- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.601
Muhtemelen bizimde öyledir canım, yani inşallah2 gun once doktora dedim bendr 2 gundur daha az hissediyorum diye. O da normal dedi onemli olan hissetmis olman dedi. Konum değiştirmiştir hareket etmek istemiyordur stres olma demisti
Valla bende senin gibi düşünüyorum ama kötüye yormakta istemiyorum bakalım akşama kadar bekleyeceğim hareket hissetmezsem doktora gideceğimNeden böyle oluyor ya çok korkuyorum ister istemez. Hiç hissetmiyor değilim ama o güçlü tekmeler gitti, gün içinde pıt pıt çok çok az. Geceleri ve sabah uyanırken çok aktifti. Tekmeler içinde uyuyordum, 2 gündür öyle değilMuhtemelen konum değiştirdiği için hissetmiyoruzdur ama büyüdüler artık hissetmemiz lazım gibi geliyor
Tamam canım inşallah hissedersin, gitmene gerek kalmazValla bende senin gibi düşünüyorum ama kötüye yormakta istemiyorum bakalım akşama kadar bekleyeceğim hareket hissetmezsem doktora gideceğim
Bugün daha hiç hissetmedim bakalım canim2 gun once doktora dedim bendr 2 gundur daha az hissediyorum diye. O da normal dedi onemli olan hissetmis olman dedi. Konum değiştirmiştir hareket etmek istemiyordur stres olma demisti
Ay çok sevindim canım inşallah bende hissederimTamam canım inşallah hissedersin, gitmene gerek kalmazBen şimdi hissettim 3 kez tık tık vurdu
Hayir seklaj ip ,bana silikonlu birsey takacaklarPesser dedigin serklaj mi canim.
Allah yardimciniz olsun hersey yolunda gitsin insallah. Hayirli cumalar
Sonra türkiye ye gelecek misin?Hayir seklaj ip ,bana silikonlu birsey takacaklar
Anladim kuzum gecen resmini atmıştın. Peki bunu turkiyedeki doktoruna danıştın mu o ne diyorHayir seklaj ip ,bana silikonlu birsey takacaklar
Ay benimki onlara tepki vermiyor açıyorum bı Ankara oyun havası içerde ciftetelli oynamaya başlıyor dün kardeşim diyor şuan kordonuyla halay çekiyor sen neler yapıyorsun çocuğa diye
26.haftadayim 8 kilo almışımKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım
+1Kızlar bana gün içinde tok tutacak karbonhidratsiz şekersiz şeyler lazım ne onerebilirsin ? Herşeyde bunlar var aglicam
Ara öğün yapacksin ki yapıyorsundur:) meyve,badem/fındık/ceviz bunların yanında ayran ya da yoğurt .Kızlar bana gün içinde tok tutacak karbonhidratsiz şekersiz şeyler lazım ne onerebilirsin ? Herşeyde bunlar var aglicam
Hepimizin doktoru aynı şeyi söylemiş oldu bak, al işte senin de mi suyun sınıra yakın sen şeker yüklemesi yaptırdın mı pekiKızlar doktordan geldim şimdi rahim ağzını falan kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. Tartıldım çok kilo almışsın dedi kilo alma hakkını tüketmişsin neredeyse dedi 62 kilo ile başladım 72 çıktım şimdi 27+1 im. Suyun sınıra yakın dedi. Bebiş haftasına yaklaşmış 9 gün öndeydi şimdi 1 hafta önde. 1200 gr çıktı kilosu. Sertleşme için olabilir gün içerisinde rahim büyüyor normal dediHa-ri , A Aklimtrakyada , K komachiko , Pittik . Önemli olan düzenli ve uzun süreli olmaması dedi.
Kızlar bana gün içinde tok tutacak karbonhidratsiz şekersiz şeyler lazım ne onerebilirsin ? Herşeyde bunlar var aglicam
Ben günde bazen üç bazen iki ana öğün yiyorum her zaman öğle yemeği yemiyorum yani kahvaltı yaptığım saate göre, üç öğün yersem öğlen yediğim normal seviye olur akşam daha salata tarzı olur ama aralara mutlaka meyve, badem ceviz, bir kase yoğurt yada kefir serpiştirince tok kalabiliyorum. Kahvaltıda da mantarlı yada sebzeli omlet baya tok tutuyor. Ha çok mu keyif alıyorsun derseniz yok almıyorum valla
Evet kuzum yaptık o da sınıra yakın çıktı. 113 tokluk 120 sınırmış. Dikkat et dedi tatlıyaHepimizin doktoru aynı şeyi söylemiş oldu bak, al işte senin de mi suyun sınıra yakın sen şeker yüklemesi yaptırdın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?