- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.321
Birine zaten bişey söyle bin ah bin de akıl işitbezen diyorum bu millete çocuğu zorla yaptırıyorlar onlar da herkes görsün gününü diye hamile gördüğüne kan kusuyor
Söylediğin kaliteli uyuyamama sorunu bende de var öyle olunca gün içinde de insanın keyfi ona göre oluyor ha dedikleri gibi evet doğum ile daha da zirve uykusuz kalacağız ama bu bilinen bişey boşver. Yeterki biz de bebekler de sağlıklı olsun eşlerimiz yanımızda olsun bu günler kalıcı olmayacak hatta bir gün gelecek bence özlediğimiz bile olacak bu anları farklı bir duyguydu diyehormonlar ile gerçekten insan bazen çok tuhaf olabiliyor geçen misal ben eşim okuldan geldi onu görünce başladım ağlamaya sebep ben bu kıza hiç düzgün kombin yapamayacağım galiba herkes çok uyumlu alıyor ben kesin beceremeyeceğim diye adam şok
Binamızın alt katı eczane git gel komşu olunca da biliyorlar şuan iyi gibi olsam da içim rahat etmedi bir sorun olmasın diye indim hemen biraz oturtup dediğiniz gibi ölçtüler 11 e 6 çıktı. Ben bu zamana kadar ne kadar ölçtürsem hiç 11 duymadım büyüğü genelde 10 a 5 veya 10 a 6 çıkar acaba büyük bir an 11 oldu diye mi öyle oldum ki, baksanız yüksek bir tansiyon değil ama yine de risk olur mu
aynen oyle.. insanlarda insanlik ve empati kalmamis sanki. Bu dedigin gibi is dunyasinda oluyor.
Cocuklu hamisler birde siz varsiniz oraya buraya kosturmaca kolay gelsin sizlerede :)
Ya bugün iki kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum yaklaşınca böyle oluyor dediler korktum
İzinliyken degilde calisirken cagirsaydin kayinvalideyi daha rahat ederdinGünaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorumNeyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..
Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icinDaha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar
Eki Görüntüle 3152221
Bide ikiside doğum yapmış insanlar o yüzden insan etkileniyorSen onlara daha 28 haftalık olduğunu söyleseydin keşke onlarda bilinçsizliğinin farkına varırdı belki
Ya sorma ben normalde cok hizli yuruyen bir insanim,kendimi durduramiyorum unutup hizli yuruyuncede kasigim agriyorMuhtelemen canımbazen hamile olduğumuzu da unutuyoruz. Ben bazen merdivenleri hızlı iniyorum baya
Gunaydin canim, sende kafana takma zor sureclerden geciyorsun okuyorum burdaki mesajlarinida. Dinlen bebegi dusun zaten yapacak birsey yok bak az kaldi haftaya kasim ayi nasil bir heyecan bu kizlarrrAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışırken aynı şeyleri yasadim. Döndüğüm de yasayacaklsrim da ayrı bir Okay
Hamileyken bu oluyormuş. Kiminde hafıza kaybi vs beyinde küçülmeUnutkanlık yaşayan var mı? Ben birçok şeyi unutuyorum ve zihinsel olarak yorgunluğumda var
Ben kontrolde bi doktora sorayım belki takviye bir şeyler verirHamileyken bu oluyormuş. Kiminde hafıza kaybi vs beyinde küçülmebende de bir ara oldu smdide var ama cok dgil araştırmıştım
Kızlar aşı ile ilgili kafam karışıktı belki bahsetmiştim önceden ama dün tetanoz aşımı yaptırdım drum tek doz yeterli demişti epey de ayak sürüdüm karar veremedim sağlık sektöründeki arkadaşlar daha iyi bilirler eminim ama aşının çeşitli hastalıklara yol açtığını okudum bir çok blogda,sizler me düşünüyorsunuz,not:kolumun ağrısından duramıyorum
Yavas yavas hazirlayalim, daha bende herseyi makineden gecirmem lazim falan filan, sadece dolaba sakladim esyalari, bir kac eksik var daha. Ikimiz kari koca cok yorgunuz belki kaynana akil verir onunlada gideriz birkac bebe magzasina diye dusunuyorumİzinliyken degilde calisirken cagirsaydin kayinvalideyi daha rahat ederdinen azindan eve geldiginde yemegin hazir olurdu.
Benimde bebegin cantasi hazir kendi cantami hazirlamam lazim artik sanirim herkes valiz yapiyor bende bi cantaya hazirlarim diyordum ama bilemedim
Benim hamile değilken de hamileyken de hep 10 a 5 veya 6 bakalım bir kez daha ölçüp sorarım olmadı, tetenoz mu oldun kolunu fazla hareket ettirme ne kadar hareket ettirirsen ağrının geçmesi o kadar uzun sürüyorHayır zaten normal değer 12/8 değil mi bemce sıkıntı yok ama doktorunu ara sor istersen ,dün aşı öncesi ölçtü hemşire benimkini 9/6 çıktı ama okul dönüşüydü biraz yorgundum ondandır dedi
Bide ikiside doğum yapmış insanlar o yüzden insan etkileniyor
Ben kendimi bildim bileli ya 10a 5 ya 10a 6 Allahım bir 11 i gördü bünye hemen pertBen iki doz vuruldum ağrı yasamadim kuzu
Genelde gebelikte düşük tansiyon olur diyorlar kuzum bilemiyorum benim hep standart 12 -8 di gebelikten beri 10-6 dün yine ölçtüm hergun 10-6
Benimde hep gobek alti ve hizasinda ya neden oyle oluyorr acaba ,birde benim göbek yukarda yani asagida da degil,baya baya göğsümle birlesicekKızgöbek hizamda ilk kez birkaç gün önce hissettim hep göbeğimin altında hissediyordum
Cidden şahaneyiz bide adamlara ağlamamız o esnada ay ben ağladım tam sakinleştim sonra al işte gömleğini sümük yaptım dedim bi daha ağladımValla cok komigiz sonradan komik geliyor birde. Bende dun esim gelince agladim. Noldu diyor ben ev dort dortluk olsun diye uğraşıyorum mutfagin parkesi lavobanin altindan su aldi kabardi diye. Yani buna sinirlenilir moral bozulur ama aglamak nedir
Çok teşekkür ederim şükür şimdi daha iyiyim ama takip edeceğim artıkBence çok sorun olacak bir değer değil tansiyonda anlık bir değişim yaşamışsın belli ki, paniklenecek bir değer değil diye düşünüyorum ama birkaç kez daha takip etmende fayda var tabii çok geçmiş olsun.
Yok beee alakasi yok. Ben ogluma hamileyken ablam da hamileydi onunki kiz ve göbeği asagidaydi hatta altımdan cikcak gibi hissediyorum diyordu,benim ki erkek ve gobegim yine yukardaydi ben erken dogurdum o zamanindaYa bugün iki kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum yaklaşınca böyle oluyor dediler korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?