2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla cok komigiz sonradan komik geliyor birde. Bende dun esim gelince agladim. Noldu diyor ben ev dort dortluk olsun diye uğraşıyorum mutfagin parkesi lavobanin altindan su aldi kabardi diye. Yani buna sinirlenilir moral bozulur ama aglamak nedir

Bence çok sorun olacak bir değer değil tansiyonda anlık bir değişim yaşamışsın belli ki, paniklenecek bir değer değil diye düşünüyorum ama birkaç kez daha takip etmende fayda var tabii çok geçmiş olsun.

İzinliyken degilde calisirken cagirsaydin kayinvalideyi daha rahat ederdin en azindan eve geldiginde yemegin hazir olurdu.
Benimde bebegin cantasi hazir kendi cantami hazirlamam lazim artik sanirim herkes valiz yapiyor bende bi cantaya hazirlarim diyordum ama bilemedim

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışırken aynı şeyleri yasadim. Döndüğüm de yasayacaklsrim da ayrı bir Okay
Gunaydin canim, sende kafana takma zor sureclerden geciyorsun okuyorum burdaki mesajlarinida. Dinlen bebegi dusun zaten yapacak birsey yok bak az kaldi haftaya kasim ayi nasil bir heyecan bu kizlarrr

Kol ağrısı normal aşı içinde söyleyeceğim tek bir şey var her aşının yan etkisi olabilir veya aşılar hastalıkları tetikleyebilir yol açmak başka bir şey yıllardır SGK kapsamında sağlık bakanlığı onaylı yapılan bir aşı bu kadar zararlı olsa gebelere yapılmasına kim göz yumardı? Ben ilk gebeliğimde 3 doz oldum şimdide 4. dozu oldum 1 sene sonra 5. dozum var onu da olacağım kolum dahi ağrımadı hatta kızarmadı bile ? Bence olunması gereken bir aşı çünkü tetanoz herşey de var, ofiste kullandığımız makasta kalemde dahi düşünün yani. Bence içinizi ferah tutun doğru olanı yapmışsınız

Yavas yavas hazirlayalim, daha bende herseyi makineden gecirmem lazim falan filan, sadece dolaba sakladim esyalari, bir kac eksik var daha. Ikimiz kari koca cok yorgunuz belki kaynana akil verir onunlada gideriz birkac bebe magzasina diye dusunuyorum (karismazsa tabii ) birde bir valiz dolusu hediye gelecek yine ailelerden bakariz ona gore neyimiz eksik . Gelecek hafta kasim deliriyorum az kaldi diye

Benim hamile değilken de hamileyken de hep 10 a 5 veya 6 bakalım bir kez daha ölçüp sorarım olmadı, tetenoz mu oldun kolunu fazla hareket ettirme ne kadar hareket ettirirsen ağrının geçmesi o kadar uzun sürüyor

Ben iki doz vuruldum ağrı yasamadim kuzu

Genelde gebelikte düşük tansiyon olur diyorlar kuzum bilemiyorum benim hep standart 12 -8 di gebelikten beri 10-6 dün yine ölçtüm hergun 10-6
Ben kendimi bildim bileli ya 10a 5 ya 10a 6 Allahım bir 11 i gördü bünye hemen pert ama bence hala asıl sebep kan şekeri reçelden az alınca gözüm açıldı

Kız göbek hizamda ilk kez birkaç gün önce hissettim hep göbeğimin altında hissediyordum
Benimde hep gobek alti ve hizasinda ya neden oyle oluyorr acaba ,birde benim göbek yukarda yani asagida da degil,baya baya göğsümle birlesicek

Eklentiler

• IMG_20221027_115751.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 59
Cidden şahaneyiz bide adamlara ağlamamız o esnada ay ben ağladım tam sakinleştim sonra al işte gömleğini sümük yaptım dedim bi daha ağladım şimdi düşündükçe yerlerde yatıp gülesim var o an eşim gözler fal taşı buna ne oldu diye

Çok teşekkür ederim şükür şimdi daha iyiyim ama takip edeceğim artık

Ya bugün iki kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum yaklaşınca böyle oluyor dediler korktum
Yok beee alakasi yok. Ben ogluma hamileyken ablam da hamileydi onunki kiz ve göbeği asagidaydi hatta altımdan cikcak gibi hissediyorum diyordu,benim ki erkek ve gobegim yine yukardaydi ben erken dogurdum o zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…