- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.401
Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Magnezyum u unutuyorum ben, toplasan 5 defa içmedim. Dr a da söyledim, aklına geldiğinde al sorun yok dedi. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. İdrar yolu enfeksiyonu zaten geçmiyor. Şase 2 kere kullandım hala var, yapacak bişe yok
Teşekkürler kuzular. Ya antibiyotik verdi damardan magnezyum dan sonra Bi de şase ilaç vermiş şu akşam yatmadan önce suya karıştırılıp içilenden. Sorsam mı acaba fazla gelmez Di mi diye. İşine karışıyormuş gibi de görünmek istemiyorum.Çok gecmis olsun canımm
Doğru mu acaba o ya. İki oglumda çok yukaridaydi nefes aldirmazdi 2lokma zor yerdim mideme baskıdan. Şuanda kız göbek deliğinin hep altında.hic yukarı çıkmadı mide nefes konusunda rahatım ama kalcam fazla genişledi. Kasıklarımda olduğundan orası rahatsız hepBence çok aşağıda değil canım benim karnım daha aşağıda mesela bir de kız mıydı senin bebeğin? Genelde kız bebekler göbek deliği hizasında veya göbek deliğinin altında olurmuş o yüzden karın aşağıda olurmuş
Geçmiş olsun. Allah esirgesin .Onsallah canım nasıl oldu anlamadım ya çocukta korktu
Bas aşağıyı derken ne demek? Zaten bebegin kafası yukardayken aşağıya doğru döner dogum icin, oğlumda 28 haftada kontrole gittiğimde donmus demiştiKizlar bir sey soracagim bebek 3 aydır baş aşağı dün de baktık yine baş aşağı ne zaman dönecek ya da dönecek mi ??
Haftana gore, basi asagida oluyorlar zaten *genellikle* bebeklerKizlar bir sey soracagim bebek 3 aydır baş aşağı dün de baktık yine baş aşağı ne zaman dönecek ya da dönecek mi ??
Evet porgestan vajinal ya da ağızdan aliniyorKızlar bi de doktor progestan vermiş vajinal kullanılacak dedi. Ama eczaneden aldığım hap yazıyor üzerinde. Biz bu hapı mı vajinal olarak alacağız?
Yok bilmedigimden soruyorum surekli kafa vajina tarafindaydi hic yukarlara cikmadi da bi sefer daha dönecek mi diyorumGeçmiş olsun. Allah esirgesin .
Bas aşağıyı derken ne demek? Zaten bebegin kafası yukardayken aşağıya doğru döner dogum icin, oğlumda 28 haftada kontrole gittiğimde donmus demişti
Ayyy agiz yoluyla alma vajinadan direk iki turlu kullaniliyor canimKızlar bi de doktor progestan vermiş vajinal kullanılacak dedi. Ama eczaneden aldığım hap yazıyor üzerinde. Biz bu hapı mı vajinal olarak alacağız?
Hiç yukarlarda gormedik kafayida ondan sordumHaftana gore, basi asagida oluyorlar zaten *genellikle* bebekler
Benimde son ultrasonda basi asagidaydi, tekmelerin yerine gore hala da oyle diye dusunuyorum tabi pozisyon degisebilir ..
Evet o hap aslında ama işte vajinal de alınıyor iyiki öyle alınabiliyor çünkü ağızdan ciddi baş döndürüyor, kullanınca bir süre sonra biraz ıslaklık ile arta kalan ilaç dökülmeye başlar korkma ne oluyor diye yada etki etmedi mi diye düşünme sana fayda edecek olanı alıyor bünye zatenKızlar bi de doktor progestan vermiş vajinal kullanılacak dedi. Ama eczaneden aldığım hap yazıyor üzerinde. Biz bu hapı mı vajinal olarak alacağız?
Nasılsın peki şimdi ağrın sızın halin nasılKesinlikle
Aynen bir de kasik agrisi yapıyor ek olarakEvet o hap aslında ama işte vajinal de alınıyor iyiki öyle alınabiliyor çünkü ağızdan ciddi baş döndürüyor, kullanınca bir süre sonra biraz ıslaklık ile arta kalan ilaç dökülmeye başlar korkma ne oluyor diye yada etki etmedi mi diye düşünme sana fayda edecek olanı alıyor bünye zaten
Ya ben hic bilmiyorum nerde bebek doktor demedi pazartesi gidince derse bilirim. Bebek dönmüşse zaten öyle durur herladeHiç yukarlarda gormedik kafayida ondan sordumhep alttan bana kafa atıyor acaba dedim bir kere daha dönecek mi
Tabi eskilere göre hersey gereksiz olabilir cunku onlarsiz buyuttulerAa bayağı uygunmuş
Etrafımdaki herkes ama herkes bu tür ihtiyaçların nedense saçma olduğunu, bunlarsız da çocuk büyütülebileceğini, çok lazım olursa sonradan alınacağını söylüyorözellikle eşim 5 çocuk büyütmüşçesine kendinden emin. Annem desen her şeyi boşver sen sadece yat kendine bak diyor. Ben hep sonuçta maaşlarımız aynı kalıyor (hatta ücretsiz izin de alacağım için uzun süre tek maaş kalacağız) ama her şeyin fiyatı artıyor bu yüzden erkenden alalım kafasındaydım ama kendimi gerçekten deli gibi falan hissediyorum, kimse benimle aynı fikirde değil. Bu konularda çok dertliyim, hiçbir konuda hiç hayalimdeki gibi bir hamilelik geçiremedim
Bende oyle hissediyorum ama yinede bu gruptan vazgecmemİçimden bir ses aralıkta doğuracaksın diyor
Bende o ağrı ara ara olmuştu çok şükür 3.ay sonrası bitti kullanmamAynen bir de kasik agrisi yapıyor ek olarak1 ay daha devam bakalım kendisine
Evet porgestan vajinal ya da ağızdan aliniyor
Vajinal daha iyiymiş
Ayyy agiz yoluyla alma vajinadan direk iki turlu kullaniliyor canim
Ay teşekkürler kızlar valla yanlış ilaç mı aldım dedim.Evet o hap aslında ama işte vajinal de alınıyor iyiki öyle alınabiliyor çünkü ağızdan ciddi baş döndürüyor, kullanınca bir süre sonra biraz ıslaklık ile arta kalan ilaç dökülmeye başlar korkma ne oluyor diye yada etki etmedi mi diye düşünme sana fayda edecek olanı alıyor bünye zaten
Hafif bir ağrı var ama hareket etti şükür bebekNasılsın peki şimdi ağrın sızın halin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?