2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ahaha aynen benim eşimde boğa burcu ve öyle.. Aşırı.. biri telefon etse gel dese koşa koşa gidiyor ya bazen sinirim bozuluyor aşırı derecede insanlarla muhatap oluyor.. Yardım etmeyi çok seviyor biri para istese verir hemşir birde gelen giden onu arıyor hayır sen doktor değilsin ki hastaneye gitsinler yani sanane değil mi ona göre yok yardım edince hayır duası alıyormuşmuş..

Kızlar ben henüz bebişe bişi almadım bugün ilk defa emzik sipariş ettim büyük kızım hiç emzik tutmadı inşallah bu bebiş alır bu emziği aldım yorumlar güzel bilen var mı bu emziği

Eklentiler

• Screenshot_20221023_232926_com.pozitron.hepsiburada_edit_721366417819092.webp
    32 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben arabada maf oluyorum resmen.. Tüm vücudum ağrıyor ve sersemleşiyorum..

Kizlar hafif bas agrisi, burun tikanikligi zaman zaman hafif akinti, tek gozde sulanma akinti ve birazcik usume.. grip mi nezle mi bilemedim. Belirtilerim bunlar. Esimden gecti muhtemelen onda da vardi ama covid diildi. O dun itibariyle iyilesti. Ona her gun zerdacal icirdim. Adacayi yaptim. Bol c vitamini verdim. Aksamlari nurofen parol verdim. 3 gunde toparladi. Bugun de ben de bunlar basladi aksam ustu.
Ne yiyip ne icmeliyim sizce? Nurofen alamam. Zerdacal sizce zararli mi? Adacayi olmaz. Simdi balli sut icicem bi de parol alicam. Baska ne yapabilirim?

Kızlar ben henüz bebişe bişi almadım bugün ilk defa emzik sipariş ettim büyük kızım hiç emzik tutmadı inşallah bu bebiş alır bu emziği aldım yorumlar güzel bilen var mı bu emziği
Bende avent aldım ama bakalım
Kuzu geçen oyleydim ben nane limon ıhlamur ve tarhana çorbası ile 3 günde atlattım umarım çabuk iyi olursun

Bol sıvı alımı yap canım burun tıkanıkligi oyle cok rahat aciliyor. Ihlamur icmistim ben limonlu sonra ballı süt bol c vit ye mandalina özellikle beslenmene dikkat edersen hemen toparlıyorsun ben bunları yapmıştım kendime geldim o hafta tekrardan gecmis olsun

Tuvuk göğsü, patates, havuç, soğan sarımsak. Tavuklu sebzeli çorba. Eşim hastaydı bunu yaptım 2 gün içti. İyi geldi. Toparladı. Ballı zencefil de hergün 1 kaşık yedi. Hasta olduğu için odaları 3 gün ayırdık. Bana bulaşmadı şükür. Zencefil hamilelere zararlı olur, ama çorbayı deneyebilirsin. İnternette grip çorbası yazınca da çıkıyor, geçmiş olsun

Ve onu uyarmaktan hayir sevmeyen biri durumuna düşüyorsun demi
Bak su olaydan paragöz oldum.Biz eskiden kiradaydik simdi kendi evimiz (sagolsun annem aldi)
kuzenin kirasinin yarisini odicem diyor ,inan hastalık olur bir sey olur tamam o surecte odeyelim derim ama bu ulkede karisi calismayip tek kocasi calisan bir sürü insan var. Ayrica o kadar ihtiyac sahibiyse kadin da çalışır dimi.ben niye çalışıyorum o zmn
Hayirin da bi dozu bi mantigi var .

Guzel oluyor canim bende erkek versiyonunu aldim bunun.bebeklerin en cok tuttuğu emzikler bu zaten

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-24-08-43-19-617_trendyol.com.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar emzirme südyeni ve atletinden kaç tane almalıyım ? Ve biraz kavucuklu olsun istiyorum civilden almıştım onlar kumaş ben daha önce hic öyle südyen giymedim
3 tane vardi yetmişti canim kumas icin de zaten sut akmasin diye gogus pedi yapıştırıyosun ya ucu gorunmuyordu sorun olmamisti bende

Gerçekten simdiye kadar duydugum asiri mantiksiz sey kardes falan dese bi nebze anlicam gerci ona da izin vermem ama kuzen ne alaka

Gerçekten simdiye kadar duydugum asiri mantiksiz sey kardes falan dese bi nebze anlicam gerci ona da izin vermem ama kuzen ne alaka
Elini kicukken kaybetmiş ondan aciyor canim ama ,maddiyati dusunursen asgari ucret alıyor ve cocuklari buyuk oldugu halde esi calismiyor. Ve ulkede tek asgari ucretle gecinen bir sürü insan var malesef ekonomi kötü.bizim farkinjz iki kisi calismak ama onu da baskasina vereceksem ben oturur çalışmam dimi

Geçmiş olsun canim bol c vit. Zencefil bal limon macun gibi yap ye az az.
Ihlamur olur. Bol bol dinlen sarimsakli soganli çorbalar ic tavuk suyu tarhana vs. Yapacağımız seyler bunlar bende ilacsiz atlattim.

Kızlar emzirme südyeni ve atletinden kaç tane almalıyım ? Ve biraz kavucuklu olsun istiyorum civilden almıştım onlar kumaş ben daha önce hic öyle südyen giymedim
Ben cok kullanamadim ya onlari normal atlet daha kullanışlı geldi bna sütyenle. Benim goguslerim büyümüyoroyle cok zaten.
Ondan belki de. 75 den 80 oluyordur
Alttan atleti siyirip gogusude sutyenin üstünden çıkarıyorum oluyordu. Belki kucukler diye.emxirme sutyenleri aldim cesitli ortadan acilan vs. Bez komple ama yok kullanamadım kucucukler çünkü

Çok saçma, engelli maaşı alıyordur, hatta ötv vs olmadan araç al sat yapar 5 yılda bir, eşi çalışabilir. Eş ve çocugun rıskını başkasına vermeye gerek yok. Başka kuzeni yok muymuş, 5 6 kişi birleşip versinler o halde Çok ihtiyac duyar da isterse yardımcı olmakta fayda var ama sürekli ödeme yapmak iyi değil. Bişe alırken fiyat uygun mu diye kaç defa araştırma yapıyoruz, rahatça alışveriş yapsak, cok para olsa tamam. Ben de sevmiyorum böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…