- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.361
Kesinlikle. Hiç kimse hamileyken zorlanmamış maşallah herkes hem çalışmış hem evde bütün işlerini yapmışValla canim anlamayan anneler de var . Yok ben hamileyken sunu da yaptim bunu da yaptim diyen is arkadaslari da oluyor.o onun insanlığı.
Tahlil vermemiştim çok akıntım oluyor ve idrarın bazen köyü oluyor diye doktoruma söyleyip yazdırmıştır.Tahlil vermem lazım yaCanım idrar kültürü yaptılar mı? Benim yapınca hangi ilaca direncim var ona da bakmışlardı ve penisiline direncim çıktı, bir ilaç ismi söylemişti bunu versem mesela sende hiçbir faydası olmaz demişti. Belki senin de öyledir o yüzden o ilaç fayda etmemiştir
Ya sen benimkine baksana aşağıda falan değil iyi gayet bu asagidaysa ben doğuruyorum demektir. Korkutma kendini canımBakın buda ayakta dururken ki göbişim. Aşağıda gibi sanki ya bakınca
Ya eger varsa suan geciktirmedeb bi git yine de canim durdurulabilen bisidir belki yine.Canım doktorum o zaman da yalancı sancı demişti aslında gidesim var ama kötü bir şey duymak istemiyorum... Ayın 7 sinde kontrolüm i zaman 32 haftalık oluyoruz ins dayanır
Ben de onu anlayamadim iste senin ki normal olanBenimde oğlumda böyleydi çok yukardaydı ve hep yukardan vuruyordu göğüs altımdan
Masallah ne güzelKiz buraya atiyim diye gitmiş Aralık grubuna atmışım yaneyse benim kız zaten Aralık bebesi olacakta... 30+2 den son durum bu, biraz daha inerse karnım ne olacak bilmiyorum
Kuzu zor olur sana. Puset ya da portbebe al ,senin icin dolaba baktim cok uygun seyler var portbebeler 80,90 tl gibi ama bir tane puseti 80 e koymuslar ben bes dk baktim sen detayli bakarsan eminim daha iyisini bulursunBildiğim kadarıyla kimsede yok ödünç alabileceğim, yani kimse bizimkini kullanabilirsin demedi şimdiye kadarbakalım çok şart değilse idare edebiliriz sanırım. Büyük ihtimal bizde bebek arabasını çok sonra alacağız galiba, bana kalsa fiyatlar artmadan alırdım ama babası almak istemiyor
Evet ben de bunu diyorum. Buradaki hastaneler için de öyle diyorlar ama battaniyeye sarıp çıkaran arkadaşım var, o yüzden sormak istedim.
Şu an iyiyim canım sancim yok şükürYa eger varsa suan geciktirmedeb bi git yine de canim durdurulabilen bisidir belki yine.
Aa bayağı uygunmuşKuzu zor olur sana. Puset ya da portbebe al ,senin icin dolaba baktim cok uygun seyler var portbebeler 80,90 tl gibi ama bir tane puseti 80 e koymuslar ben bes dk baktim sen detayli bakarsan eminim daha iyisini bulursun
İkinci El Oto Koltuğu & Ana Kucağı Modelleri Fiyatları
İkinci el oto koltuğu & ana kucağı modellerini %40'a varan indirimli fiyatlarla dolap.com'da bulabilirsiniz. Oto koltuğu & ana kucağı çeşitlerine hemen göz atın.link.dolap.com
Tabi yuksekten korkuyor doktorlar tuzlu seyleri istemezler ya . Bende dusuk tansiyonluyum bu ara hoşaf gibi dolanıyorum bakalımBen zaten düşük tansiyonluyum galiba yükselmesi bizim için daha sıkıntı değil mi yanlış bilmiyorsamtam etrafı duymama gibi olmadı ama aynı dediğin gibi içim çekildi midem bulanacak gibi oldu terleyecek gibi sıcak bastı zaten kahvaltı hazırdı kalktım yedim az da şekerli bişey yedim düzeldi hemen
Kuzu varsa birilerinden alirsin bana arkadasim verdi mesela onun cocugu hic hoslanmamis boyle seylerden kullanmadik bile dedi her cocugun karakteri farkli bi tanidigimda su elektriklilerden almis kendiliginden sallanan bebek korkmus ondanAa bayağı uygunmuş
