2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok keyfim yoktu canım, ağrım var bir de başımı yastıktan kaldıramadım nedense... Bebekte iki gündür hareketleri yavaşladı. İyiden depresyona giriyorum sanırım
Hareketler hergun aynı olmuyor ki pozisyon degistirdi belki takma hic 3 saatte 10 hareket say demişti ebe bana. Bu 10 dk da olabilir.

Bu saatte canım bol limonlu patates salatası çekti. Problem şu ki evde patates kalmamış Yarın öğlene kadar dayanıp kayinvalideme yaptıracağım artık
Off benim canim neler cekmiyo ki. Az önce nutellali ekmek yedim sonra tatli geldi diye zeytin ekmek yedim.
Simdi de kumru çekiyor

Seninki de çok nazlı çıktı valla

Kaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım
Ben bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kilo benim hangisini baz almam gerekir hep kaç kilo aldın dediklerinde kafam ne diyeceğimi bilemiyorum

Peki son cümlemin anlamsızlığı
***hep kaç kilo aldın diye sorduklarında, kafam karışıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum***
Sabahın köründe ayılmadan işe gitmek istemiyorum artık yeteeeer anayım ben ana

Kaç kg ile hamile kaldığın önemli yani soranlara 3 diyebilirsin

Uygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde.
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende
Ben Rusyada bunu aldım baby swimmer marka .tüm lavabo uygun

Eklentiler

• Screenshot_20221001-075104.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20221001-075648_Chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…