- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.641
Valla aksilik olmazsa alacağım temiz gorunuyor kızda ürünü gelip inceleyin dedi kendiniz açıp kapatın , sürün bakalım inşallah güzel olur benim verdigim para ile oda baston tarzı alacakmış kızımı büyüttüm dediAraştırırken duymuştum sanki zaten gidip bizzat bakacakmışsın en güzeli inan inceleyince marka model ne olursa olsun az buçuk insan tamam ya olur ya da olmaz diyor. Bebek gelince sevip sevmeyeceği modeli ne olursa olsun süpriz zaten
Ne hissettiğini anlıyorum inan bak ben bu hissi iki yıl tedavide yaşadım her doktora gidişim bir sorun bitse bir sorun başlangıcı ya da bir tık üstü sorun ile eve ağlayarak giderdim sanki hep böyle olacakmış gibi gelirdi ama vardır Rabbimin bir bildiği cidden öyle bak. Sonra anladım ki ağlasam da yorulsam da bizim elimizden gelen bişey yok biz doktor kontrol elden geleni yapıyoruz zaten gerisi Rabbime kalmış. Sen dua et inşallah ikiniz de sağlıkla süreci tamamlayacaksınızInslalh canim ya yoruldum valla hep bir şeylerin çıkmasından inanki☹☹
Ohh mis gibi valla dolap bir nimetValla aksilik olmazsa alacağım temiz gorunuyor kızda ürünü gelip inceleyin dedi kendiniz açıp kapatın , sürün bakalım inşallah güzel olur benim verdigim para ile oda baston tarzı alacakmış kızımı büyüttüm dedi
Hadi şükürler olsun valla gözün aydınKızlar çok şükür taktık1 sn yaaa hiç birsey hissetmiyorum. Pazartesi kadar daha hastanede yatcam takip edecekler. Türkiye uçakla gidebilirim hoc sıkıntı yok dediler hemen biletleri bakmaya başladım
Benim doktorum siyez ekmeği önerdi canım şekersiz. Onu yiycem sabahları.Meyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekli
Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayım
Kepek ekmeği almıştım ama çavdar yemek gerekiyormus galiba.siyezi hiç duymamistim o neymişBenim doktorum siyez ekmeği önerdi canım şekersiz. Onu yiycem sabahları.
Ya ben hic bulamıyorum dolaptan cok.imreniyorum alanlara Fiyati ne kadrKızlar dolap uygulamasın bebek arabası buldum ayni sehirdeyiz yarın gidip bakacagiz urun saglamsa kolay acilip kapaniyorsa alacağım kraf ego modeli biraz bakındım da yorumlarına bir çok kişi güzel demiş sizce ??
Ya tabi sizin durum farkli mesela ceviz ara öğünde 2 tüm ceviz,fındık ve badem ikisinden biri 14/7 , leblebi 20 gr. Leblebi ayran tok tutuyor. Yine cok abartmadan kuruyemisle destekleyebilirsin.Meyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekli
Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayım
Doktorum gecen gun sey dedi. Ben agrilarim var korkuyorum hareketi azaldi falan deyince niye oyle düşünüyorsun kadinlar milyonlarca yildir doğum yapiyorlar doğal bir surec bu cok dusunmeden stres olmadan bu sureci gecirelim dedi. Tamam dedim ama bi kac saat suruyor endise bitmesi sonra tekrar basliyorBenin kayınvalidemde 7 aylık haşur haşur halı yıkamış boya badana yapmış halıları kaldırmışesimin anneannesi ise 6 aylikken hamile olduğunu ögrenmiş hiç anlamamış bile eskiler daha mı güçlüydü bilmiyorum ama hep sey diyorlar bu dönem de bebekler pamuk ipligine bağlı diye
Cok guzel olmus canimm ben bu hamileligimde hicbisi ormedim yaa heves ettim bak simdiHareketleri çok yavaş bugün... İçim daraldı yaSıkıntıdan iyiden kafayı yiyeceğim kendimi tamamen örgüye verdim. Bitti şu an bundan bir tane de eltime örüyorum o da hamile
3.000 bıraktı canım elimden çıksın dedi ben buldum bir sürü canımYa ben hic bulamıyorum dolaptan cok.imreniyorum alanlara Fiyati ne kadr
Teşekkür ederim canım bende sıkıntıdan bunlara sardım. Bebekle ilgili kötü şeyler düşünmemek içinCok guzel olmus canimm ben bu hamileligimde hicbisi ormedim yaa heves ettim bak simdi
Hareket etmiyor diye ağladığım zamanı biliyorum esim dedi cocuk surekli sana haber vermek mi zorunda anne burayım diye dedi ya çok vesvese geliyor su sıra banada dün de ağladım yatarken bana bir sey olursa diye bebek yapar diyeDoktorum gecen gun sey dedi. Ben agrilarim var korkuyorum hareketi azaldi falan deyince niye oyle düşünüyorsun kadinlar milyonlarca yildir doğum yapiyorlar doğal bir surec bu cok dusunmeden stres olmadan bu sureci gecirelim dedi. Tamam dedim ama bi kac saat suruyor endise bitmesi sonra tekrar basliyor
Sana dükkan acicammHareketleri çok yavaş bugün... İçim daraldı yaSıkıntıdan iyiden kafayı yiyeceğim kendimi tamamen örgüye verdim. Bitti şu an bundan bir tane de eltime örüyorum o da hamile
Kiz bebeğe sarmamak için kendimi işlere sardımSana dükkan acicamm
Bende baktım da iste görmek lazım birde ankara ici göremedim3.000 bıraktı canım elimden çıksın dedi ben buldum bir sürü canım
Bisey olmaz bazen oluyor hareket ediyor ya ona bak.Kiz bebeğe sarmamak için kendimi işlere sardımBugün hareketleri aşırı yavaş ona takılmayim diye kendimi oyalıyorum
Taa kayseriden sıfır buldum ama eşim canlı görelim dedi kendi açıp kapatmak istiyorBende baktım da iste görmek lazım birde ankara ici göremedim
İnşallah yaBisey olmaz bazen oluyor hareket ediyor ya ona bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?