- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.581
Ben hala 3 kilo aldım (((Kaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım
Degisikmis lavoba altinda mi yıkanıyor cocukBen Rusyada bunu aldım baby swimmer marka .tüm lavabo uygun
Böyle bir şeyi ilk kez görüyorumBen Rusyada bunu aldım baby swimmer marka .tüm lavabo uygun
Degisikmis lavoba altinda mi yıkanıyor cocuk
Vallah kızlar burda neler neler var . Sıfır çok pahalı bende ikinci el aldım ama çok güzel yaaa .sezaryen olunca tam iyi geliyorBöyle bir şeyi ilk kez görüyorum
İnşallah canım her şey gönlünce olsunHerkese hayırlı cumalarbu arada bugün bana dua edin kan verdim sonuç bekliyoruz. İnşallah bugün şu pesser takacaklar ve hastaneden çıkacam. 5 ekimden beri yatıyorum kafayı yedim
52 ile basladim yemek yiyince 60 i görüyorumKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım
Pesser dedigin serklaj mi canim.Herkese hayırlı cumalarbu arada bugün bana dua edin kan verdim sonuç bekliyoruz. İnşallah bugün şu pesser takacaklar ve hastaneden çıkacam. 5 ekimden beri yatıyorum kafayı yedim
Hayırlı cumalarHerkese hayırlı cumalarbu arada bugün bana dua edin kan verdim sonuç bekliyoruz. İnşallah bugün şu pesser takacaklar ve hastaneden çıkacam. 5 ekimden beri yatıyorum kafayı yedim
Oo onlar Allahin emri zaten meyvede yiyorum mutlaka okula gondermeden kizima yedirirken bnde yiyorum bide akşamları yiyorum bazenBen tatlı niyetine her gün 2 tane albeni yiyorum
Valla okudukça dua ediyorum zaten cidden sen de bebek de sağlıkla gelin inşallah hastahaneden çıkıpHerkese hayırlı cumalarbu arada bugün bana dua edin kan verdim sonuç bekliyoruz. İnşallah bugün şu pesser takacaklar ve hastaneden çıkacam. 5 ekimden beri yatıyorum kafayı yedim
Meyve arada nadirOo onlar Allahin emri zaten meyvede yiyorum mutlaka okula gondermeden kizima yedirirken bnde yiyorum bide akşamları yiyorum bazen
Bende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim dahaKızlar ben 2gündür çok az hissediyorum hareketleri ya. Sabah uyandığımda kasığımda çok aşağıda eli yada ayağı vardı, minnacık. Dokundum ürperdi gibi bi hareket etti, çekildi ordan. Sonra gene hareket yok.. hiç böyle olmazdı kıpır kıpır bol tekmeciydi kızımakşam bi acile gidip baktırsam mı böyle tedirgin oluyorum.
Neden böyle oluyor ya çok korkuyorum ister istemez. Hiç hissetmiyor değilim ama o güçlü tekmeler gitti, gün içinde pıt pıt çok çok az. Geceleri ve sabah uyanırken çok aktifti. Tekmeler içinde uyuyordum, 2 gündür öyle değilBende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim daha
Bende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim daha
2 gun once doktora dedim bendr 2 gundur daha az hissediyorum diye. O da normal dedi onemli olan hissetmis olman dedi. Konum değiştirmiştir hareket etmek istemiyordur stres olma demistiNeden böyle oluyor ya çok korkuyorum ister istemez. Hiç hissetmiyor değilim ama o güçlü tekmeler gitti, gün içinde pıt pıt çok çok az. Geceleri ve sabah uyanırken çok aktifti. Tekmeler içinde uyuyordum, 2 gündür öyle değilMuhtemelen konum değiştirdiği için hissetmiyoruzdur ama büyüdüler artık hissetmemiz lazım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?