- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.501
Benim kuzenim olmustu, hemsire evine gelmisti o cikmarmisti diye hatirliyorum.. Sormaya korkuyorum kendisine, kesme olayindan korkuyorumAy ben normal doğumda şeyi merak ediyorum kesiyorlar ya dikince sonra ipler kendimi atiyor
Benim kuzenim olmustu, hemsire evine gelmisti o cikmarmisti diye hatirliyorum.. Sormaya korkuyorum kendisine, kesme olayindan korkuyorum
Valla bende 3800 doğmuşum ama bana şimdilik tabi normal doğuma uygun gibisin dedi ilerleyen zamanlara bakicaz
Bende aldım kuzu kullan at seklinde
Benim ilk doğum sezeryandı.şu kalın bezlerden vermişti hastane.1 gece kaldım 2 tane bez yeterli oldu.eve geçince orkid kullanmıştım.öyle aşırı bi kanamam olmadı.birde bezi zaten hastane verdi o yüzden almam ben
Verirsin inşallah şimdiden düşünme ama. Kimi insan emzirirken hızlı veriyorAynen öyle. Benim kiloya müsait bir yapım var zaten bir de üstüne sigarayı bıraktım. Umarım doğumdan sonra kısa sürede verebilirim bu kiloları
Ben devlette doğurdum ama vermediler kendim almıştımCanım bende ilk doğumu özelde yaptım, senin gibi 1 gece kaldım ve hastane verdi ama ben 5 den fazla hasta bezi kullanmıştım o yüzden bende almamıştım ilk doğumda eve geçincede normal sen gibi ped kullandım bende ama şimdi bu sefer özelde değil devlet hastanesinde doğum yapacağım orada 2 gece yatırıyorlar ve ayaklanana kadar hasta bezi veriyorlarmış ayaklandıktan sonrası için kendi başımın çaresine bakmam lazım diye 1 pakette olsa bu külotlara ihtiyacım olacak gibi
Benim cocuk hastalandi dün geceden bronsit olmus butun gun onla ugrastim. Ama iyi simdi. Biberon fircasi ebebekden 30 tl ye aldim ama bine gidip diger urunlere bakasim vardı
Ah şimdi iyi olmasına çok sevindim kıyamam yaa boşver yeterki iyi olsunBenim cocuk hastalandi dün geceden bronsit olmus butun gun onla ugrastim. Ama iyi simdi. Biberon fircasi ebebekden 30 tl ye aldim ama bine gidip diger urunlere bakasim vardı
Ben sanirim almayacagim.hastanedeki yeter diye düşünüyorum. Benim kanamam cok olmuyor dogumda da kurtajda da ilk gun haric diger gunler adet kanamasi gibi oluyor.Ben ilk doğumumu özel hastanede yapmıştım oradayken hastane hasta bezini veriyordu kirlendikçe çıkarıp istedik onlarda verdi zaten 1 gece yatmıştım eve geçince de normal ped kullanmaya başlamıştım ama şimdi devlet hastanesinde doğum yapacağım ve devlet hastanesi sezeryan da 2 gece yatırıyor üstelik ameliyattan sonra ayaklanana kadar hasta bezi veriyormuş sonrasında kendim başımın çaresine bakacağım o yüzden bu depend külodu almaya karar verdim eve gidince yine ped kullanmaya başlarım büyük ihtimalle bu senin attığın gibi fileli buralarda bulabilirsem bundan alırım, dediğin gibi cilt daha çok hava aldığı için tahriş etme olasılığıda azalabilir çünkü cildim çok hassas
Böyle karnın pıt pıt atıyorsa hıçkırıktır canım :)Kizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor
Bende aldim kullan at seklindeKızlar bu depend külottan alan var mı ? Onun kullanımı kullan-at şeklinde mi yoksa yıkanabiliyor mu ben anlayamadım
Canım bugün bir kat merdiven inmek gibi bir hata yaptım ve akşamdan beri kaşık ağrısıyla yatıyorum. Sen nasılsın?Kızlar nasi durumlar bugün?Dilyy nasılsın kuzu
Geçmiş olsun canımBenim cocuk hastalandi dün geceden bronsit olmus butun gun onla ugrastim. Ama iyi simdi. Biberon fircasi ebebekden 30 tl ye aldim ama bine gidip diger urunlere bakasim vardı
Çok şükür iyiyim alttan tekmeleniyorumCanım bugün bir kat merdiven inmek gibi bir hata yaptım ve akşamdan beri kaşık ağrısıyla yatıyorum. Sen nasılsın?
İnşallah öyle olur canımVerirsin inşallah şimdiden düşünme ama. Kimi insan emzirirken hızlı veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?