2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tskler cevabin icin :)

Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..

Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi :KK43:

Çünkü eşinin istediği o iş olsun da benim ihtiyacım görülsün değil sen şimdi istemediğin için sana olsun bitsin gibi geliyor ama eşin sevgi ve şefkat beraberinde sevişmek istiyor çünkü seni seviyor eğer sevmeseydi işi görülsün diye beraber olmak isterdi ama o seni arzuladığı için tutku ve aşk ile sevişmek istiyor belli ki kız bana haydar dümenlik yaptırıcaksın şimdi :KK48: bence bunu aşmaya çalışmalısın, eşine olan aşkını düşün, onunla geçirdiğiniz güzel geceleriniz gelsin aklına istekli olmak için çabala, empati kur mesela çünkü eşin seni özlüyor belli ki adamcağızı uzaklaştırma. Gebelik hastalık veya olağanüstü bir durum değil unutma, kendini soyutlamana gerek yok, rahatlat kendini sex kötü bir şey değil, eşinle arana set kurma, bu durumu kafanda canavarlaştırma umarım halledebilirsin :)

Ne yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Benim ilki sezeryan canim.benim yarin randevum var burdaki doktor suyun iyi diyordu hep,merkezdeki fazla dedi ciddiye alamadim bi onlem almadim. Yarin doktora sorucam canim suyum nasik diye onun dedigine gore hareket edicem.

Ben şubat annelerindenim burayı gözetliyorum sizede dua ediyprum sürekli, neden heyet isteyemiyosunuz çekinöeyin isteyin lütfen ki zaten siz istemeden doktor verir şu durumunuzda, ben serklaj olsum 2,5 hafta önce normal rapor hakkım yoktu daha önce kaybettiğim bebeğimde bu yıldı onedenle birmişti, serklaj sonrası heyet verin dedim iyikide demişim biraz fazla ayakta durunca hatta oturur pozisyonda az ağrım oluyor hemen yatay pozisyona geçiyorum, işyerinde olsam10 saat sandalyede oyurmak kesinlikle olmayacaktı, sizde riske atmayın isteyin kesinlikle , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara deriz sonra☺️
Yaz sende mi sayfaları gözetliyorsun 😂😂😂 arkadaşın yazısını okurken benim de içimden aynı hissiyat geçti. hem de rapor sürem dolmak üzere olduğu için keşke benim doktorum da böyle söylese dedim kendi kendime. Hayırlıca bebişlere bir kavuşsaydık 🥰

Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Kızlar Bayadır mesajların hepsini okuyup mesaj atma evresine geçmeye çalışıyordum 😂😂 sonunda geldim
Canım benim pandeminin ilk zamanları dişim çok kötü olmuştu. İltihap falan. Yüzüm şişti neredeyse. O zamanlar hastaneye gitmeye kokuyorduk tabii. Eşim evde bir tarif yapmıştı karabiber, zeytinyağı ve tuz bunu karıştırıp ısıtıp ağızda biraz bekleterek gargara yapıyordum ağrıyı baya geçiriyordu. Bi de uyurken çift yastık ağrılı tarafa değil diğer tarafa yatıyordum.

Kızlar sağlık ocağı test için çağırmıştı geçen gittim. İdrar testi de yaptılar lökosit 83 çıktı yine idrar yolu enfeksiyonu galiba ama bu sefer çok yüksek çıktı.

Kızlar Bayadır mesajların hepsini okuyup mesaj atma evresine geçmeye çalışıyordum 😂😂 sonunda geldim
Canım benim pandeminin ilk zamanları dişim çok kötü olmuştu. İltihap falan. Yüzüm şişti neredeyse. O zamanlar hastaneye gitmeye kokuyorduk tabii. Eşim evde bir tarif yapmıştı karabiber, zeytinyağı ve tuz bunu karıştırıp ısıtıp ağızda biraz bekleterek gargara yapıyordum ağrıyı baya geçiriyordu. Bi de uyurken çift yastık ağrılı tarafa değil diğer tarafa yatıyordum.
Deneyim canım neler denemedim ki 🤣 Bir saniye rahstliyim diye her aeyi yaptim şükür şu an biraz daha iyi

Deneyim canım neler denemedim ki 🤣 Bir saniye rahstliyim diye her aeyi yaptim şükür şu an biraz daha iyi
Benim de kırık bir dişim var orada diş etimde sarkma olmuş diş etim dişlerimle aynı boyutta şu an. Ağrı falan yok diye gitmiyorum dişçiye ama inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

