- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.481
İnternette yazarsan çıkar canım.. İnstagramda da takip ediyorum.Maşallah çok güzeller instmi net sayfasimi canım
Aaaa bu beni üzdüSüperrrbanyo filesini unutmuştum onu da alayım bariiiii geçen a101 miydi bim miydi hatırlamıyorum, katlanabilir o meşhur küvetlerden gelmiş hemde 109 TL. Tesadüfen gördüm hemen kaptım
Iyiyim canim şükür şuan.
Aman kuzum dikkat et.Bende doktordan geldim su sorunu devam.Ust sinir 200 müş benim suyumun seviyesi 230.O yüzden sebze et sadece bundan sonrasenin mesajları okuyunca dün sordum rahim ağzı ölçümü falan diye ağrın kasilman yoksa gerek yok demişti hemşiresi.Senin ne belirtin vardı Virgo women
Senin de mi suyun fazlaymış ben kaçırdım onu ne zaman belli olduYok mu kizlar ilk hamileliğinde suyu fazla olanlar?
Cansurs ve benim öyleymis.
Nasil bir süreç izlediniz? Erken dogum riski olur diyorlar ,sizlerde sonuc nasil oldu?
Canim antalya merkeze yeni bi doktora gittim ya orada suyun fazla dedi.aclik sekeri 99 diye sekerin var dedi. ama buradaki Ertuğrul bey ve mehmet bey hep suyun guzel demislerdi.10 gune ertugrul beye gittigimde tekrar bi sorucam.Senin de mi suyun fazlaymış ben kaçırdım onu ne zaman belli oldu
Peki su fazla olunca şunu yap bunu yap demiyorlar mı hiç mi bir yönlendirme olmuyorCanim antalya merkeze yeni bi doktora gittim ya orada suyun fazla dedi.aclik sekeri 99 diye sekerin var dedi. ama buradaki Ertuğrul bey ve mehmet bey hep suyun guzel demislerdi.10 gune ertugrul beye gittigimde tekrar bi sorucam.
Suyun fazla o da erken dogum riski olusturur seker yuklemesini yaptir dedi canim sonra onun sonuclarini atincada dahiliyeye git seni diyestisyene yönlendirir dedi.Peki su fazla olunca şunu yap bunu yap demiyorlar mı hiç mi bir yönlendirme olmuyor
Evet canim benimde iki uc kez öyle oldu kisa suruyor ve bitince yumusuyor. Bir keresinde tam giyinecekken oldu zorluyor baya. Donunce haber verKızlar bugün ilk kez tarif ettiğiniz şeyi anladım galiba ayağa kalkarken karnımın sol alt kısma bişey oldu bir anda sertleşti kıpırtadatmadı dokununca bastırılmıyordu bile uzandım çok sürmedi hemen yumuşadı ama şuan bişey yok tabi ben yine de doktora mesaj attım yalan yok
Yok yok o kadarcıktan bişey olmaz be demiş gülmüş bideEvet canim benimde iki uc kez öyle oldu kisa suruyor ve bitince yumusuyor. Bir keresinde tam giyinecekken oldu zorluyor baya. Donunce haber ver
Bak benim şeker sonuçlarım 95,115, 116 çıkmış dahiliye de yaptırmıştım sorun yok dedi Mehmet hoca da sorun yok dedi senin diğerleri kaç, yani sende yediklerine bir süre bir dikkat et bakalım inşallah fark oluşur, suyu az olana şunu ye bunu yap derler de keşke bunun da yapılacak bir çözümü olsaSuyun fazla o da erken dogum riski olusturur seker yuklemesini yaptir dedi canim sonra onun sonuclarini atincada dahiliyeye git seni diyestisyene yönlendirir dedi.
Dahiliyeye gittim medikuma hiçbir sey yok senin şekerinde dedi( troidden dolayi cok görüşüyoruz samimiyetime dayanarak) benim eşim ikinciye hamile ben yukleme yaptirmiyorum dedi. Sen hamur ve sekerden kes troid icin geldiginde aclik tokluk sekerine tekrar bakalim diyetisyenle ugrasma dedi.
Ben o doktora gitmeyeceğim hastanedeki baska doktora gidecegim bir dahakine. Cunku burda iki doktorun söylediğinden farkli seyler soyledi hep. Mesela burdakiler yuruyus yapma ve ayakta kalmami istemiyorlar. O yuruyus yap dedi.
Amin kuzu 1 ocak-20 Ocak arası olur doğumun dedi.bakalim hayırlısı inşallahNe gerekiyosa yap su hakkinda bilgim yok malesef. Benim haftasonu kasıklarim ağrıdı bobreklerimde onu demiştim doktora. Oda sanci cekmis gibisin dedi nst ve rahim agzi ölçümü istedi.
