- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.281
İnşallah canım ya benim de temennim o yönde. Bugün şükür iyiyim ama dün ki gibi olursam giderim beklememÇok geçmiş olsun dilyy artık bitsin şu ağrıların inşaAllah ya eğer artarsa randevunu bekleme nolur git direk hastaneye
Hızlı mı yürüyorsun canım? Sabahları servise yetişcem diye hızlı yürüyünce de öyle oluyor benim, karnım çok kasılıyor gibi . Ama dün akşam elimde torbayla gayet yavaş yürüyordumBende geçtiğimiz cuma günü hastayım raporluyum diye işe gitmedim bari yemek yapayım dedim markete gittim yemeklik bir şeyler alacaktım eve dönerken yokuşta bir kitlendim kaldım sağ tarafımda karnımın altına bir ağrı girdi oğlumdayken bu ağrı 35. haftadan sonra olmaya başlamıştı 2 adım bile yürüyemiyordum hemen ağrı giriyordu kitliyordu beni ama şimdi daha 29 haftalığım ve sıklaşmaya başladı mesela işten çıktığımda durağa gidene kadar da yine böyle ağrı giriyor korkutuyor bazen
Bekleme hiç canım direkt git olursa. Ama İnşallah dünkü gibi olmazsın tabiİnşallah canım ya benim de temennim o yönde. Bugün şükür iyiyim ama dün ki gibi olursam giderim beklemem
Hızlı mı yürüyorsun canım? Sabahları servise yetişcem diye hızlı yürüyünce de öyle oluyor benim, karnım çok kasılıyor gibi . Ama dün akşam elimde torbayla gayet yavaş yürüyordum
Erkek mi bebeginKızlar karnım çok mu aşağıda?
Şimdi nasilsin kuzuYoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibiama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta
Kızlar karnım çok mu aşağıda?
Masallah cok guzelKızlar karnım çok mu aşağıda?
Yoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibiama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta
Muhtelemen canımAslında yavaş yürüyorum ama daha mı azaltmam gerek acaba tempoyu bilemedim
Günaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorumNeyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..
Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icinDaha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar
Eki Görüntüle 3152221
Teşekkür ederizMasallah cok guzelBence degil ama oturdugun icin pozisyondan oyle gelmis olabilir bir de o acidan bakmak lazim resme
KızBence çok aşağıda değil canım benim karnım daha aşağıda mesela bir de kız mıydı senin bebeğin? Genelde kız bebekler göbek deliği hizasında veya göbek deliğinin altında olurmuş o yüzden karın aşağıda olurmuş
Gecmis olsun .tansiyon olup olmadığına emin ol. Eczane varsa sabah ve aksam ölçtür. Gidince 10 dk otur dinlen gun icinde bu durum olursa da hemen git.ölçtür. tansiyon cok cok önemli bilmekte fayda var.Yoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibiama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta
Kızgöbek hizamda ilk kez birkaç gün önce hissettim hep göbeğimin altında hissediyordum
İnsanlar ne kadar kötü ve acımasız ya.. hiç yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyorlar mı?Günaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorumNeyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..
Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icinDaha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar
Eki Görüntüle 3152221
Ya bugün iki kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum yaklaşınca böyle oluyor dediler korktumO zaman aşağıda olması normal canım kız bebekler öyle oluyormuş korkmabenim oğlumda karnım ağzımdan çıkacak gibiydi çok yukardaydı şimdi de kızım olacak bunu da hep göbek deliğimde veya daha altında hissediyorum göbeğimde aşağıya doğru büyüyor :):)
aynen oyleGünaydın canım bende çalışan biri olarak ve üstelik evde de bir yaramaz sincabı olan biri olarak yorgunluğunu ve işyerindekilerin kendini bilmezliğini/anlayışsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen hemen aynı davranışlara maruz kalıyorum maalesef ama iş sektöründe genel durum bu ne acı iyi yerler var ama çok az burada ki çalışan hamişler olarak bize de denk gelmemiş zaten iyileri gördüğüm kadarı ile. Yapacak bir şey yok görmeyip, duymayacağız ne yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?