- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.501
Cevap yazdı mı canım doktorun?Kızlar bugün ilk kez tarif ettiğiniz şeyi anladım galiba ayağa kalkarken karnımın sol alt kısma bişey oldu bir anda sertleşti kıpırtadatmadı dokununca bastırılmıyordu bile uzandım çok sürmedi hemen yumuşadı ama şuan bişey yok tabi ben yine de doktora mesaj attım yalan yok
Yok yok o kadarcıktan bişey olmaz be demiş gülmüşCevap yazdı mı canım doktorun?
Bu anlattıklarına göre kasılma canım. Ama ağrın olmuyorsa sanırım yalancı kasılma oluyor. Bol su içmek ve dinlenmek bana iyi geliyor.Ya bende de normalde yemekten sonra oluyordu ama dün çok uzun sürdü hatta dün tüm gün sürdü diyebilirim. Bu sabah da kanarım sertti ve kabızlık vardı dün çok yedim acaba ondan mı oldu.
Eve geldiğimde girdim ama yoktu sadece his olarak öyle oldu canım benim.
Akşamları yemekten sonra oluyordu normalde ama dün karnındaki sertlik tüm gün sürdü canım. Bebişin hareketleri normaldi hatta yürürken baya sert bi tekme attı ama sertlik geçmedi kısa bir süre geçti tekrar başladı. Bu sabahta biraz oldu kabızlık da vardı acaba ondan mı oldu?
Evet ama benim dün biraz uzun sürdü. Yarın bir doktora soracağım bakalım. Yazarım burdan da.
Tamam canım sağol yarın ben de bir sorayım. Olmadı bir daha öyle uzun sürerse kadın doğum hastahanesine acile giderim belki.Yok yok o kadarcıktan bişey olmaz be demiş gülmüşsonra bu aşırı sık ve geçme süresi uzun olursa haberleşelim demiş
Sadece dün sabah çok kısa süreli bir kasık ağrısı olmuştu sonra bir daha olmadı. Yarın sorucam artık canım gittiğimde.Bu anlattıklarına göre kasılma canım. Ama ağrın olmuyorsa sanırım yalancı kasılma oluyor. Bol su içmek ve dinlenmek bana iyi geliyor.
Sende sorunca haber ver beni etiketle olur mu, biz yine de ani hareketten fazla ayakta kalmalı işten kaçınalım yapacak bişey yok dikkat etmeliyiz ama artık son üç ay işin civcivli zamanı gelmiş olacak belli oldu hele bide tecrübe olmadı mı en ufak şeyi doktora sorma ihtiyacı oluyor bende sormam gerek bişeydir de sormaz haber etmezsem bişey olur korkusunaTamam canım sağol yarın ben de bir sorayım. Olmadı bir daha öyle uzun sürerse kadın doğum hastahanesine acile giderim belki.
Seninde mi yüksek. Ben şekerden yüksek olur diye biliyorum.. sebep neymis pekiYok mu kizlar ilk hamileliğinde suyu fazla olanlar?
@Cansurs ve benim öyleymis.
Nasil bir süreç izlediniz? Erken dogum riski olur diyorlar ,sizlerde sonuc nasil oldu?
Ben varım oğlumda her kontrolde her ayrı doktor suyu fazla diyolardi şeker yaptırdım çıkmadı şekerden değilse çocukta bı böbrek hastalığı, yarık dudak, yarık çene, olabilir dediler sadece doğumum zor oldu 12 saat sancıya suyumda gelmediği için bebek kanala giremedi kendini itemedi hiç açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum bu gebeliğim de de geçen kontrol de suyu fazlalık sınırında dedi bnde dedim demek benim gebelikler böyle bu sefer oğlumda kafaya taktiğim gibi takmiyorum tek fark su fazla olduğu için son haftalar göbek aşırı büyüyor bana ikiz mi tasiyosun diye sorarlar diYok mu kizlar ilk hamileliğinde suyu fazla olanlar?
@Cansurs ve benim öyleymis.
Nasil bir süreç izlediniz? Erken dogum riski olur diyorlar ,sizlerde sonuc nasil oldu?