Sonuç ordan orada derken cok korkuttular beni. Yani belki az su icmekten agridi böbreğim kasıklarda rahim buyuyor fln yada ayagimi üşüttüm. Ama devletteki dr knfi olcse birsey yoktu oraya buraya gönderdi onlrda korkuttu.
Aman hepimuz iyi olalim şu 2 ayi da bir altalirsak sonu selamet insallah
Aç kalacaz hariii aç çözüm oPeki su fazla olunca şunu yap bunu yap demiyorlar mı hiç mi bir yönlendirme olmuyor
Aslında seninde açlık bı tık fazla ama demekki su seviyen normal o yüzden normal demiştir kuzumBak benim şeker sonuçlarım 95,115, 116 çıkmış dahiliye de yaptırmıştım sorun yok dedi Mehmet hoca da sorun yok dedi senin diğerleri kaç, yani sende yediklerine bir süre bir dikkat et bakalım inşallah fark oluşur, suyu az olana şunu ye bunu yap derler de keşke bunun da yapılacak bir çözümü olsa
99,123 ,106 canim.Bak benim şeker sonuçlarım 95,115, 116 çıkmış dahiliye de yaptırmıştım sorun yok dedi Mehmet hoca da sorun yok dedi senin diğerleri kaç, yani sende yediklerine bir süre bir dikkat et bakalım inşallah fark oluşur, suyu az olana şunu ye bunu yap derler de keşke bunun da yapılacak bir çözümü olsa
Ya bende de normalde yemekten sonra oluyordu ama dün çok uzun sürdü hatta dün tüm gün sürdü diyebilirim. Bu sabah da kanarım sertti ve kabızlık vardı dün çok yedim acaba ondan mı oldu.Bende de uzun süredir var, ben yemek yediğimde oluyor diye çok düşünmemiştim. Kasılma sancı ne bilmiyorum. Göbeğim taş gibi oluyor azıcık su içsem patlayacak gibi. Yatıp dinleniyorum, ya da yavaş yavaş soda içiyorum bir süre sonra düzeliyor.
Eve geldiğimde girdim ama yoktu sadece his olarak öyle oldu canım benim.O his bence tamamen mesane sıkışması hissi dışardaydık biraz önce arkadaşlarla resmen hadi kalkalım dedim tuvaletim var patlayacak gibi oldu karnım bir de kasıldı eve geldigim gibi firtlattim her şeyi tuvalete koştum şimdi rahatladım çok şükür
Akşamları yemekten sonra oluyordu normalde ama dün karnındaki sertlik tüm gün sürdü canım. Bebişin hareketleri normaldi hatta yürürken baya sert bi tekme attı ama sertlik geçmedi kısa bir süre geçti tekrar başladı. Bu sabahta biraz oldu kabızlık da vardı acaba ondan mı oldu?Canim boyle bebek top gibi olur hafif acı hissedersin. Sonra düzelir. Bu düzenli ve agrili olursa sıkıntı ama arada olani yalanci kasilmalar deniliyor. Arada hepimize olur bu dönem artik baslar.
Evet ama benim dün biraz uzun sürdü. Yarın bir doktora soracağım bakalım. Yazarım burdan da.Ya bu bende de oluyor bazen, ben de merak ediyorum. 10 saniyeden fazla surmuyor. Ama karnima dokununca sertlesme ya da toplanma hissetmiyorum ben. Genelde kasilmayi boyle tarif ediyorlar ya. Sadece ozellikle hareket halindeyken bir asagiya dogru cekme hissi ve hafif agri oluyor, sonra geciyor. Mesaneme de baski yapiyor. Sizinki de boyle bir sey mi? Bana sanki kasilma degil de rahim buyumesiyle alakali gibi geliyor bu agrilar...
Amin kuzu 1 ocak-20 Ocak arası olur doğumun dedi.bakalim hayırlısı inşallah
Aç kalacaz hariii aç çözüm osadece sebze ve et
Aslında seninde açlık bı tık fazla ama demekki su seviyen normal o yüzden normal demiştir kuzum
99,123 ,106 canim.
Suyu fazla olana diyet yap diyorlar.
Aslında benim de cidden bir tık fazla ama demekki su fazla değil diye sorun yok dediler, siz yine de yeme içmeye dikkat edin bakalım inşallah bir azalma olur da rahat edersiniz ya ne kadar çok detay var cidden her aşamayı düşünmemiz gerekiyor resmenAmin kuzu 1 ocak-20 Ocak arası olur doğumun dedi.bakalim hayırlısı inşallah
Aç kalacaz hariii aç çözüm osadece sebze ve et
Aslında seninde açlık bı tık fazla ama demekki su seviyen normal o yüzden normal demiştir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?