2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
günaydin yok canim , gecen is toplantisi vardi mesela is saatleri sonrasinda biri de sormadi eve kadar birakayimmi diye. Cikista bir kadin sag olsun o sordu sadece 2 cocuklu anne o da cunku is saati bittiginde 2 saat surmustu toplanti :) . Bende kocami cagirdim o geldi taksiyle , sonra arabayi o kullandi eve donduk , yorgunluktan bitmistim canlari sag olsun

Kızlar aşı ile ilgili kafam karışıktı belki bahsetmiştim önceden ama dün tetanoz aşımı yaptırdım drum tek doz yeterli demişti epey de ayak sürüdüm karar veremedim sağlık sektöründeki arkadaşlar daha iyi bilirler eminim ama aşının çeşitli hastalıklara yol açtığını okudum bir çok blogda,sizler me düşünüyorsunuz,not:kolumun ağrısından duramıyorum

Yine bir anneyi anne anlamış gerçekten anlamıyorum insanlık nereye kayboldu…

Şimdi nasilsin kuzu
Gecmis olsun .tansiyon olup olmadığına emin ol. Eczane varsa sabah ve aksam ölçtür. Gidince 10 dk otur dinlen gun icinde bu durum olursa da hemen git.ölçtür. tansiyon cok cok önemli bilmekte fayda var.
Binamızın alt katı eczane git gel komşu olunca da biliyorlar şuan iyi gibi olsam da içim rahat etmedi bir sorun olmasın diye indim hemen biraz oturtup dediğiniz gibi ölçtüler 11 e 6 çıktı. Ben bu zamana kadar ne kadar ölçtürsem hiç 11 duymadım büyüğü genelde 10 a 5 veya 10 a 6 çıkar acaba büyük bir an 11 oldu diye mi öyle oldum ki, baksanız yüksek bir tansiyon değil ama yine de risk olur mu

Yüksek değil ama senin alışkın olmadığın bi sayı olduğu İçin etkilemiştir seni. Benim normalim 11-7 mesela. Ama bi arkadaşımın tansiyonu 11 olunca kötü oluyor

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışırken aynı şeyleri yasadim. Döndüğüm de yasayacaklsrim da ayrı bir Okay

Geçmiş olsun canım bence büyük ihtimal şekerin düşüyor. Cok dikkat etmek gerek bence esin bir süre kahvaltıyı kendi hazırlasın

Yok bisey olmaz 11 den yani etkilemez eger desen benim hep 10 ama 13 olsa o sarsar. Belkide seker düşmüştür

Bu ara pek bakamıyorum , son sayfa alıntılardan görüyorum bazi şeyleri. Hastalara sifa olsun Inşallah. Dun benimde cok agrim vardi, daha azalmıştı ama dün çok agrim oldu. Namaz konusunda bende kac gündür normal kılıyorum cok kötü oluyor alt karnim kasiliyor vs. Sonra sandelyeye oturuyorum hepsimi ayakta kılıyorum ruku ve secdede sandelyeye oturuyorum ama yok olmuyor yine kasiliyor. Oturup kalkinca ve kılarken sanki bisey akiyor , affedersnz ıdrar yapıyor. Gibi bi his wcye gidiyorum asla bisey yok kuru heryer anlamdim gitti

Yüksek değil ama senin alışkın olmadığın bi sayı olduğu İçin etkilemiştir seni. Benim normalim 11-7 mesela. Ama bi arkadaşımın tansiyonu 11 olunca kötü oluyor
Yok bisey olmaz 11 den yani etkilemez eger desen benim hep 10 ama 13 olsa o sarsar. Belkide seker düşmüştür
Geçmiş olsun canım bence büyük ihtimal şekerin düşüyor. Cok dikkat etmek gerek bence esin bir süre kahvaltıyı kendi hazırlasın
Gün içinde bir kez daha inip bi ölçtürürüm ay utandım da sorarken hatta borcum var mı diye bile sordum kızdılar bende şekerim düştü diye düşündüm eşim daha tövbe kahvaltı için sen kalkma dedi korktu garibim11 bebek için sorun değilse tamam o zaman ikinci ölçüme göre 4 kasımda randevum var yine de doktora bir sorarım

O zaman tam oturarak kıl artık çok hareket etme yine de

Hayır zaten normal değer 12/8 değil mi bemce sıkıntı yok ama doktorunu ara sor istersen ,dün aşı öncesi ölçtü hemşire benimkini 9/6 çıktı ama okul dönüşüydü biraz yorgundum ondandır dedi

Ben iki doz vuruldum ağrı yasamadim kuzu
Genelde gebelikte düşük tansiyon olur diyorlar kuzum bilemiyorum benim hep standart 12 -8 di gebelikten beri 10-6 dün yine ölçtüm hergun 10-6

Masallah etrafindaki insanlar da ne pozitifmis oyle

Ilk dozumu oldunuz? Ben 8 sene önce yapmıştırmstim 2 doz tamamlanmadi doktor 1 doz da yeterli dedi ama asm iki doz deyince ben 2 yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…