2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sac kestirme ile ilgili hurafler var duymuşuzdur. Saçlarım cok uzadı, kestirmek istiyorum aranızda kestiren var mi?

Hormonlardır, yol üstünde kalıyormuş zaten, hayrına onu da alsın, sorun edilecek bir şey değil bence ama her işe gidişte, yok üstünde kalacak ve alacak olsaydı ben de sorun çıkarırdım şu an için kafana takmamalısın

Sac kestirme ile ilgili hurafler var duymuşuzdur. Saçlarım cok uzadı, kestirmek istiyorum aranızda kestiren var mi?
Ne oluyormuş ki kesince hayır bebekten ayrı kendi saçımı ucundan kesince ne olabilir ki bebeğe

Aynen biraz sakinleşince bende böyle mantıklı düşündüm

Canim bende benzer bi olayi 2 ay once felan yasadim, kanamalarim varken.birde surekli yatiyordum o zmn yatinca insan her seyi kafasina takiyor. Esim kuzenimin kiz istemesi icin farkli sehire gitti .ve istemeden sonra kuzenim sozluysuyle kafeye gitmek istemis esimi ve sozlusunun 3 bekar arkadasi birlikte gece kafeye gitmisler. Ve ben tesadufen arayinca ogrendim. Hem kuzenime hem esime cok kizmistim .ya saka maka daha ince kurtaj dönemim de oldugundan 9 aydan fazladir cinsel iliski yok. İster istemez insan basibos birakmak istemiyor esini sen de sunan yattigin donemdesin ondan da cok streslenirsin canim.

Kızlar yatak istirahati verilen dönemde araba ile kısa süreli yolculuklardan sonra ağrı yapması normal mi? Bir haftadır hiç çıkmamıştım ve ağrım vs çok çok azdı hatta iki gündür yoktu, çok rahattım. Dün arabayla 15 dk mesafede anneme gidip geldik, ağrılarım başladı yine ve fark ettim ki arabayla yolculuklarda böyle oluyorum size de hiç olduğu oldu mu?

Araba tümsekte falan sarsılıyor ya belki ondandır dinlenmeye devam et canım ne olur ne olmaz

Canım benim kayınbirader almıştı böyle büyük tekerlekli sonra bebek arabası bagaja sığmadı değiştirdiler.almadan önce araban küçük sınıfsa bagaja bi sok öyle al
Z zk35 tekerlekleri cikiyor mu sor canim benim ki de buyuk tekerlekli ve konforlu oluyor ama benimkiler sokulebiliyor

Aynen canım kesinlikle. Kendimi güzel bulmuyorum bu ara. En son ne zaman makyaj taptım diye düşündüm. 3 haftadır eve hapis zaten ... Sardım bende iste

Annenin ismini koy canım

Ben izin vermezdim canım ne gerek var taksi diye bir şey Allah’a şükür hanım kızımızda binsin taksiye gitsin ne münasebet yani. Bence söyle eşine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…