2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok dogrudur kanal bosluk cok yarattı agzimin icinde kopru yaparak kurtardılar kuzum ondan diyorum kaplama bile bi zaman sonra sebepsizce atıyor kendisini
İşte ben bunuda cektirseydim köprü yapilabilecek diş kalmicakti :) Gerçekten dişleri götürüyor bu hamilelikler. Zaten iki oğlum var birde kızım geliyor Allahima şükür. Doktorumla bu randevuda tüpleri bağlatmayi konuşacağım. Birde 3 sezeryan bu bünyeye yeter. Allah isteyenlere versin sağlıkla

Seni korkutmak istemiyorum ama 5yastan önce genelde geçmiyor o haller. Büyüdükçe konuşarak anlasabiliyorsun o yönden güzel. Ama şuanda da genelde görmezden gelmeye çalış ve kesinlikle inatlaşma zor olduğunu biliyorum özellikle hamileyken. Allah kolaylık versin

Ahahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyor bende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum
Ahanda bu olmadi bi kavga sebebi buldum yarin evlilik yildonumumuz bir de

Kızlarrr göbeğimde tüylenme artışı var. göbeğinize ağda yapıyor musuz bu süreçte? Sakıncalı mıdır?
Benimde 3hamileligimde de arttı ama daha sonra normale dönüyor bence elleme. Ağda zaten arttırır devamlı yapman gerekir daha sonra da

Disimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur
Canım benim de bir ara aşırı ağrıdı annemlerdeydim o zaman gecenin bir yarısı başladı ama uyutmuyor oturdum ağladım tüm gece öyle bir ağrı. Ertesi sabah babam dişin ağrıdığı zaman 1 Fatiha 3 ihlas okuyup önce peygamberimizin sonra Veysel karaninin ruhuna gönder dedi şimdi sızladığı anda hemen elimi oraya koyup okuyorum belki çok inandığımdan belki rabbimin hikmeti çok fayda ediyor bana. Bir de hamilelik hali çaresizlik ilaç içsen içemiyorsun çekim yapmıyor çoğu yer tam bir çaresizlik hali. Şifayı rabbimden dileyip okuyorum şükür hafiflediğini geçtiğini hissediyorum oku sende kendine bol boş. Rabbim şifa versin

Ahahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyor bende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum
Allahım nasıl güldüm yaa benim garibimin eli mahkum yasak böyleyken biraz da tuhafına gidiyor zaten bir yandan da zorlanıyor belli ama az kaldı diren diyorum az kaldı deyince bana bir bakış atıyor

Ben doğumdan sonra da kürtajdan sonra olduğum gibi olursam diye çok korkuyorum zor kendime geldim ya sıfır istek hiç odaklanma yok çok kötüydü, öyle kürtajın duygusal etkisi vs değil ha 3 ay zaten korunma vardı ordan sonra sanki hormonlarım alınmış gibiydi Allahım

Kanamaydi , ailelerle beraber olmaktı bakalım dogumdan sonra nasi olcak

Canim zaten yapmadıkça azaliyor istek o kesin. Ondan öyle olmussundur

Kanamaydi , ailelerle beraber olmaktı bakalım dogumdan sonra nasi olcak
Benim kırkım çıkmadan etrafta aile olarak kimse kalmaz zaten mümkün değil kendi kendimize idare edeceğiz diğer durumlar da toparlandı etti derken bakalım nasip bee

Valla keşke iyi olsaydı da işe gitseydim ama şartlar böyle değil bebeğimi riske atmak istemiyorum o yüzden rapor işini zorlucam bakalım 1 ay rapor alabilirsem 1 ayda yıllık iznim var 32ye ulaşınca da ben de doğum iznine ayrılacağım inşaallah

Valla gözüm çok korktu. Biraz beklese miydik ikinci için bile diye düşündün his 2. planlanan bir gebelik değildi ama bilemiyorum ya...

AyAlah razı olsun canım denerim kesinlikle her dis doktoru kabul etmiyor bir sürü sıkıntı bir de ben son 3 aylık döneme girdim o yüzden cesaret edemiyorum üstelik hangi disimin ağrıdığını bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…