- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.181
Ben de oğlumda böyle bir şey hatırlamıyorumo yüzden endişe ediyordum riskli bir durumun sinyali mi diye. Özellikle akşam oğlumu servisten alıp kucakta eve gelirken bebiş aşağıdan çıktı çıkacak gibi oluyor. 13-14 kilo. Çoğu zaman inat ediyor yürümeyeceğim diye. 2 yaş inadını bilirsin oturuyor kalkmıyor ya da komple sırt üstü yere yapışıp tepiniyor. Yarım saat bi saat bekle istersen asla vazgeçmiyor Servisin bina kapımızın önüne kadar gelebileceği bir yol yok o yüzden kucakta çocukla 4 kat inip 3 kat da yukarı çıkıyorum beni aşırı zorluyor bakkalın çırağına para teklif etmeyi düşünüyorum günlük taşıması için eve kadar yaklaşık 300 metre ve işte merdivenler. Ayıp olur mu acaba bilemedim.
28+5iz. Nedense bu kez erken doğacak korkusu var içimde ilkinde aklımdan bile geçmezdi
Benimde var 2 gun erkene aldik bizde gece uyuyamayınca 10.45 benim randevumdaKizlar günaydin 10.30 da randevum var bana dua edin suyum az desinler.Diyet yapmak istemiyorum
Sende haberdar et canım biziBenimde var 2 gun erkene aldik bizde gece uyuyamayınca 10.45 benim randevumda
Günaydın kızlarCansurs A Aklimtrakyada randevularinizdan çıkınca yazın ins her şey güzeldir Bugün çok sancim ve kasilmalarim var esime bile bugün doğuracağım diye mesaj attım düşünün yani 31. Haftaya girdiğim bu dönemde benim kız gelmek için acele ediyor sanırım
Senin kız bu topikte hepimizi doğuracak az kaldı valla hep bir aksiyon yaGünaydın kızlarCansurs A Aklimtrakyada randevularinizdan çıkınca yazın ins her şey güzeldir Bugün çok sancim ve kasilmalarim var esime bile bugün doğuracağım diye mesaj attım düşünün yani 31. Haftaya girdiğim bu dönemde benim kız gelmek için acele ediyor sanırım
Bak çıkınca haber ver olur mu bize deBenimde var 2 gun erkene aldik bizde gece uyuyamayınca 10.45 benim randevumda
HayirKorse fayda etmedi demi?benim bu ara vajina ağrısı geçti şükür ama arada oluyor eskisi gibi değil.
Ayy sorma canımSizleri okudukça görüyorum çocukların bu dönemleri ne kadar zor yaadün de bizim evin önünde yolda küçük bir erkek aynı dönemsel kriz demekki inatla yolun ortasına yatıp tepiniyordu Allahım babasının yüzünde o çaresizliği gördüm resmen, adam az bir ikna edip çekiyor biraz araba geçiyor bu hop yine yola en son ailecek çocuk kaçırır gibi binaya soktular ufacık da şey tek kişi tutamıyor yılan gibi kıvrım kıvrım oluyor kucakta
Ay inşallah canım ya bende 37 diye geçiriyorum içimdenGünaydın canım bence senin kız göz korkutuyor :) Allah'ın izniyle sen 37 de falan doğurucaksın öyle hissediyorum olumsuz düşünme, ağrılarının seni kötü etkilemesine izin verme
Aminn canımAy aynı benim oğlan ya hep kucağımda olmak istiyor heepppp ama taşıyamıyorum ki artıkBen oğlumu stresten dolayı 2 hafta erken doğurmuştum bu sefer de oğlum yüzünden kızımı erken doğurucam sanırım Allah yardımcımız olsun valla nediyeyim. Şu bakkal çırağına para teklif etme olayı da hiç mantıksız değil bence rica ederken kibarca söylersin parada vereceğini çünkü hiç kolay değil gerçekten :)
aman aman dursunlar biraz dahaGünaydın kızlarCansurs A Aklimtrakyada randevularinizdan çıkınca yazın ins her şey güzeldir Bugün çok sancim ve kasilmalarim var esime bile bugün doğuracağım diye mesaj attım düşünün yani 31. Haftaya girdiğim bu dönemde benim kız gelmek için acele ediyor sanırım
Siz her ihtimale karsi bir serviks uzunlugunuza baktirin isterseniz. Burada her kontrolde vajinal bakiyorlar o acidan icim rahat.Ben de oğlumda böyle bir şey hatırlamıyorumo yüzden endişe ediyordum riskli bir durumun sinyali mi diye. Özellikle akşam oğlumu servisten alıp kucakta eve gelirken bebiş aşağıdan çıktı çıkacak gibi oluyor. 13-14 kilo. Çoğu zaman inat ediyor yürümeyeceğim diye. 2 yaş inadını bilirsin oturuyor kalkmıyor ya da komple sırt üstü yere yapışıp tepiniyor. Yarım saat bi saat bekle istersen asla vazgeçmiyor Servisin bina kapımızın önüne kadar gelebileceği bir yol yok o yüzden kucakta çocukla 4 kat inip 3 kat da yukarı çıkıyorum beni aşırı zorluyor bakkalın çırağına para teklif etmeyi düşünüyorum günlük taşıması için eve kadar yaklaşık 300 metre ve işte merdivenler. Ayıp olur mu acaba bilemedim.