Benim de kırık bir dişim var orada diş etimde sarkma olmuş diş etim dişlerimle aynı boyutta şu an. Ağrı falan yok diye gitmiyorum dişçiye ama inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.
Insallah canim ağrı falan olmasın da. Benim dişlerimin mineleri aşınmış hep dislerime bakmak dahi istemiyorum 😔

Yaz sende mi sayfaları gözetliyorsun 😂😂😂 arkadaşın yazısını okurken benim de içimden aynı hissiyat geçti. hem de rapor sürem dolmak üzere olduğu için keşke benim doktorum da böyle söylese dedim kendi kendime. Hayırlıca bebişlere bir kavuşsaydık 🥰
Aynen canım bende gözetliyorum benim raporda bitecek iyice ağırlaşıyoruz muhtemelen doktorum uzatacak 32 den sonrada çalışamaza ayrılacağım sende uzatabilirsen iyi olur artık bu haftalardan sınra asıl dikkat etmeliyiz yorulmamalıyız, evde azaz işlerimi yapıyorum çocuğuma bakıyorum ama iş öyle değil 10 saat masa başı git gel sıkıntı oluyor malesef , keşke ilk çocuğumdaki gibi herşey normal gitsede 37 ye kadar çalışsaydım ama Allah sağlıkla doğum nasip etsin bu seferde böyle olmalıymış demekki

Kanal tedavisi basa bela ya disin ömrü çok olmuyor onu yaptiklarinda illa kaplama yapmaları gerekiyor ve 5 yil sonra kaplama cikiyor 2 disime yaptirmistim icten kirildilar cekilip kopru yapiĺdi bosluklara bence kanal tamamen pismanlik 😔
Bu kanal olan dişim en arka azı dış. Önündeki dediğin gibi kanal olmuştu 10sene önce yine de düzelmedi benimde kırılmıştı birkaç yıl sonra da temelli gitti çekildi. Oyuzden doktor bununda cekersek tamamen boş olacak orası dedi. Kanal gidebildigi yere kadar gider dedi 2hafta oldu memnunum baya doktoru da beğendim. İnşallah uzun dayanır yoksa oraya implant gerekecek

Ne yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Evet ilkim öyle oldu onunda suyu fazlaydı normal doguramadim bunu daha tam bilmiyorum en son ki kontrolde su fazla dedi daha ondan belli de gitmedim

Tskler cevabin icin :)

Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..

Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi :(
Islanma olmuyorsa demek ki ön svesme yok. Ben de asiri istek olmuştu ama bizde zaten yapmıyoruz 😀 doktor ilk.gittigimde 13 haftaliktim cinsellik, seyahat istemiyorum sakin geçirelim dedi hamileliği oyle kaldı iste geçen oldu leke geldi. Yalniz bi sorunumda yok bütün doktorlar iliski önerirken benim ki sakin hamilelik dedi 😃
Belki pozisyon olarak yanlış yerdesiniz. Ama bence istemiyorsanız yapmayin yani insan zorla.yapıncada agri olur.

Ya valla bende kizlar grupta yazıyor ya ben istesemde esim istemiyor diye sasiriyorum 😂keske benimki de oyle olsa. Ama yok canim isteksizlik olsa da bir sekilde gönüllerini almak lazim arada 😬😬
Ay sorma canim ben gectigimiz haftalarda ufak bi kıskançlık krizlerine bile girdim. Sen beni arzulamiyorsun cok mu cirkinlestim diger hamileligimde bu kadar uzak degildin yoksa aldatiyor musuna kadar geldim ahh bu hormonlar 😂😂😂 yok ben anladim kadin milletine yaranamiyoz istesek suc istemesek suc dedi eşim de

Ay sorma canim ben gectigimiz haftalarda ufak bi kıskançlık krizlerine bile girdim. Sen beni arzulamiyorsun cok mu cirkinlestim diger hamileligimde bu kadar uzak degildin yoksa aldatiyor musuna kadar geldim ahh bu hormonlar 😂😂😂 yok ben anladim kadin milletine yaranamiyoz istesek suc istemesek suc dedi eşim de
Bende de durum öyle 🤣 Sen bana sarilmiyorsun, beni öpmüyorsun vs. diye adamla ne kadar kavga ettim 🤣

Back
X