- 27 Eylül 2020
- 7.632
- 11.143
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.541
Ben bir kez yaşadım gibi ama bende tam anlamıyorum misal benim zaten en başından karnım çok erken çıktı, kısa olunca direk midem şişse bile karnım çok geriliyordu sanki hani öyle olunca o sertlik ile kasılma sertliği arası fark ne tam anlayamıyorumSagol evet bakiyorum cogunluk yasamis gibi ama bahsettigin tarzda bir sey hissetmedigime eminim. Normalse sorun yok. Ilk hamilelik olunca da insan her seyden suphe duyuyor.
Benimde bu şekilde oluyor karnım sürekli sertleşiyor derim çok geriliyor sanki canlı canlı yirtiliyorum gibi ama bunun sancı mi bebek hareketi mi olduğunu anlamiyorum çok ilk hamileliğim ondan bilgim yoktu okuyunca aa sanciymis falan diyorum simdiBenim 2 ay önce falan da oluyordu karnın sertleşiyor böyle sanki derin geriliyor gibi oluyor hatta ben krem sürüyordum öyle durumlarda derimin gerginliğinden sonra geçiyordu.o işte kasılmaymış.şu sıralar hiç olmuyor takip ediyorum ben de
Kalkarken benimde öyle oluyor kızlar karnıma top yerlestirmisler gibiyim annemler geldi valla butun gun evi topladı yemek yaptı kadınAlıntı yapamıyorum ya neden acaba
Benimde karnım taş kesiliyor bu aralar ayağa kalkarken yatarken falan hatta bazen dik yuruyemiyorum canımı yakabiliyor kalkarken sertlesince Çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum ama ufaktan korkutmaya başladı 31+1iz
Kafam allak bullak yine. Gece oldu bi kere sürekli cikmadim yani.. bilmiyrm ki ama halsizlik vücut ağrıları var. Sem nsilsinKonuş canım olmadı ishalin doğumu tetiklediği söyleniyor sen için rahat etmesi açısından danış istersen
Aynen ben de kisayim ve karnim kocaman bazen yemek ve bebege ayni anda yer olmuyo gibiBen bir kez yaşadım gibi ama bende tam anlamıyorum misal benim zaten en başından karnım çok erken çıktı, kısa olunca direk midem şişse bile karnım çok geriliyordu sanki hani öyle olunca o sertlik ile kasılma sertliği arası fark ne tam anlayamıyorumAma çok ayakta durunca, yorulunca da karnımda bir tuhaflık oluyor tam taş gibi vs diyemem tabi de değişik bir his oluyor. Yine de anlayamıyorum işte
Ben şükür idare ediyorum, bebegin hareketleri iyiyse biraz dinlenmeye çalış canımKafam allak bullak yine. Gece oldu bi kere sürekli cikmadim yani.. bilmiyrm ki ama halsizlik vücut ağrıları var. Sem nsilsin
Valla benim ilk olunca ben hiç anlamıyorum resmen şansa devam ediyor şuanAynen ben de kisayim ve karnim kocaman bazen yemek ve bebege ayni anda yer olmuyo gibio zaman geriliyo ama kasilma degildir o bence bilemedim ya. Ayakta kalinca ben de bir agirlik hissediyorum bazen o da cisimi yapinca geciyo sanki iyi bari tek anlamayan ben degilmisim
Normal bebek hareketinden daha hafif, ritmik pit pit pit diye devam eden sey hickirik mi? Eger oysa ben kasigimda hissediyorum gunde birkac kere. Benimki ters donmus herhalde.Hanımlar bebeğin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Cok oluyor bende gun icinde ritmik hickiriktir herhalde
Ben de dün aynen bu şekildeydimAlıntı yapamıyorum ya neden acaba
Benimde karnım taş kesiliyor bu aralar ayağa kalkarken yatarken falan hatta bazen dik yuruyemiyorum canımı yakabiliyor kalkarken sertlesince Çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum ama ufaktan korkutmaya başladı 31+1iz
Bu dönemden 34 35e kadar erken doğum riski olabilir diyolar genel olarak o yüzden korkuyorum biraz tetikleyebilir mi acaba diye onun dışında az kaldı tabi olucak bu kadar ağrı sızı ama tedirgin ediyor bazenBen de dün aynen bu şekildeydim
Hatta çok korktum
Magnezyum ve kalsiyum eksikliği de yapabiliyormuş
Bugün kalsiyum da içtim
Sanki iyi geldi gibi
Bir de soda da çok iyi geliyor
Sanırım artık sona yaklaştığımız için bunları daha sık yaşayacağız
Seni çok iyi anlıyorum canımBu dönemden 34 35e kadar erken doğum riski olabilir diyolar genel olarak o yüzden korkuyorum biraz tetikleyebilir mi acaba diye onun dışında az kaldı tabi olucak bu kadar ağrı sızı ama tedirgin ediyor bazen
Benimki hıçkıra hıçkıra ağlıyo herhaldeHanımlar bebeğin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Cok oluyor bende gun icinde ritmik hickiriktir herhalde
Benim hissettigimde o evetNormal bebek hareketinden daha hafif, ritmik pit pit pit diye devam eden sey hickirik mi? Eger oysa ben kasigimda hissediyorum gunde birkac kere. Benimki ters donmus herhalde.
Ay ewt canim aynen öyle olduBöyle karnın pıt pıt atıyorsa hıçkırıktır canım :)
Ben baya kullandım.22 haftalık olana kadar devam ettim. Evet kullanınca ağrı oluyordu. Çekilme gibi, kasık ağrısı oluyordu. İhmal etmemek gerekir, düşük olmasın diye kullanmıştım. Risk geçince bıraktırdı.Kızlar progestan fitil sizce ağrı yapar mı? Fark ettim ki bazen unutuyorum ve o günler ağrı yaşamıyorum. Kullanmayayım diyorum ama doktorum rahim ağzını o kapalı tutuyor dedi diye kullanıyorum yine. Sizce ağrı olmaması kullanmadığım için olabilir mi?
Benim erken doğum riskim var o yüzden kullandırıyor ben de 16. Haftamdan beri kullanıyorum, o yüzden rahim açıklığın yok diyorBen baya kullandım.22 haftalık olana kadar devam ettim. Evet kullanınca ağrı oluyordu. Çekilme gibi, kasık ağrısı oluyordu. İhmal etmemek gerekir, düşük olmasın diye kullanmıştım. Risk geçince bıraktırdı.
Bugün benimki aşağıda rahime baskı yapıyor belliki benimde baya canım aciyoKızlar bugün grup çok sessiz... Ben zaten bugün baya halsizim bebek çok durgun üç dört kez anca hareket etti gitsem mi acile bilemedim sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?