2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Ay aynı benim oğlan ya hep kucağımda olmak istiyor heepppp ama taşıyamıyorum ki artık Ben oğlumu stresten dolayı 2 hafta erken doğurmuştum bu sefer de oğlum yüzünden kızımı erken doğurucam sanırım Allah yardımcımız olsun valla nediyeyim. Şu bakkal çırağına para teklif etme olayı da hiç mantıksız değil bence rica ederken kibarca söylersin parada vereceğini çünkü hiç kolay değil gerçekten :)

Günaydın kızlar Cansurs A Aklimtrakyada randevularinizdan çıkınca yazın ins her şey güzeldir Bugün çok sancim ve kasilmalarim var esime bile bugün doğuracağım diye mesaj attım düşünün yani 31. Haftaya girdiğim bu dönemde benim kız gelmek için acele ediyor sanırım

Günaydın canım bence senin kız göz korkutuyor :) Allah'ın izniyle sen 37 de falan doğurucaksın öyle hissediyorum olumsuz düşünme, ağrılarının seni kötü etkilemesine izin verme

Senin kız bu topikte hepimizi doğuracak az kaldı valla hep bir aksiyon yaAllahım bide eşine ne diye mesaj atmış gör bak bu bebe bekleyecek ya ben inanıyorum

Ayy sorma canım normalde de o kadar uyumlu, neşeli bir bebek ki eskiden arkadaşlardan duyuyordum inanasım gelmiyordu, içimden kesin bi şeyleri yanlış yapıyorlar falan diye geçiriyordum hatta ama cidden o kriz anlarında sanki o çocuk senin değil başka birinin çocuğu, tanıyamıyorsun hareketleri komik de geliyor bi yandan gülmemeye bi yandan kızmamaya çalışıyorsun o da bebeklikten çocukluğa geçmeye, birey olduğunu kendi istediğini yapabilecek olduğunu kendisine ve tüm dünyaya ispatlamaya çalışıyor işte sabırlı olmak gerektiği yazıyor kitaplarda da ama o krizler niye sakin bi pazar gezmesinde değil de hep iki ayağımızın bi pabuçta olduğu anlarda oluyo sanki

Aminn canım inşallah vakitlice sağlıkla gelirler. Bi önce bakkala sorayım bakalım çırağına böyle böyle bi şey sorsam uygun mu sizin için diye. Sitenin bakkalı gerçi hayır diyeceğini sanmıyorum ama 10dklık çocuk taşıma işi için siparişi geç teslim eder diye triplenir mi belli eder kendini.
Eşim de niye her şeyi bu kadar düşünüyorsun sor gitsin ya diyo
aman aman dursunlar biraz daha

Siz her ihtimale karsi bir serviks uzunlugunuza baktirin isterseniz. Burada her kontrolde vajinal bakiyorlar o acidan icim rahat.
Bence hic ayip olmaz bu arada, beni de merdiven vs asiri zorluyor cocukla inip ciktigimi hic hayal edemedim.

Bence de canım

Siz her ihtimale karsi bir serviks uzunlugunuza baktirin isterseniz. Burada her kontrolde vajinal bakiyorlar o acidan icim rahat.
Bence hic ayip olmaz bu arada, beni de merdiven vs asiri zorluyor cocukla inip ciktigimi hic hayal edemedim.
Bi sorayım doktoruma serviks uzunluğumu, o pek umursamadı bu durumu gerçi ama. Hiç bakmadı sanırım servikse şimdiye kadar. Ayrıntılı ultrasonda perinatolog karından bakarken serviks uzunluğu gayet iyi demişti sadece.
Bir de normal ultrason bakılırken uzandığımız yatakta vajinal probla bakar mı acaba? Ben diğer o çatal denen jinekolojik muayene masasına çıkamıyorum da travma oluşmuş sanırım daha o tarafa yürürken titreme nefes darlığı ağlama krizi oluyor engelleyemiyorum çok saçma olduğunu mantıken bilsem de o an çıldıracak gibi oluyorum bi ara o konuyla ilgili psikolojik yardım almam gerekiyor daha uzun yollar düzenli smear yaptırmak lazım çünkü hamilelik bitince o çatalla işim yine bitmeyecek

Kizlar günaydin 10.30 da randevum var bana dua edin suyum az desinler. Diyet yapmak istemiyorum
Merve merakla seni bekliyorum
Valla heyecan ile sizleri bekliyorum bugün sende gir çık yapınca bekletme bizi de haberdar et
230 du suyum 220 ye düşmüş doktor demekki düşürüyoruz diyete devam dedi üst sınır en yüksek 200 oluyor.Hadi bakalimm
Yazdım kuzu üstte.Bencdde sen 37leri goruceksin Allah'ın izniyle

Uzuldum travma olmasina Bende de anksiyete bozuklugu var anliyorum o yuzden. Catala yatirmadan vajinal bakar mi bilmem ama burada cok goruyorum karindan da olcum yapiyor doktorlar. Rutin kontrolde rica etseniz karindan bakar bence. Sadece doktor bir sey gorse soyler diye varsaymamak lazim cunku cogu nedense bir sorun olmadan bakmiyor. Sizin ayrintilida iyi ciktiysa bir sorun yoktur bence zaten ama maksat icimiz rahat olsun :)

O zaman çevremdeki 2 yaş bebesi olanlar boşuna demiyor size gelip biz 2. düşünüyoruz dersek tepemize tava ile vurun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…