2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla bende senin gibi düşünüyorum ama kötüye yormakta istemiyorum bakalım akşama kadar bekleyeceğim hareket hissetmezsem doktora gideceğim

Bende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim daha
Z zk35 belki gerek yok ama.bende geçenlerde evhamlanip youtube da anne karninda bebekleri hareketlndiren müzik diye bisey vardionu actim az karnima yklastrdim tepki aldim baya bir deneyin

Z zk35 belki gerek yok ama.bende geçenlerde evhamlanip youtube da anne karninda bebekleri hareketlndiren müzik diye bisey vardionu actim az karnima yklastrdim tepki aldim baya bir deneyin
Ay benimki onlara tepki vermiyor açıyorum bı Ankara oyun havası içerde ciftetelli oynamaya başlıyor dün kardeşim diyor şuan kordonuyla halay çekiyor sen neler yapıyorsun çocuğa diye

Kızlar bana gün içinde tok tutacak karbonhidratsiz şekersiz şeyler lazım ne onerebilirsin ? Herşeyde bunlar var aglicam

Kızlar doktordan geldim şimdi rahim ağzını falan kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. Tartıldım çok kilo almışsın dedi kilo alma hakkını tüketmişsin neredeyse dedi 62 kilo ile başladım 72 çıktım şimdi 27+1 im. Suyun sınıra yakın dedi. Bebiş haftasına yaklaşmış 9 gün öndeydi şimdi 1 hafta önde. 1200 gr çıktı kilosu. Sertleşme için olabilir gün içerisinde rahim büyüyor normal dedi Ha-ri , A Aklimtrakyada , K komachiko , Pittik . Önemli olan düzenli ve uzun süreli olmaması dedi.

Hepimizin doktoru aynı şeyi söylemiş oldu bak, al işte senin de mi suyun sınıra yakın sen şeker yüklemesi yaptırdın mı peki

Kızlar bana gün içinde tok tutacak karbonhidratsiz şekersiz şeyler lazım ne onerebilirsin ? Herşeyde bunlar var aglicam
Ben günde bazen üç bazen iki ana öğün yiyorum her zaman öğle yemeği yemiyorum yani kahvaltı yaptığım saate göre, üç öğün yersem öğlen yediğim normal seviye olur akşam daha salata tarzı olur ama aralara mutlaka meyve, badem ceviz, bir kase yoğurt yada kefir serpiştirince tok kalabiliyorum. Kahvaltıda da mantarlı yada sebzeli omlet baya tok tutuyor. Ha çok mu keyif alıyorsun derseniz yok almıyorum valla zaten böyle sağlıklı beslenmeye hamilelik öncesi iki yıllık tedavi ve hamilelik ile başladım bebe ile ilgili sorumluluklar bitince bu anlattığım düzeni unutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…