2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sagol evet bakiyorum cogunluk yasamis gibi ama bahsettigin tarzda bir sey hissetmedigime eminim. Normalse sorun yok. Ilk hamilelik olunca da insan her seyden suphe duyuyor.
Ben bir kez yaşadım gibi ama bende tam anlamıyorum misal benim zaten en başından karnım çok erken çıktı, kısa olunca direk midem şişse bile karnım çok geriliyordu sanki hani öyle olunca o sertlik ile kasılma sertliği arası fark ne tam anlayamıyorum Ama çok ayakta durunca, yorulunca da karnımda bir tuhaflık oluyor tam taş gibi vs diyemem tabi de değişik bir his oluyor. Yine de anlayamıyorum işte

Benimde bu şekilde oluyor karnım sürekli sertleşiyor derim çok geriliyor sanki canlı canlı yirtiliyorum gibi ama bunun sancı mi bebek hareketi mi olduğunu anlamiyorum çok ilk hamileliğim ondan bilgim yoktu okuyunca aa sanciymis falan diyorum simdi bir de benim karnımda hiç cikmadi daha hiç kiloda almadim belki çocuğun yeri dar ondan falan diye düşünüyorduk hep pazartesi kontrol var bakalim
Bir de benim bebek gunduzleri az hareketli ama geceleri masallah uyutmuyor dün sadece asagiya vuruyordu sanki cikar beni der gibi ama ben onuda yorgunluğa vermistim Simdi okudukca sayenizde bilgileniyorum valla

H Kalkarken benimde öyle oluyor kızlar karnıma top yerlestirmisler gibiyim annemler geldi valla butun gun evi topladı yemek yaptı kadın

Aynen ben de kisayim ve karnim kocaman bazen yemek ve bebege ayni anda yer olmuyo gibi o zaman geriliyo ama kasilma degildir o bence bilemedim ya. Ayakta kalinca ben de bir agirlik hissediyorum bazen o da cisimi yapinca geciyo sanki iyi bari tek anlamayan ben degilmisim

Valla benim ilk olunca ben hiç anlamıyorum resmen şansa devam ediyor şuan

Hanımlar bebeğin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Cok oluyor bende gun icinde ritmik hickiriktir herhalde
Normal bebek hareketinden daha hafif, ritmik pit pit pit diye devam eden sey hickirik mi? Eger oysa ben kasigimda hissediyorum gunde birkac kere. Benimki ters donmus herhalde.

Ben de dün aynen bu şekildeydim
Hatta çok korktum
Magnezyum ve kalsiyum eksikliği de yapabiliyormuş
Bugün kalsiyum da içtim
Sanki iyi geldi gibi
Bir de soda da çok iyi geliyor
Sanırım artık sona yaklaştığımız için bunları daha sık yaşayacağız

Bu dönemden 34 35e kadar erken doğum riski olabilir diyolar genel olarak o yüzden korkuyorum biraz tetikleyebilir mi acaba diye onun dışında az kaldı tabi olucak bu kadar ağrı sızı ama tedirgin ediyor bazen

Bu dönemden 34 35e kadar erken doğum riski olabilir diyolar genel olarak o yüzden korkuyorum biraz tetikleyebilir mi acaba diye onun dışında az kaldı tabi olucak bu kadar ağrı sızı ama tedirgin ediyor bazen
Seni çok iyi anlıyorum canım
Dün gerçekten bende çok korktum
Kasılma mı yoksa bebek hareketi mi anlayamıyorum
Ama daha önce doğum yapan arkadaşlarım
Kasılma olunca nefesin de biraz kesildiğini ve bele vuran ağrılar olduğunu söylüyor
Bu haftalarda bebekler biraz daha hareketli oluyormuş
Can acıtabilirmiş
Bir kaç haftaya yerleri daralacağı için daha sakin olacaklarmış
Okuduğum kitapta da böyle diyordu
Ama insan tabi o an ne düşüneceğini şaşırıyor
Özellikle bende ayağa kalkarken karnımda sivri bir top varmış gibi hissediyorum tam tarif ettiğin gibi

Kızlar progestan fitil sizce ağrı yapar mı? Fark ettim ki bazen unutuyorum ve o günler ağrı yaşamıyorum. Kullanmayayım diyorum ama doktorum rahim ağzını o kapalı tutuyor dedi diye kullanıyorum yine. Sizce ağrı olmaması kullanmadığım için olabilir mi?

Ben baya kullandım.22 haftalık olana kadar devam ettim. Evet kullanınca ağrı oluyordu. Çekilme gibi, kasık ağrısı oluyordu. İhmal etmemek gerekir, düşük olmasın diye kullanmıştım. Risk geçince bıraktırdı.

Benim erken doğum riskim var o yüzden kullandırıyor ben de 16. Haftamdan beri kullanıyorum, o yüzden rahim açıklığın yok diyor ama kullanmadığımda daha rahatım işte de riske giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…