalnz diyetisyen mesela 1 ay sonra 77 olmami söyledi once ki ayda 75.5 dum 76.5 olmami söyledi alman lazim diyorbebekte iyiydi yani çokta gerek yok. Doğuma 80 -81 kilo olabilirsin dedi. Valla ben diyetsine gitmesem simdi 90 a gelmis olabiliridm.72 -73 ile hamile kaldim 13. Haftada 78 kilo olmuştum normalde yiyordum yani bilmiyorum belki gelecek aya bırakırım diyetisyeni sikildim. Her ay doktor+diyetisyen 1200 tl veriyoruz .
Bende ince bir yastık koymuştumGünaydın canim. Zarari degil yarari var gazlı bebisler icin. İstersen cok gazlı olursa alırsın.ben beşiğin minderinin üst tarafina ekstra ince minder koyarak oglumda o pozisyonu veriyordum ,o yüzden almaya gerek duymadim.
Aldığımda yan yastıkları da var canımBiçok arkadsdim kullandı gayette memnun kaldi. Hem taşınabilir olmasi hem faydalı olmasi avantajli bişey bence. Bende alabilirim. Ben yan yastigi da kullanmıştım aklında olsun
Ay inşallah yaBebek gazsız oluyo 2 ay orda yattığımda diye söylemler duydum
Öyle de olabilirmiş aslında. Ben bu aralar dolap uygulamasına sarmış durumdayımGünaydın canim. Zarari degil yarari var gazlı bebisler icin. İstersen cok gazlı olursa alırsın.ben beşiğin minderinin üst tarafina ekstra ince minder koyarak oglumda o pozisyonu veriyordum ,o yüzden almaya gerek duymadim.
Ben dusunuyorum kuzum cantali olanlar var ya trendyolda gormustum ondan istiyorumKızlar günaydıngüzel bir gün olsun hepimiz için
Bende bakıyorum yaa bulamadım daha. Mama sandalyesi minderi de istiyorumBende puset örtüsü ve minderi istiyorum var mi alan?
Ahh ahh bende o bataktayimAldığımda yan yastıkları da var canım
Ay inşallah yazaten minnak bişi 3 ay anca kullanılıyormuş, büyüklerden almadım
Öyle de olabilirmiş aslında. Ben bu aralar dolap uygulamasına sarmış durumdayımsevi bebenin 400 küsür liralık yatağını 100 TL’ye görünce hemen aldım, hemde sıfır. Kızlar dolapta bir gezinin isterseniz. Sıfır etiketli ve uygun fiyatlı şeyler denk gelebiliyor gerçekten. Hello baby’nin 10lu hastane çıkışını 80 TL’ye aldım Kutusu açılmamış bile. Mağazadan bu fiyata bulabilmek imkansız
Onlar baya kullanışlı duruyor bende bi git gel yaşadım. Belki 2 3 aydan sonra ondan alırım canımBen dusunuyorum kuzum cantali olanlar var ya trendyolda gormustum ondan istiyorum
Ama cidden bağımlılık yapmıyor muAhh ahh bende o bataktayim
Uygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.Aldığımda yan yastıkları da var canım
Ay inşallah yazaten minnak bişi 3 ay anca kullanılıyormuş, büyüklerden almadım
Öyle de olabilirmiş aslında. Ben bu aralar dolap uygulamasına sarmış durumdayımsevi bebenin 400 küsür liralık yatağını 100 TL’ye görünce hemen aldım, hemde sıfır. Kızlar dolapta bir gezinin isterseniz. Sıfır etiketli ve uygun fiyatlı şeyler denk gelebiliyor gerçekten. Hello baby’nin 10lu hastane çıkışını 80 TL’ye aldım Kutusu açılmamış bile. Mağazadan bu fiyata bulabilmek imkansız
SüperrrUygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde.
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende
Erkekler içinde geliyor kız tükenmiş demek kiSiteler bile hep kız bebe oğlumun canı yokmu
Dün sipariş etmiştim bugün geldi bileKızlar ardenkids ve feyzakids diye bir site var çok güzel ciciler var bakın isterseniz ben büyük kızıma bugun sipariş ettim5 lihastane çıkışı da var çok güzel
Oyy saglikli gunlerde giysin kuzucukDün sipariş etmiştim bugün geldi bileevin içinde giydiririm diye almıştım ama çok güzel kalitesi kızlar tavsiye ederim
Sen masallah baya tassin bence su an :) dedigin gibi kasmani gerektiricek bisiy yok. Benim garip sekilde popom sisiyo bir de bacaklarim kalinlasti epeyi. Umarim ben de senin gibi veririm gebelik kilolarimi da sonra sira onceki 10 kiloma gelir :)))Anladim canim bence bi 7 daha alırsın en fazla ya.
Ben 170 boyum 52kg ile başladım suan zaten olmam gereken kilodayim boyuma göre 60 yani. Ondan hic kasmiyorum yanaklarim fln hep doldu iyi oldu. Kendimi bildim bileli kilo alamayan biriyim çünkü. Iyi oluyor gebelikler ama doğum sonrasi hemen veriyorum 1 yili bulmuyor eski kiloma gelmem. Herkes ay hamilelikte iyiydin diyor. Napim artik elimden gelen bisey yok
Maşallah çok güzeller instmi net sayfasimi canımDün sipariş etmiştim bugün geldi bileevin içinde giydiririm diye almıştım ama çok güzel kalitesi kızlar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?