- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.101
Tskler cevabin icin :)
Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..
Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi![]()
Çünkü eşinin istediği o iş olsun da benim ihtiyacım görülsün değil sen şimdi istemediğin için sana olsun bitsin gibi geliyor ama eşin sevgi ve şefkat beraberinde sevişmek istiyor çünkü seni seviyor eğer sevmeseydi işi görülsün diye beraber olmak isterdi ama o seni arzuladığı için tutku ve aşk ile sevişmek istiyor belli ki kız bana haydar dümenlik yaptırıcaksın şimdi