2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben hiç not almadım ama o kadar hiç olmadı sanırım. Ama iki gün aşırı ağrım olmuştu. Bol su içip, dinlendin mi? Doktoruna yaz bence, belki serumla magnezyum desteği verirler

Mrb ben saymadim ama benimde cok ozellikle yatakta dönerken ayaga klkmaya çalışırken fln top oluyor canim acıyor

Alıntı yapamıyorum ya neden acaba
Benimde karnım taş kesiliyor bu aralar ayağa kalkarken yatarken falan hatta bazen dik yuruyemiyorum canımı yakabiliyor kalkarken sertlesince Çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum ama ufaktan korkutmaya başladı 31+1iz

Canim ben de bazı günler öyle okuyor ve malum erken doğum riskim var bence bir doktoruna görüş

Kizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?

Not almadim ama benimde oluyor cokca, hatta benim 15 16 da da oluyordu

Kizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?
Kasilma hissetmek ya da hissedilmeli gibi bisey yok. Valla.ben ilk.hamileliğimde de oluyordu doktor nts ye bağlamıştı sancı vs.cikmadi. yani olmasi gerekmiyor. Olursa zaten hissedersin sertlesme, bir yere toplanınca karının orasi ıyice. Dışarı çıkıyor ve icin bi tuhaf. Oluyor

Kasılma nasıl bişe ayırt edemiyorum. Benim de bazen karnım sert oluyor, artık yeri daralıyor normal diyorlar. Yemek yedikten sonra sığınamıyorum ve 3 gündür sanki hep açım.. Doymuyorum. Karnımda Jole gibi cok hızlı herketlerde bir 30 sn kadar sarsılma yaratıyor, o sırada bebek içeride napıyor çok merak ediyorum

Ben hiç not almadım ama o kadar hiç olmadı sanırım. Ama iki gün aşırı ağrım olmuştu. Bol su içip, dinlendin mi? Doktoruna yaz bence, belki serumla magnezyum desteği verirler
Birkaç gün önce nst’ye girdim 45-50lerde çıktı, akşam tekrar gel dediler onda o kadar yüksek çıkmadı canım doktor da say bakalım dedi kaç kez oluyor günde. Doktor olması gerektiği gibi rahatlatıyor mu yoksa düpedüz umursamıyor başıma iş mi gelecek arada kalıyorum
Mrb ben saymadim ama benimde cok ozellikle yatakta dönerken ayaga klkmaya çalışırken fln top oluyor canim acıyor
Bana da çok oluyor canım hayra alamettir inşallah
benim de salı günü kontrolüm var soracağım yine bakalım ne diyecek. Ben bazen hareketsiz otururken veya yatarken hatta uyurken bile oluyor uyanıyorum, sizin sadece harekete bağlı mı oluyor

Otururken de oluyor benim dokunursam bide aşağıya doğru vuruyor eşimde çocuk büyüyo karnın büyümüyo sıkıştı çocuk ondandır diyo ama bakalım

Benim 2 ay önce falan da oluyordu karnın sertleşiyor böyle sanki derin geriliyor gibi oluyor hatta ben krem sürüyordum öyle durumlarda derimin gerginliğinden sonra geçiyordu.o işte kasılmaymış.şu sıralar hiç olmuyor takip ediyorum ben de

Otururken de oluyor benim dokunursam bide aşağıya doğru vuruyor eşimde çocuk büyüyo karnın büyümüyo sıkıştı çocuk ondandır diyo ama bakalım
İnşallah eşinizin dediği gibidir
Her hamilelik farklıdır diyorlar ama yine de ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler olunca panikliyorum biraz

Canım geçmiş olsun patates yw, kahve yala inşallah iyi gelir. Ben kendimle kiyaslayamiyorum çünkü bende hep oluyor
Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor

Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor
Konuş canım olmadı ishalin doğumu tetiklediği söyleniyor sen için rahat etmesi açısından danış istersen

Sagol evet bakiyorum cogunluk yasamis gibi ama bahsettigin tarzda bir sey hissetmedigime eminim. Normalse sorun yok. Ilk hamilelik olunca da insan her seyden suphe duyuyor.

Birkac defa benim de derim geriliyormus gibi oldu ama hep yemekten sonra oldugu icin siskinlik gibi geldi bana. Bir de toplanma filan hic olmadi o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…