- 27 Eylül 2020
- 7.632
- 11.144
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.201
Ohh bak gördün mü değişim var şükür hadi bakalım inşallah istenen seviyeye iner deMerve merakla seni bekliyorum
230 du suyum 220 ye düşmüş doktor demekki düşürüyoruz diyete devam dedi üst sınır en yüksek 200 oluyor.Hadi bakalimm
Yazdım kuzu üstte.Bencdde sen 37leri goruceksin Allah'ın izniyle
Haklısınız bir sorayımUzuldum travma olmasinaBende de anksiyete bozuklugu var anliyorum o yuzden. Catala yatirmadan vajinal bakar mi bilmem ama burada cok goruyorum karindan da olcum yapiyor doktorlar. Rutin kontrolde rica etseniz karindan bakar bence. Sadece doktor bir sey gorse soyler diye varsaymamak lazim cunku cogu nedense bir sorun olmadan bakmiyor. Sizin ayrintilida iyi ciktiysa bir sorun yoktur bence zaten ama maksat icimiz rahat olsun :)
DoğrudurO zaman çevremdeki 2 yaş bebesi olanlar boşuna demiyor size gelip biz 2. düşünüyoruz dersek tepemize tava ile vurun diye
Sevindim canım inş suyun normale tamamen döner. İnşallah görürüzMerve merakla seni bekliyorum
230 du suyum 220 ye düşmüş doktor demekki düşürüyoruz diyete devam dedi üst sınır en yüksek 200 oluyor.Hadi bakalimm
Yazdım kuzu üstte.Bencdde sen 37leri goruceksin Allah'ın izniyle
İnşallah öyle inanmak istiyorumOlsun sevimli minnoş böyle böyle dayanacak inşallah
Sevindim canım hadi gözün aydınKizlar buradaki doktoelarim suyum ile ilgili bir sey dememisti antalyadaki fazla demisti ondan bugun randevu almistim. Suyun iyi dedi 103 çıktı. Sadece aclik sekeri 93 uzerinde oldugu icin (benim 99) iki hafta diyet yaparak cihaz ile ölçüm yapicikmisimdiyet yollari gorundu bana yinede. Simdi kendim yaparim ise yaramazsa oyle diyetisyene giderim diye dusunuyorum . Daha once diyet yaptigim icin az cok biliyorum ne yapilmasi gerek ama sorun tutabilmekte
Masallah kuzuyaKizlar biz çıktık çok sükür hareketli bebegi severiz dedi doktor niye telaslanıyorsun ki diye. 1.514 gr olmuşuz 37 cm de boy ama son 2 dk hatirlamiyorum ultrasonda bakarken tansiyonum dustu duymadim kimseyi hemen meyve suyu verdiler toparlandim . Kan ilacim depoya çıkarıldı yüzüm hala beyazmış doktora göre birde bu 34 haftaya kadar is güç pek yok bu haftalardan korkarız dedi erken dogum haftalaridir dikkat etmekte fazla varmış biraz benim panik atak tetikledi diye dusunuyorum . Eger sanci kasilma agri olursa dogumhane bolumunde istedigin saatte nts girersin korkma diyince biraz rahatladım artik 3 hafta sonra kontrole cagirdi
Dikkat et canim o zmn herseyin iyi olmasina sevindimKizlar biz çıktık çok sükür hareketli bebegi severiz dedi doktor niye telaslanıyorsun ki diye. 1.514 gr olmuşuz 37 cm de boy ama son 2 dk hatirlamiyorum ultrasonda bakarken tansiyonum dustu duymadim kimseyi hemen meyve suyu verdiler toparlandim . Kan ilacim depoya çıkarıldı yüzüm hala beyazmış doktora göre birde bu 34 haftaya kadar is güç pek yok bu haftalardan korkarız dedi erken dogum haftalaridir dikkat etmekte fazla varmış biraz benim panik atak tetikledi diye dusunuyorum . Eger sanci kasilma agri olursa dogumhane bolumunde istedigin saatte nts girersin korkma diyince biraz rahatladım artik 3 hafta sonra kontrole cagirdi
Banada aşağılara doğru bı bakındi sen biraz dinlen artık dedi halbuki çok yorulmuyordumKizlar biz çıktık çok sükür hareketli bebegi severiz dedi doktor niye telaslanıyorsun ki diye. 1.514 gr olmuşuz 37 cm de boy ama son 2 dk hatirlamiyorum ultrasonda bakarken tansiyonum dustu duymadim kimseyi hemen meyve suyu verdiler toparlandim . Kan ilacim depoya çıkarıldı yüzüm hala beyazmış doktora göre birde bu 34 haftaya kadar is güç pek yok bu haftalardan korkarız dedi erken dogum haftalaridir dikkat etmekte fazla varmış biraz benim panik atak tetikledi diye dusunuyorum . Eger sanci kasilma agri olursa dogumhane bolumunde istedigin saatte nts girersin korkma diyince biraz rahatladım artik 3 hafta sonra kontrole cagirdi
Suyun fazlaydi bisey normale döndü mü?Banada aşağılara doğru bı bakındi sen biraz dinlen artık dedi halbuki çok yorulmuyordum
230 du 220 ye düşmüş canım daha baya düşmesi lazım ama iyi gidiyorsun dediSuyun fazlaydi bisey normale döndü mü?
Olsun düşer insallah daha devam et230 du 220 ye düşmüş canım daha baya düşmesi lazım ama iyi gidiyorsun dedi
Bende meme çevresi resmen kopkoyu oldu cok tuhaf bakmak dahi istemiyorum.Kızlar bugün duştan sonra fark ettim sağ göğsümün o koyu renk kısmı kocaman olmuşsol göğsümünki de normale göre büyük ama bu kocaman. Normal mi bu durum ya, sizde de oldu mu? Korktum görünce
Bu arada annem de kurutma makinesi var diye bebek kıyafetlerini buraya getirdim kızlar bir toz çıktı kurutmadan, size anlatamam. İmkanınız varsa ilk seferini kurutma makinesinde kurutun derim.
Kahverengisi büyük ama ikisi de büyükKızlar bugün duştan sonra fark ettim sağ göğsümün o koyu renk kısmı kocaman olmuşsol göğsümünki de normale göre büyük ama bu kocaman. Normal mi bu durum ya, sizde de oldu mu? Korktum görünce
Bu arada annem de kurutma makinesi var diye bebek kıyafetlerini buraya getirdim kızlar bir toz çıktı kurutmadan, size anlatamam. İmkanınız varsa ilk seferini kurutma makinesinde kurutun derim.
Merhaba, benimde bir tarafi daha "genis" , o kadar buyudulerki altina kadar variyor bilmem anlatabildim miKızlar bugün duştan sonra fark ettim sağ göğsümün o koyu renk kısmı kocaman olmuşsol göğsümünki de normale göre büyük ama bu kocaman. Normal mi bu durum ya, sizde de oldu mu? Korktum görünce
Merhaba, hem rengi hemde meme uclarin buyuklugu mu duzeliyor canim ? eskisi gibi olurlarmi ki , kap kara oldular yaKahverengisi büyük ama ikisi de büyükbelki anlik oyle olmustur ,buyumesi normal ya sonra tekrar duzelicek zaten bosver
Kahverengisi büyük ama ikisi de büyükbelki anlik oyle olmustur ,buyumesi normal ya sonra tekrar duzelicek zaten bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?