- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.521
Çok cabuk yoruluyoruz evet bugun bizde eksikleri alalım dedik sanki taş taşımış gibi eve geldimAy kızlar bugün temizliğe başladım bazanin altından hiç eski ben kalmamış ya nasıl yoruldum
Bilmiyorum ki canim ama anladigim kadariyla hamir isi ve tatli seylerden uzak durmak tek caremSeninde mi yüksek. Ben şekerden yüksek olur diye biliyorum.. sebep neymis peki
Benim ilki sezeryan oldugu icin sorun yokBen varım oğlumda her kontrolde her ayrı doktor suyu fazla diyolardi şeker yaptırdım çıkmadı şekerden değilse çocukta bı böbrek hastalığı, yarık dudak, yarık çene, olabilir dediler sadece doğumum zor oldu 12 saat sancıya suyumda gelmediği için bebek kanala giremedi kendini itemedi hiç açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum bu gebeliğim de de geçen kontrol de suyu fazlalık sınırında dedi bnde dedim demek benim gebelikler böyle bu sefer oğlumda kafaya taktiğim gibi takmiyorum tek fark su fazla olduğu için son haftalar göbek aşırı büyüyor bana ikiz mi tasiyosun diye sorarlar dierken doğumu sorarsan tospigim 40 haftasını doldurup doğdu sancı almasam daha da gelmeye niyeti yoktu
38+3 de 3940 gr doğmuştuKaç kg doğmuştu
Canım kesinlikle su fazlalığın bebeğin iriliginden kaynaklı denendi onaylandıKızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Hic mi gelemezsinKızlar patronum bugün yine pazartesi 2 saatliğine ofise gelemez misin dediherhalde şaka yapıyorum falan sanıyorlar dedim ben ayakta durduğum ve oturduğum zaman kötü oluyorum gelemem, daha ne kadar açık ifade edebilirim inanın bilmiyorum bir daha söylerse şakaya vuracağım artık doğurmamı mı istiyorsunuz diye
Cidden son zamanlar artık o eski devrin bittiğini bende fark ettim bugün ha dedim bir tatlı yapayım eşim için okuldan geldikçe o yer çay yanında diye Allahım hış hış yattım en sonAy kızlar bugün temizliğe başladım bazanin altından hiç eski ben kalmamış ya nasıl yoruldum
Ee bebeğin iriligide ben çok yiyorum diye olmuyo mu kuzuCanım kesinlikle su fazlalığın bebeğin iriliginden kaynaklı denendi onaylandı
Ben dun bulasik yikayip tezgahi topladım ocağı sildim bayiliyodum az dahaCidden son zamanlar artık o eski devrin bittiğini bende fark ettim bugün ha dedim bir tatlı yapayım eşim için okuldan geldikçe o yer çay yanında diye Allahım hış hış yattım en son
Benim en çok duyduğum laftı... Biz şöyle nöbet tuttuk böyle çalıştık vs. Benim şu an ki halimin sebebi tamamen yoğun çalışmaktan kaynaklıYa insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten bir can taşıyorsun.BirDilyy ninkiler bir senin patronun. Kendi eşi, çocuğu olsa yerinden kaldırmaz. Bi de şu kendileriyle kıyaslayanlar var ben hamileyken şöyleydi böyleydim. Kardeşim her hamilelik bir mi?
Benimki tam tosun canım 26+3 te gitmiştim 1287 gram 38 cmdi şekerim yok ama sınırda benimde amniyon sıvım üst sınıra yakın bir haftadır diyetteyim az yemeğe çalışıyorum haftaya gidicem inşallah bebeğin önden gitmesi biraz azalmıştırKızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Benim bide gören diyor zaten kilom hiç koluma ayağıma yüzüme gitmedi ne varsa göbeğimde olunca boy da da kısa artık herşey tıs tıs ile devam ediyorBen dun bulasik yikayip tezgahi topladım ocağı sildim bayiliyodum az daha
Ayyy ben cok seviyorum oyle hamileligi. Benim heryerime gidiyor daha yeni anliyorlar hamile oldugumuBenim bide gören diyor zaten kilom hiç koluma ayağıma yüzüme gitmedi ne varsa göbeğimde olunca boy da da kısa artık herşey tıs tıs ile devam ediyorbirde tezgaha masaya göbeğimi denkleyemiyorum
Benim çok erken belli oldu ben ne bileyim yavaş yavaş olur diyordum böyle de bir komik ama yerden bitme bir halim varAyyy ben cok seviyorum oyle hamileligi. Benim heryerime gidiyor daha yeni anliyorlar hamile oldugumu
demek 2aylık olacak daha erken dont panicKızlar bizimki bilinçli birkerecik anama güldü daha o level yüklenmedi bizebizden 1 hafta sonra doğan arkadaşı gülmelere çoktan başladı ama o bebe zamanında geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?