- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.941
Canım çok geçmiş olsun bundan önce de demiştim galiba dişinol diye krem var ondan al mutlakaKızlar gunaydin berbat bir dış ağrısı ile uyandım, diş mi dis eti mi ondan da emin değilim ama kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Tavuk corbasi aklimdaydi. Sag olasin canim. Biz de esimle ayri uyuduk ama buldu beni nasil bulduysa. Gerci onda sadece burun akintisi vardi. Ben de bas agrisi ve bogaz yanmasi da var.Tuvuk göğsü, patates, havuç, soğan sarımsak. Tavuklu sebzeli çorba. Eşim hastaydı bunu yaptım 2 gün içti. İyi geldi. Toparladı. Ballı zencefil de hergün 1 kaşık yedi. Hasta olduğu için odaları 3 gün ayırdık. Bana bulaşmadı şükür. Zencefil hamilelere zararlı olur, ama çorbayı deneyebilirsin. İnternette grip çorbası yazınca da çıkıyor, geçmiş olsun
Benimde pek ağrı yok ama hep kanama hep kanamaKızlar gunaydin berbat bir dış ağrısı ile uyandım, diş mi dis eti mi ondan da emin değilim ama kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Hehh aynen öyle vallahiVe onu uyarmaktan hayir sevmeyen biri durumuna düşüyorsun demi
Bak su olaydan paragöz oldum.Biz eskiden kiradaydik simdi kendi evimiz (sagolsun annem aldi)
kuzenin kirasinin yarisini odicem diyor ,inan hastalık olur bir sey olur tamam o surecte odeyelim derim ama bu ulkede karisi calismayip tek kocasi calisan bir sürü insan var. Ayrica o kadar ihtiyac sahibiyse kadin da çalışır dimi.ben niye çalışıyorum o zmn
Hayirin da bi dozu bi mantigi var .
Kesinlikle katiliyorum. Soguk sicak demeden biz çocuklarımız icin yollara dusup bi suru insanin kahrini çekiyoruz. Benim eşim de gecenlerde kardesine yardim etmek istedi ama buyuk kavga çıkardım. Cunku kari koca calisiyolar ve acayip luks yasiyorlar. bi giydikleriyle sosyal medyada foto attilarsa bi kez daha giymiyorlar o derece yaniElini kicukken kaybetmiş ondan aciyor canim ama ,maddiyati dusunursen asgari ucret alıyor ve cocuklari buyuk oldugu halde esi calismiyor. Ve ulkede tek asgari ucretle gecinen bir sürü insan var malesef ekonomi kötü.bizim farkinjz iki kisi calismak ama onu da baskasina vereceksem ben oturur çalışmam dimi
Canim tansiyonun da dusmus olabilir sadece seker degil. Su ic biraz. Ayaklarini da yuksegr koyGünaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Aldim canım bıktım bu dıştenCanım çok geçmiş olsun bundan önce de demiştim galiba dişinol diye krem var ondan al mutlaka
Kanama yok ama bi agri geliyor beynim de saplanıyor. Şu an migrene çevirdi ağrı resmen gözümü açamıyorumBenimde pek ağrı yok ama hep kanama hep kanama
Karanfil falan mi cignesen.Kızlar gunaydin berbat bir dış ağrısı ile uyandım, diş mi dis eti mi ondan da emin değilim ama kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Günaydın canim aman diyim kalkıp is ypcam diye ugrasma daha da tansiyon olabilir gecen gece kızım agladi ona kalktım birde lavaboya gideyim dedim bennde aynısı oldum nsl titriyorum elim ayağım koyverdi. Esimi uyandırdım bayilicam galiba dedim hmn ayaklarımı dikti toparlandım bir süre sonra.Günaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Bak adamlardaki lukslere ya ben bile sinir oldum cok iyi etmişsinKesinlikle katiliyorum. Soguk sicak demeden biz çocuklarımız icin yollara dusup bi suru insanin kahrini çekiyoruz. Benim eşim de gecenlerde kardesine yardim etmek istedi ama buyuk kavga çıkardım. Cunku kari koca calisiyolar ve acayip luks yasiyorlar. bi giydikleriyle sosyal medyada foto attilarsa bi kez daha giymiyorlar o derece yanibu konuda gercekten cok hassasim ben de.
Valla bilmiyorum ki canım doktoruna bur mesaj at istersen ama dış doktolati kadın doğum doktorundan onay istiyorKaranfil falan mi cignesen.
Benimde dis etim kanıyor bu ara. Dişler iyice tirtladi emzirme sonrasina ne olur bilmem. Cekim ypiliyo mu ki gebelikte tedavili disim kırılmış
Tansiyonunu bı ölçtür canımGünaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Bende öyle düşünüyorum ya yemek yememe rağmen kendime gelemedim kayinvalidem şeker hastası böyle olduğunda yemek yer ve kendine gelirdi ama bende olmadı o . Uzandım canım biraz kendime geldim sayılır ama çok kötü bir durumdu gerçektenCanim tansiyonun da dusmus olabilir sadece seker degil. Su ic biraz. Ayaklarini da yuksegr koy
Evde tansiyon aleti vardı ama nerde bulamadım şuan biraz daha iyi gibiyim ama ayaklarım hala sanki tutmuyor gibiyim uzanıyorum şimdilikTansiyonunu bı ölçtür canım
Ayy ya bende aynı senin gibi oldum kimse yanımda yoktu çok kötü oldum ben şeker sandım oyuzfen hemen çikolata yedim kesmedi kahvaltılık falan yedim ama yine çok bi fayda etmedi uzandım falan anca biraz kendime gelebildim ama bence tansiyonum düştü oyuzden öyle oldum daha fazla dikkat ederim artıkGünaydın canim aman diyim kalkıp is ypcam diye ugrasma daha da tansiyon olabilir gecen gece kızım agladi ona kalktım birde lavaboya gideyim dedim bennde aynısı oldum nsl titriyorum elim ayağım koyverdi. Esimi uyandırdım bayilicam galiba dedim hmn ayaklarımı dikti toparlandım bir süre sonra.
Ac durma bol su iç dinlen.
Bende devamli bir sey olduğu icin kiziyorum zatenÇok saçma, engelli maaşı alıyordur, hatta ötv vs olmadan araç al sat yapar 5 yılda bir, eşi çalışabilir. Eş ve çocugun rıskını başkasına vermeye gerek yok. Başka kuzeni yok muymuş, 5 6 kişi birleşip versinler o haldeÇok ihtiyac duyar da isterse yardımcı olmakta fayda var ama sürekli ödeme yapmak iyi değil. Bişe alırken fiyat uygun mu diye kaç defa araştırma yapıyoruz, rahatça alışveriş yapsak, cok para olsa tamam. Ben de sevmiyorum böyle şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?