28+5iz. Nedense bu kez erken doğacak korkusu var içimde ilkinde aklımdan bile geçmezdi
Ay hadi inşallahSenin kız bu topikte hepimizi doğuracak az kaldı valla hep bir aksiyon yaAllahım bide eşine ne diye mesaj atmış gör bak bu bebe bekleyecek ya ben inanıyorum
Bence de canımAminn canıminşallah vakitlice sağlıkla gelirler. Bi önce bakkala sorayım bakalım çırağına böyle böyle bi şey sorsam uygun mu sizin için diye. Sitenin bakkalı gerçi hayır diyeceğini sanmıyorum ama 10dklık çocuk taşıma işi için siparişi geç teslim eder diye triplenir mi belli eder kendini.
Eşim de niye her şeyi bu kadar düşünüyorsun sor gitsin ya diyo
aman aman dursunlar biraz daha
Ay inşallah canım ya bende 37 diye geçiriyorum içimden
Bi sorayım doktoruma serviks uzunluğumu, o pek umursamadı bu durumu gerçi ama. Hiç bakmadı sanırım servikse şimdiye kadar. Ayrıntılı ultrasonda perinatolog karından bakarken serviks uzunluğu gayet iyi demişti sadece.Siz her ihtimale karsi bir serviks uzunlugunuza baktirin isterseniz. Burada her kontrolde vajinal bakiyorlar o acidan icim rahat.
Bence hic ayip olmaz bu arada, beni de merdiven vs asiri zorluyor cocukla inip ciktigimi hic hayal edemedim.
Merve merakla seni bekliyorumKizlar günaydin 10.30 da randevum var bana dua edin suyum az desinler.Diyet yapmak istemiyorum
230 du suyum 220 ye düşmüş doktor demekki düşürüyoruz diyete devam dedi üst sınır en yüksek 200 oluyor.Hadi bakalimmValla heyecan ile sizleri bekliyorum bugün sende gir çık yapınca bekletme bizi de haberdar et
Yazdım kuzu üstte.Bencdde sen 37leri goruceksin Allah'ın izniyleGünaydın kızlarCansurs A Aklimtrakyada randevularinizdan çıkınca yazın ins her şey güzeldir Bugün çok sancim ve kasilmalarim var esime bile bugün doğuracağım diye mesaj attım düşünün yani 31. Haftaya girdiğim bu dönemde benim kız gelmek için acele ediyor sanırım
Uzuldum travma olmasinaBi sorayım doktoruma serviks uzunluğumu, o pek umursamadı bu durumu gerçi ama. Hiç bakmadı sanırım servikse şimdiye kadar. Ayrıntılı ultrasonda perinatolog karından bakarken serviks uzunluğu gayet iyi demişti sadece.
Bir de normal ultrason bakılırken uzandığımız yatakta vajinal probla bakar mı acaba? Ben diğer o çatal denen jinekolojik muayene masasına çıkamıyorum datravma oluşmuş sanırım daha o tarafa yürürken titreme nefes darlığı ağlama krizi oluyor engelleyemiyorum çok saçma olduğunu mantıken bilsem de o an çıldıracak gibi oluyorum bi ara o konuyla ilgili psikolojik yardım almam gerekiyor daha uzun yollar düzenli smear yaptırmak lazım çünkü hamilelik bitince o çatalla işim yine bitmeyecek
O zaman çevremdeki 2 yaş bebesi olanlar boşuna demiyor size gelip biz 2. düşünüyoruz dersek tepemize tava ile vurun diyeAyy sorma canımnormalde de o kadar uyumlu, neşeli bir bebek ki eskiden arkadaşlardan duyuyordum inanasım gelmiyordu, içimden kesin bi şeyleri yanlış yapıyorlar falan diye geçiriyordum hatta ama cidden o kriz anlarında sanki o çocuk senin değil başka birinin çocuğu, tanıyamıyorsun hareketleri komik de geliyor bi yandan gülmemeye bi yandan kızmamaya çalışıyorsun o da bebeklikten çocukluğa geçmeye, birey olduğunu kendi istediğini yapabilecek olduğunu kendisine ve tüm dünyaya ispatlamaya çalışıyor işte sabırlı olmak gerektiği yazıyor kitaplarda da ama o krizler niye sakin bi pazar gezmesinde değil de hep iki ayağımızın bi pabuçta olduğu anlarda oluyo sanki
Olsun sevimli minnoş böyle böyle dayanacak inşallahAy hadi inşallahHem nazlı hem de aceleci bie kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?