- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.621
Bende dikkat edeyim o zaman yaa yine de rehavete kapılmayalım hoş çok sevsem de hamileyken çok yiyemiyorum canım aşırı istemiyor ama kesmiş de değilim yalan yokEvet kuzum yaptık o da sınıra yakın çıktı. 113 tokluk 120 sınırmış. Dikkat et dedi tatlıya
Araştırırken duymuştum sanki zaten gidip bizzat bakacakmışsın en güzeli inan inceleyince marka model ne olursa olsun az buçuk insan tamam ya olur ya da olmaz diyor. Bebek gelince sevip sevmeyeceği modeli ne olursa olsun süpriz zatenKızlar dolap uygulamasın bebek arabası buldum ayni sehirdeyiz yarın gidip bakacagiz urun saglamsa kolay acilip kapaniyorsa alacağım kraf ego modeli biraz bakındım da yorumlarına bir çok kişi güzel demiş sizce ??
Hamilelik ile mi genişlemiş böbreğin, beklerken şuna dikkat et diye bişey dedi mi pekiKizlar şimdi doktordan çıktım bebekte bir sorun yok suyu falan iyi kilosu 1280 çıktı ama bende sorun var sağ bobregimde sınırın üstünde genişleme çıktı onu takip edeceğiz dedi ilerki haftalarda eger ilerlerse üroloji ye yönlendirip operasyon isteriz dedi zaten böbrek agrimdan anlamalıydım moralim bozuldu başınıza geldi mi böyle birsey
Annemle asla kendimi kıyaslamıyorum kadın beni 18 yaşında doğurmuş daha çocukken 23 de de kardeşimi ee o da çok geç bir yaş değil kendime bakıyorum 29 tabi tıs tıs edeceğim ona bakışKızlar bana mı denk geliyor sürekli bilmiyorum ama hamileliklerde hep bir sıkıntı var. Ya suyumuz fazla, ya kasılmamız erken, ya rahim ağzı uzunluğumuz azdoğan bebeklerin de hemen hemen hepsinde sarılık var. Annem abime hamileyken fasülye çuvalı kaldırıyormuş neler oluyor bedenlerimize bilmiyorum
Ewt normalde genişleme olur dedi ama senin sınırın üstünde bol su iç ve sol tarafına yat hep sağa yatma hiçHamilelik ile mi genişlemiş böbreğin, beklerken şuna dikkat et diye bişey dedi mi peki
Aman dikkat et bakalım inşallah ilerlemez de öyle kalır bariEwt normalde genişleme olur dedi ama senin sınırın üstünde bol su iç ve sol tarafına yat hep sağa yatma hiç
Gecmis olsun, su fazlaligi her zaman kiloyla mi alakali acaba? Ben de 26 haftada 8 kilo aldim doktorum bir sey demedi ama cok mu ya :/ Ilk gebeligim oldugu icin de bilmiyorum bu haftalarda boyleyse kacla kapatiriz sizceKızlar doktordan geldim şimdi rahim ağzını falan kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. Tartıldım çok kilo almışsın dedi kilo alma hakkını tüketmişsin neredeyse dedi 62 kilo ile başladım 72 çıktım şimdi 27+1 im. Suyun sınıra yakın dedi. Bebiş haftasına yaklaşmış 9 gün öndeydi şimdi 1 hafta önde. 1200 gr çıktı kilosu. Sertleşme için olabilir gün içerisinde rahim büyüyor normal dediHa-ri , @Aklimtrakyada , K komachiko , @Pittik . Önemli olan düzenli ve uzun süreli olmaması dedi.
Evet danıştım tabiki . Yani Turkiyede serklyaj yapıyorlar. Sana da yaparım dedi burda olsa ama Rusyada Sağlık bakanlığı diyor serklaj sadece 22 hafta kadar sonra 32 haftaya kadar pesser . bu mesaj bana doktor yazdı-Rahim ağzına, açılmanın başladığı yere dikiş koymak gerekir. Bu dikişe cerclage denir. Pesser de uygulanabilir. Ancak cerclage koymak çok daha iyi olur.Anladim kuzum gecen resmini atmıştın. Peki bunu turkiyedeki doktoruna danıştın mu o ne diyor
Meyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekliAra öğün yapacksin ki yapıyorsundur:) meyve,badem/fındık/ceviz bunların yanında ayran ya da yoğurt .
Leblebi yanina ayran gibi gibi
Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayımBen günde bazen üç bazen iki ana öğün yiyorum her zaman öğle yemeği yemiyorum yani kahvaltı yaptığım saate göre, üç öğün yersem öğlen yediğim normal seviye olur akşam daha salata tarzı olur ama aralara mutlaka meyve, badem ceviz, bir kase yoğurt yada kefir serpiştirince tok kalabiliyorum. Kahvaltıda da mantarlı yada sebzeli omlet baya tok tutuyor. Ha çok mu keyif alıyorsun derseniz yok almıyorum vallazaten böyle sağlıklı beslenmeye hamilelik öncesi iki yıllık tedavi ve hamilelik ile başladım bebe ile ilgili sorumluluklar bitince bu anlattığım düzeni unutun
Gecmis olsun, su fazlaligi her zaman kiloyla mi alakali acaba? Ben de 26 haftada 8 kilo aldim doktorum bir sey demedi ama cok mu ya :/ Ilk gebeligim oldugu icin de bilmiyorum bu haftalarda boyleyse kacla kapatiriz sizce
Benin kayınvalidemde 7 aylık haşur haşur halı yıkamış boya badana yapmış halıları kaldırmışKızlar bana mı denk geliyor sürekli bilmiyorum ama hamileliklerde hep bir sıkıntı var. Ya suyumuz fazla, ya kasılmamız erken, ya rahim ağzı uzunluğumuz azdoğan bebeklerin de hemen hemen hepsinde sarılık var. Annem abime hamileyken fasülye çuvalı kaldırıyormuş neler oluyor bedenlerimize bilmiyorum
Inslalh canim ya yoruldum valla hep bir şeylerin çıkmasından inanki☹☹Aman dikkat et bakalım inşallah ilerlemez de öyle kalır bari
Meyve ile yoğurdu arka arkaya ye demişti bana diyetisyen kan şekerinin dengeliyormuş yoğurt o meyveden aldığımızMeyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekli
Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?