Böbrek bi sekilde mantiklida yarik dudak neden su fazlalığı yapsın ama her dedikleri cikmiyor orasi kapali bir kutu iste. Rabbim dermansz dert vermesinBen varım oğlumda her kontrolde her ayrı doktor suyu fazla diyolardi şeker yaptırdım çıkmadı şekerden değilse çocukta bı böbrek hastalığı, yarık dudak, yarık çene, olabilir dediler sadece doğumum zor oldu 12 saat sancıya suyumda gelmediği için bebek kanala giremedi kendini itemedi hiç açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum bu gebeliğim de de geçen kontrol de suyu fazlalık sınırında dedi bnde dedim demek benim gebelikler böyle bu sefer oğlumda kafaya taktiğim gibi takmiyorum tek fark su fazla olduğu için son haftalar göbek aşırı büyüyor bana ikiz mi tasiyosun diye sorarlar dierken doğumu sorarsan tospigim 40 haftasını doldurup doğdu sancı almasam daha da gelmeye niyeti yoktu
En iyisi Allah'a emanet edip duyduğun olumsuzluklara moral bozmamakBöbrek bi sekilde mantiklida yarik dudak neden su fazlalığı yapsın ama her dedikleri cikmiyor orasi kapali bir kutu iste. Rabbim dermansz dert vermesin
Kaç kg doğmuştukızlar bugün bir çılgınlık yapıp eski mesajalarımı taradım oğlumun hamileliğinde yazdığım kilo ölcümlerini falan buldumsanırım bu bebeğim de oglum gibi doğacak aşağı yukarı ölçümler aynı ilerlemiş hata 34 de 2300 gr demişim ve doktorum kilolu bu bebek şeker mi vardı sende demiş ben de yok demişim.
Yani bir hamileye söylenmemesi gereken her olasılığı söylemişler, Allah yavrularımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahBen varım oğlumda her kontrolde her ayrı doktor suyu fazla diyolardi şeker yaptırdım çıkmadı şekerden değilse çocukta bı böbrek hastalığı, yarık dudak, yarık çene, olabilir dediler sadece doğumum zor oldu 12 saat sancıya suyumda gelmediği için bebek kanala giremedi kendini itemedi hiç açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum bu gebeliğim de de geçen kontrol de suyu fazlalık sınırında dedi bnde dedim demek benim gebelikler böyle bu sefer oğlumda kafaya taktiğim gibi takmiyorum tek fark su fazla olduğu için son haftalar göbek aşırı büyüyor bana ikiz mi tasiyosun diye sorarlar dierken doğumu sorarsan tospigim 40 haftasını doldurup doğdu sancı almasam daha da gelmeye niyeti yoktu
Ya insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten bir can taşıyorsun.BirKızlar patronum bugün yine pazartesi 2 saatliğine ofise gelemez misin dediherhalde şaka yapıyorum falan sanıyorlar dedim ben ayakta durduğum ve oturduğum zaman kötü oluyorum gelemem, daha ne kadar açık ifade edebilirim inanın bilmiyorum bir daha söylerse şakaya vuracağım artık doğurmamı mı istiyorsunuz diye
Allahım sanki bir fincan kahve istiyor kapıdan cidden bu insanların eşi kardeşi bu şekil hamile olsa valla değil işe göndermek istemek ayağa kalkma der hop oturup hop kalkarlar ama iş başkasına gelince şunu da yapsan bunu da yapsan ne buKızlar patronum bugün yine pazartesi 2 saatliğine ofise gelemez misin dediherhalde şaka yapıyorum falan sanıyorlar dedim ben ayakta durduğum ve oturduğum zaman kötü oluyorum gelemem, daha ne kadar açık ifade edebilirim inanın bilmiyorum bir daha söylerse şakaya vuracağım artık doğurmamı mı istiyorsunuz diye
Evet gerçekten çok zor bı hamilelik geçirdim bu yüzden ondan dolayı şimdi ne derlerse desinler kulağımı tikiyorumYani bir hamileye söylenmemesi gereken her olasılığı söylemişler, Allah yavrularımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Sana özelden üzerimde boydan boya kaka olduğum fotoğrafımı atabilirim istersenbenimki pamukla silerken fıskırtmalı yapmayı çok seviyor beklesem de buluyor beni
Minnoş 1. Ay aşısı gece huzursuzluk yaptı ama o kadar. Ateş hissetmedim. Biraz uğraşınca uyumuştu. Bu aşı için çok hafif diyorlar bence kolay kolay ilaç verme şimdiden.
Şimdiki halleri aşılı halinden daha huzursuz
Burnunu ne sıklıkla açıyorsun? Biz enjektörle sıkıp her gece temizliyoruz sonra aspiratörle temizliyoruz eşimin ciğerine sağlıkyoksa sabaha karşı özellikle felaket tıkanıyor güneş de.
Benimki henüz bilinçli gülmüyor tepki vermiyor yaaa merakla bekliyorum ben de.
Şimdi 36 haftalık da doğdu ya tam olarak ne zaman gülmeli bilemiyorum.
E ekim1903 ekim hanımcım Nil kuş bilinçli gülmelere başladı mı artık
Kızlar bizimki bilinçli birkerecik anama güldü daha o level yüklenmedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?