2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim kuzenim olmustu, hemsire evine gelmisti o cikmarmisti diye hatirliyorum.. Sormaya korkuyorum kendisine, kesme olayindan korkuyorum
reynax yani hemsire hergun evine geliyordu diye hatirliyorum bakim yapiyordu, belki kendiliginden dusmustur dikisler, sadece hemsire dezenfekte edip cildin iyilestigini bakiyordu o zaman sanirim

Canım bende ilk doğumu özelde yaptım, senin gibi 1 gece kaldım ve hastane verdi ama ben 5 den fazla hasta bezi kullanmıştım o yüzden bende almamıştım ilk doğumda eve geçincede normal sen gibi ped kullandım bende ama şimdi bu sefer özelde değil devlet hastanesinde doğum yapacağım orada 2 gece yatırıyorlar ve ayaklanana kadar hasta bezi veriyorlarmış ayaklandıktan sonrası için kendi başımın çaresine bakmam lazım diye 1 pakette olsa bu külotlara ihtiyacım olacak gibi

Ben devlette doğurdum ama vermediler kendim almıştım

Kızlar bu battaniyenin formu çok hoşuma gitti somon almıştım şuan sepette çok uyguna geliyor, ne aşırı kalın ne de incecik ortası bir his yumuşacık ama

Eklentiler

• Screenshot_20221028_200749_com.huawei.browser.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 59
Depend 2 dogumumda da kullandım (sezeryan ikiside). İlk dogumumda kesinlikle normal ped yetmezdi aşırı yoğundu kanamayla rahim içindeki o beyaz akintilar sanırım. 2paket kullandım. İkinci doğumda kanamam az oldu 1paket bile bitmedi. Ama yine de alırım bunda da çünkü rahat hareket ediyor insan. Hastane de bebek bezi gibi yandan bantlı veriliyordu hiç rahat değildi o ve daha naylondu terletiyor

Ben sanirim almayacagim.hastanedeki yeter diye düşünüyorum. Benim kanamam cok olmuyor dogumda da kurtajda da ilk gun haric diger gunler adet kanamasi gibi oluyor.

Günaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı 29+1’iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…