Etrafımdaki herkes ama herkes bu tür ihtiyaçların nedense saçma olduğunu, bunlarsız da çocuk büyütülebileceğini, çok lazım olursa sonradan alınacağını söylüyorözellikle eşim 5 çocuk büyütmüşçesine kendinden emin. Annem desen her şeyi boşver sen sadece yat kendine bak diyor. Ben hep sonuçta maaşlarımız aynı kalıyor (hatta ücretsiz izin de alacağım için uzun süre tek maaş kalacağız) ama her şeyin fiyatı artıyor bu yüzden erkenden alalım kafasındaydım ama kendimi gerçekten deli gibi falan hissediyorum, kimse benimle aynı fikirde değil. Bu konularda çok dertliyim, hiçbir konuda hiç hayalimdeki gibi bir hamilelik geçiremedim
Bende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.Günaydın canlar dün gece idrar enfeksiyonu içip ilaç içip yattım hani sabah tertemiz olacaktım benbu ilaç temizliği diyorlardı hemen internette
Sorma soldan sağa dönerken belim ayrılacak gibi hissediyorum. Ağlıyorum resmen dönerken. Sağ tarafta da bebiş çok sert hareket ediyor, korkuyorum sıkışıyor mu acaba diye.Sola yatmaktan, sol kürek kemiğim çürüdü gibi ağrıyor, sağ a da yatıyorum ama 10 dk sonra ayağım kalçam uyuşuyor. Düz zaten yatamıyorum. Geceleri uyuyamaz oldum. Çok şükür sıkıntı yok ama uykusuz da kalınca sürekli yorgunluk hissi. Sinirlilik. 2 gündür de duygusala bağladım, ortada bişe yok ağlıyorumBirine bu durumu paylaşınca da, son ay daha kötü olacak, bir de doğum sancısını ya da Sezeryan ağrısı gelecek, doğunca daha uykusuz olacaksın,bie de lohusa duygusu,, Vs artık anlatmıyorum, nasılsın diye sorana iyiyim diyip geçiyorum. Böyle uyandım Günaydın
İlk doz benim evetIlk dozumu oldunuz? Ben 8 sene önce yapmıştırmstim 2 doz tamamlanmadi doktor 1 doz da yeterli dedi ama asm iki doz deyince ben 2 yaptırdım
Canım evet tetanoz oldum okulda bir başım döndü oturmasam kesin bayılırdım tansiyonum çok düştü sanırım yanımda taşıyabileceğim pratik tansiyon yükselten birşey lazım aslındaBenim hamile değilken de hamileyken de hep 10 a 5 veya 6 bakalım bir kez daha ölçüp sorarım olmadı, tetenoz mu oldun kolunu fazla hareket ettirme ne kadar hareket ettirirsen ağrının geçmesi o kadar uzun sürüyor
Geçmiş olsun ,gece bacağımın ağrısıyla uyandım eşim ayağımı bir itti bir çekti düzeltti kasılma olmuş kasta ama bir ağrı aman yarabbi magnezyum yetersiz geliyor sanırımBende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.
Sorma soldan sağa dönerken belim ayrılacak gibi hissediyorum. Ağlıyorum resmen dönerken. Sağ tarafta da bebiş çok sert hareket ediyor, korkuyorum sıkışıyor mu acaba diye.
Canım kış çocuklarına portbebe daha iyi oluyor bence sar sarmala yatır ben portbebe kullanacağım inşallah arabada ilerde güvenlik açısından poşet iyi oluyor amaAynen namaz kılarken bana da böyle oluyor neyin nesi anlam verememiştim demek sende de oluyor ilginç bir durum gerçekten
Gecmis olsunBende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.
Sorma soldan sağa dönerken belim ayrılacak gibi hissediyorum. Ağlıyorum resmen dönerken. Sağ tarafta da bebiş çok sert hareket ediyor, korkuyorum sıkışıyor mu acaba diye.
Geçmiş olsun canımBende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.
Ben de onu anlayamadim iste senin ki normal olanbenim gobek yukardayken cocuk neden asagilarda geziyor
Evet kuzum bebişler tüm magnezyum depomuzu tüketiyorlar. Ben akşam yatmadan 2 tane alıyorum ama yetmedi.Geçmiş olsun ,gece bacağımın ağrısıyla uyandım eşim ayağımı bir itti bir çekti düzeltti kasılma olmuş kasta ama bir ağrı aman yarabbi magnezyum yetersiz geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?