- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.421
Allahım AllahımDüğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım AllahımDüğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı![]()
Yok kuzum farklı karnına dokununca içeriye bastıramıyorsun çok sert oluyor sonra geçince farklı anlıyorsun.Dertleşme dediğin bariz belli oluyor değil mi bu bebeğin hareket ederken karnımıza sert sürtünmesinden çok farklı bişey mi
Allahım inşallah şu süreçleri bebek de biz de sağlıklı atlatırız yaaYok kuzum farklı karnına dokununca içeriye bastıramıyorsun çok sert oluyor sonra geçince farklı anlıyorsun.
Evet bende de oyle oldu gobek deliginim alti tas gibi oldu dimi yürümekte zorlaniyorsun ,bende bilmiyorum bu mu oluyor kasilmaKızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?
Kiiz resmen seri üretime geçmişDüğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı![]()
Ya ben boş durunca daralıyorumKiiz resmen seri üretime geçmişhepimizi ozendirceksin simdi
anlamadıgim halde internete bakip denesem mi dedim
![]()
Ahhh bu tatlilar doğum yaptığım gün 1 büyük pasta yicemyalnız değilmişim :) bende başta almadım almadım şuan 9 kilo almışım.doktorum da fırçaladı sağolsun.toplamda 12 kilo almak gerek sen hakkını kullanmışsın bakalım kalan sürede napıcaksın dedi.yemek çok sorun değil de tatlı ya yemek istesem bile aklım fikrim sürekli tatlılarda.ALLAH yardımcımız olsun.
Bırak işi gücü yat dinlen iyiceTeşekkür ederim canım... Ağrılarım aynı devam az hareket ettiğim anda başlıyor. Ama en azından evdeyim şükür böyle çalışmam gerçekten mümkün değilmiş![]()
Bu hırkaları satışa mi sunsak kız sen baya yeteneklisinDüğmelerini de diktim geriye diğer yarimlari tamamlamak kaldı![]()
Valla benim bu ara cok sertleşip toparlanıyor bu yer çıkıyor .onu anlarsın snaki dayanmış tas gibi duruyorDertleşme dediğin bariz belli oluyor değil mi bu bebeğin hareket ederken karnımıza sert sürtünmesinden çok farklı bişey mi
Evet canım öyle galiba kasılma böyle birşeyEvet bende de oyle oldu gobek deliginim alti tas gibi oldu dimi yürümekte zorlaniyorsun ,bende bilmiyorum bu mu oluyor kasilma
Dogumla ilgili sancilar kasiktan gelir canim sanki regl olacakmissin gibi oluyorSol tarafta hafif bir ağrı oldu ama çok yoğun değildi.
Annem klasik modellerden yapabiliyor kayınvalide daha profesyonel yapiyor diye ona dedim yapar misin diye model at dedi o kadar model baktim attım gecenlerde görüntülü konusuyoruz baktim benim attigim hicbir model degil klasiklerden yapıyorYa ben boş durunca daralıyorumbende İnternetden bakarak yaptim hep
Teşekkürler canımDogumla ilgili sancilar kasiktan gelir canim sanki regl olacakmissin gibi oluyor
Eşim de dalga geçiyor seri üretime geçtin diye valla olabilir neden olmasınAhhh bu tatlilar doğum yaptığım gün 1 büyük pasta yicem
Bırak işi gücü yat dinlen iyice
Bu hırkaları satışa mi sunsak kız sen baya yeteneklisin![]()
Bende de uzun süredir var, ben yemek yediğimde oluyor diye çok düşünmemiştim. Kasılma sancı ne bilmiyorum. Göbeğim taş gibi oluyor azıcık su içsem patlayacak gibi. Yatıp dinleniyorum, ya da yavaş yavaş soda içiyorum bir süre sonra düzeliyor.Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya bugün kendimi normalden farklı hissediyorum. az önce yürüyüşe çıktım biraz eşimle. Yürürken karnımda sertleşme ve ağırlık oldu biraz ve çişim varmış gibi bir his. Yürürken çom zorlandım. Böyle bir şey mi?
Evet çok güzelmiş ya bende kıza elbise ve tulum modeli bakıyordumAnnem klasik modellerden yapabiliyor kayınvalide daha profesyonel yapiyor diye ona dedim yapar misin diye model at dedi o kadar model baktim attım gecenlerde görüntülü konusuyoruz baktim benim attigim hicbir model degil klasiklerden yapıyorbir sey demedim artik ama bos yere model sectirmeseydi bari.
Sonra dedim sundan yapar misin diye insallah yapar bunj cok sevdim. Tam bizim kis bebislerine göre.![]()
Evet çok güzelmiş ya bende kıza elbise ve tulum modeli bakıyordum![]()
Şunu incelesene bi ben bile gaza geldim asama asama anlatmis![]()
Ay çok sağol canım tabii çıkar çıkmaz souliyicemBak canim en üstte yaziyor. İcin rahat etsin diye cekip attim ama sen yine de sor aklinda kalmasin ,bize de soylersin![]()
Benim sancılarını hep öyleDogumla ilgili sancilar kasiktan gelir canim sanki regl olacakmissin gibi oluyor
Maşallah kilosu iyiymiş şimdiden 1 kilo tontikSağlığı çok şükür iyi kuzum ama 26+3 teyim bu bebe 1 kilo olmuşsuyuda fazla yine diğer doktor ne dicek bakalim
İnşallah valla napıcaz bilmiyorum, bol su içtim iyi geldi canımBugün benimde kasılma ve ağrılarım vardi... İnşallah geçer canım![]()