2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de aynen öyleydim hangisinin ağrıdığını bile bilmiyorum çok çok zor bir durum Allah şifa versin inşallah

Bende taa 17-18. haftalardan beri ozellikle yururken oluyor. Son zamanlarda 30 dkdan fazla yuruyemez oldum. Hem Turkiye'de hem burada sordugum doktorlarin hepsi normal dedi, cati kemikleri genisliyormus. Yatakta saga sola donerken bacaklarinizi bitisik tutmaya calisin, yine adim atarken cok ayirmayin.

Aynen bende de çok uzun zamandır oluyor. Enfeksiyon mu var diye endişe edip idrar da verdim ama bir şey çıkmadı. Teşekkür ederim cevap için, başka birinin de aynısını yaşıyor olması ve danıştığı doktorların da normal dediğini öğrenmek içimi rahatlattı

Günaydın :) bende aynı durumdayım oğlumda bu kadar zorlanmadım bu kız beni mahvetti

Benimde mide yanmalarım şiddetlenmeye başladı uyutmadı pek dönüp durdum yatakta kalktım şurup içtim biraz rahatladım derken dalmışım uykuya ama sonra da alarm çaldı kalktım işe geldim

Son düzenleme:
Korse fayda etmedi demi?benim bu ara vajina ağrısı geçti şükür ama arada oluyor eskisi gibi değil.

Günaydın bu gece herkesin kötü geçmiş herhalde benimde en deli sorunum belimin geçmeyen ağrısı 10 da randevum var bakalım nasiliz
Valla heyecan ile sizleri bekliyorum bugün sende gir çık yapınca bekletme bizi de haberdar et

Normal canım benim de ara ara oluyor.
Bazen hiç uyumuyorlar öyle benim de oluyor, normal canım. Benim bir kaç gündür geceleri çok sessiz güneş tutulmasından etkilendi herhalde

Günaydın :) bende aynı durumdayım oğlumda bu kadar zorlanmadım bu kız beni mahvetti
Ben de oğlumda böyle bir şey hatırlamıyorum o yüzden endişe ediyordum riskli bir durumun sinyali mi diye. Özellikle akşam oğlumu servisten alıp kucakta eve gelirken bebiş aşağıdan çıktı çıkacak gibi oluyor. 13-14 kilo. Çoğu zaman inat ediyor yürümeyeceğim diye. 2 yaş inadını bilirsin oturuyor kalkmıyor ya da komple sırt üstü yere yapışıp tepiniyor. Yarım saat bi saat bekle istersen asla vazgeçmiyor Servisin bina kapımızın önüne kadar gelebileceği bir yol yok o yüzden kucakta çocukla 4 kat inip 3 kat da yukarı çıkıyorum beni aşırı zorluyor bakkalın çırağına para teklif etmeyi düşünüyorum günlük taşıması için eve kadar yaklaşık 300 metre ve işte merdivenler. Ayıp olur mu acaba bilemedim.
28+5iz. Nedense bu kez erken doğacak korkusu var içimde ilkinde aklımdan bile geçmezdi

Sizleri okudukça görüyorum çocukların bu dönemleri ne kadar zor yaa dün de bizim evin önünde yolda küçük bir erkek aynı dönemsel kriz demekki inatla yolun ortasına yatıp tepiniyordu Allahım babasının yüzünde o çaresizliği gördüm resmen, adam az bir ikna edip çekiyor biraz araba geçiyor bu hop yine yola en son ailecek çocuk kaçırır gibi binaya soktular ufacık da şey tek kişi tutamıyor yılan gibi kıvrım kıvrım oluyor kucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…