2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok dogrudur kanal bosluk cok yarattı agzimin icinde kopru yaparak kurtardılar kuzum ondan diyorum kaplama bile bi zaman sonra sebepsizce atıyor kendisini

Kızlar bu 3 yaş sendromu ne zaman bitecek? Ne söz dinliyor ne laf. Her yerde kendi başına hareket etmek istiyor, asla elimi tutmuyor beni dinlemiyor kafayı yemek üzereyim 3.5 yaşına basacak ama bitmedi bu sendrom. Az öncede balkondan tüm mandalları yere fırlattı. Bir tek benim çocuğum mu bu kadar yaramaz anlamadım ki

İnşallah hemen biter yoksa bide üzerine kardeşini kıskanma işi falan girerse kötü

Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Ben dolgu ya⁰
Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Ben geçen hafta dolgu yaptırdım canım dr a sordum olur dedi

Cok tesekkür ederim yorumun icin, bu bakis acisiyla hic bakmadim.. birazcik su serptin yüregime, Allah razi olsun:)

Ahahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyor bende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…