- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.521
Ben hiç not almadım ama o kadar hiç olmadı sanırım. Ama iki gün aşırı ağrım olmuştu. Bol su içip, dinlendin mi? Doktoruna yaz bence, belki serumla magnezyum desteği verirlerGünaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı29+1’iz
Mrb ben saymadim ama benimde cok ozellikle yatakta dönerken ayaga klkmaya çalışırken fln top oluyor canim acıyorGünaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı29+1’iz
Canim ben de bazı günler öyle okuyor ve malum erken doğum riskim var bence bir doktoruna görüşGünaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı29+1’iz
Canım geçmiş olsun patates yw, kahve yala inşallah iyi gelir. Ben kendimle kiyaslayamiyorum çünkü bende hep oluyorGunaydin kizlar gece ishal oldum o kadae halsizim ki suanheryerimde agriyo sanki. Birde yatakta donerken vs bebek cok toplaniyo sizde de oluyor mu
Not almadim ama benimde oluyor cokca, hatta benim 15 16 da da oluyorduGünaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı29+1’iz
Kasilma hissetmek ya da hissedilmeli gibi bisey yok. Valla.ben ilk.hamileliğimde de oluyordu doktor nts ye bağlamıştı sancı vs.cikmadi. yani olmasi gerekmiyor. Olursa zaten hissedersin sertlesme, bir yere toplanınca karının orasi ıyice. Dışarı çıkıyor ve icin bi tuhaf. OluyorKizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?
Birkaç gün önce nst’ye girdim 45-50lerde çıktı, akşam tekrar gel dediler onda o kadar yüksek çıkmadı canım doktor da say bakalım dedi kaç kez oluyor günde. Doktor olması gerektiği gibi rahatlatıyor mu yoksa düpedüz umursamıyor başıma iş mi gelecek arada kalıyorumBen hiç not almadım ama o kadar hiç olmadı sanırım. Ama iki gün aşırı ağrım olmuştu. Bol su içip, dinlendin mi? Doktoruna yaz bence, belki serumla magnezyum desteği verirler
Bana da çok oluyor canım hayra alamettir inşallahMrb ben saymadim ama benimde cok ozellikle yatakta dönerken ayaga klkmaya çalışırken fln top oluyor canim acıyor
benim de salı günü kontrolüm var soracağım yine bakalım ne diyecek. Ben bazen hareketsiz otururken veya yatarken hatta uyurken bile oluyor uyanıyorum, sizin sadece harekete bağlı mı oluyorAlıntı yapamıyorum ya neden acaba
Benimde karnım taş kesiliyor bu aralar ayağa kalkarken yatarken falan hatta bazen dik yuruyemiyorum canımı yakabiliyor kalkarken sertlesince Çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum ama ufaktan korkutmaya başladı 31+1iz
Benim de uzun süredir oluyor ama şimdi sayı olarak epey arttı o yüzden endişeliyim, başka bir doktora daha mı gitsem acabaNot almadim ama benimde oluyor cokca, hatta benim 15 16 da da oluyordu
Birkaç gün önce nst’ye girdim 45-50lerde çıktı, akşam tekrar gel dediler onda o kadar yüksek çıkmadı canım doktor da say bakalım dedi kaç kez oluyor günde. Doktor olması gerektiği gibi rahatlatıyor mu yoksa düpedüz umursamıyor başıma iş mi gelecek arada kalıyorum
Bana da çok oluyor canım hayra alamettir inşallah
benim de salı günü kontrolüm var soracağım yine bakalım ne diyecek. Ben bazen hareketsiz otururken veya yatarken hatta uyurken bile oluyor uyanıyorum, sizin sadece harekete bağlı mı oluyor
Benim 2 ay önce falan da oluyordu karnın sertleşiyor böyle sanki derin geriliyor gibi oluyor hatta ben krem sürüyordum öyle durumlarda derimin gerginliğinden sonra geçiyordu.o işte kasılmaymış.şu sıralar hiç olmuyor takip ediyorum ben deKizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?
İnşallah eşinizin dediği gibidirOtururken de oluyor benim dokunursam bide aşağıya doğru vuruyoreşimde çocuk büyüyo karnın büyümüyo sıkıştı çocuk ondandır diyo ama bakalım
Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyorCanım geçmiş olsun patates yw, kahve yala inşallah iyi gelir. Ben kendimle kiyaslayamiyorum çünkü bende hep oluyor
Konuş canım olmadı ishalin doğumu tetiklediği söyleniyor sen için rahat etmesi açısından danış istersenBir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor
Ben sordumda normal Demsiti 23 de gitmistim , ama yorulunca daha cok olur dediBenim de uzun süredir oluyor ama şimdi sayı olarak epey arttı o yüzden endişeliyim, başka bir doktora daha mı gitsem acaba
Sagol evet bakiyorum cogunluk yasamis gibi ama bahsettigin tarzda bir sey hissetmedigime eminim. Normalse sorun yok. Ilk hamilelik olunca da insan her seyden suphe duyuyor.Kasilma hissetmek ya da hissedilmeli gibi bisey yok. Valla.ben ilk.hamileliğimde de oluyordu doktor nts ye bağlamıştı sancı vs.cikmadi. yani olmasi gerekmiyor. Olursa zaten hissedersin sertlesme, bir yere toplanınca karının orasi ıyice. Dışarı çıkıyor ve icin bi tuhaf. Oluyor
Birkac defa benim de derim geriliyormus gibi oldu ama hep yemekten sonra oldugu icin siskinlik gibi geldi bana. Bir de toplanma filan hic olmadi o zaman.Benim 2 ay önce falan da oluyordu karnın sertleşiyor böyle sanki derin geriliyor gibi oluyor hatta ben krem sürüyordum öyle durumlarda derimin gerginliğinden sonra geçiyordu.o işte kasılmaymış.şu sıralar hiç olmuyor takip ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?