2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hahaha maşallah yavrumaa bıdıkk

İş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorum
Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları var bir de eminim bir kez gitsem sürekli çağırırlar o yüzden önünü kesiyorum
Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işte

Benim en çok duyduğum laftı... Biz şöyle nöbet tuttuk böyle çalıştık vs. Benim şu an ki halimin sebebi tamamen yoğun çalışmaktan kaynaklı
Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklar

Kızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Benim dün 950gr civarıydı. Boyu da gecen hfta 32 demisti sanırım doktor. Gayet iyi demişti herseye. Saglikli olsunlarda sınırı geçip altta kalmasinlar yeterincebuyuseler yeter ablasi uzun ince bi kiz bakslim bu nsl olacak daha yüzünü bile gostermedi hanimefendi

Heyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayiz

Ee bebeğin iriligide ben çok yiyorum diye olmuyo mu kuzu
Hayır kesinlikle yemekle bebeğin kilosunun alakası yok sadece muz kaşar süt vs. Kilo aldırır diyolar ama onlarda aman aman yapmaz yemek le olsa herkes yiyip 5 kilo çocuk doğururlar tamamen bebeğin yapısı ile alakalı

O dediklerni son aylar bol yiyin birde bulgur. Oyle duydum ben hep

Heyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayiz
Çok doğru söyledin canım allah korusun evlatlarımızı

Valla öyle canım. İşte doğumdan sonra sıkıntı yaşamamak için dişimi sıktım ama sonuç bebegimden olabilirdim. Artık bir şey söylemiyorum, Allaha havale ettim herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…