- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.481
Ben ilk doğumum da kullandım kullan at şeklinde ama bende iki üç gün sonra iyilik sivilce tarzı bir şey yaptı bu sefer korkuyorum almaya
Ben aldım paketi açmadım ama kullan at şeklinde 10lu aldım
Eki Görüntüle 3152746
Merhaba canim, yok ben "mesh postpartum underwear" aldim (sadece file), birde ayri buyuk lohusa pedi aldim.
ama sanirim depend kulotlarda bir kulanimlik.
Yurt disindayim canim burdaki fiyati soylesem cok pahali olur muhtemelen TLAaa bu da değişik bir şeymiş ama hafif, rahat bir şeye benziyor ne kadar bunlar kaçlı paketleri
Yurt disindayim canim burdaki fiyati soylesem cok pahali olur muhtemelen TL
Ikisinden bir paket aldim beraber kullanmak icin, icinde kac tane var unuttum.
Belki cilt daha iyi havalanir yani sivilce/alerjik reaksyon falan olmaz belki bunlardan kullanirsan "depend kulota" tarzinda pedlere gore mesela.. Belki doguran anneler bize fikir onerebilir bu konuda kullanan varsa benimki gibi file kulot tarzi + lohusa pedi diye geciyor burada cok kalin ve uzun.
Bende aynı beyazım ve sorun yaşadım evet rahat ama bu sefer almadım ben alir miyim bilmiyorum kararsizimBenimde cildim hassas ve beyaz tenliyim hemen böyle şeylerde isilik gibi şeyler oluşuyor tenimde o yüzden tereddütlüydüm ama herkes çok rahat oluyor falan diyor bilemedim ne yapsam
Anladim hastanede veriyorlarsa ilk gunler rahat olur, ona gore cok almamak lazim ama dedigim gibi hic bir fikrim yok, basima gelince bakarim ne kadar kanama oluyor falan filan kac tane lazim, muhtemelen bir paket daha fileli almayi dusunuyorum (at gitsin kulodu ve rahat olurlar diye).Ben ilk doğumumu özel hastanede yapmıştım oradayken hastane hasta bezini veriyordu kirlendikçe çıkarıp istedik onlarda verdi zaten 1 gece yatmıştım eve geçince de normal ped kullanmaya başlamıştım ama şimdi devlet hastanesinde doğum yapacağım ve devlet hastanesi sezeryan da 2 gece yatırıyor üstelik ameliyattan sonra ayaklanana kadar hasta bezi veriyormuş sonrasında kendim başımın çaresine bakacağım o yüzden bu depend külodu almaya karar verdim eve gidince yine ped kullanmaya başlarım büyük ihtimalle bu senin attığın gibi fileli buralarda bulabilirsem bundan alırım, dediğin gibi cilt daha çok hava aldığı için tahriş etme olasılığıda azalabilir çünkü cildim çok hassas
Ilk dogumumda da ondan kullandim cok rahatti kullan at oluyor canim. 4 5 paket bitirmiştimKızlar bu depend külottan alan var mı ? Onun kullanımı kullan-at şeklinde mi yoksa yıkanabiliyor mu ben anlayamadım
Benim oldu pembe pembe geldi, sonra kalanlar ertesi gün kahve geldi bitti ama benim hemen gelmstiSagol , takip edecegim. Kocaya soyledim o zaten korkuyor, simdi tam korkacak bir daha da dokunmayacak
Bende biraz kan tutuyor neyse agrim yok ona sukur..
Neden 4 5 Paket cok mu kanama olmuştu?Ilk dogumumda da ondan kullandim cok rahatti kullan at oluyor canim. 4 5 paket bitirmiştim
Anladim hastanede veriyorlarsa ilk gunler rahat olur, ona gore cok almamak lazim ama dedigim gibi hic bir fikrim yok, basima gelince bakarim ne kadar kanama oluyor falan filan kac tane lazim, muhtemelen bir paket daha fileli almayi dusunuyorum (at gitsin kulodu ve rahat olurlar diye).
Ilk dogumumda da ondan kullandim cok rahatti kullan at oluyor canim. 4 5 paket bitirmiştim
Valla bende 3800 doğmuşum ama bana şimdilik tabi normal doğuma uygun gibisin dedi ilerleyen zamanlara bakicazCanım bazı bebekler büyük oluyor bende de aynı problem var şekerim normal kilo almıyorum ama bebek iki hafta önden gidiyor. Diyetisyenle görüştüm şekerli hiçbir şey tüketmiyorum beyaz etmek pilav karbonhidrat sıfırladım ama bebek hızlı büyüyor. Yapısal olabilir dedi doktor ben de 4 kilo doğmuşum zaten büyük ihtimal kalıtımsal normal doğum yapamıcam mecbur sezeryan bebek büyük diye çok endişe etmene gerek yok
Bende aldım kuzu kullan at seklindeKızlar bu depend külottan alan var mı ? Onun kullanımı kullan-at şeklinde mi yoksa yıkanabiliyor mu ben anlayamadım
Yine baktim canim simdi birsey yoktu. Affedersin giriste cildimde hasasiyet vardi sabah silince gozuktu. bilmem anlatabildimmi. Icten kanama degil sukur, ama arkadaslarin dedigi gibi icteki kucuk damarlar da patlayabiliyormus.Benim oldu pembe pembe geldi, sonra kalanlar ertesi gün kahve geldi bitti ama benim hemen gelmsti
Yok canım normal dogum yapmıştım ama epizyo kesim vardi dikislerim oldu disardan 5 dikisim vardi. Pedler naylon yapili olduğundan yapışıyordu ve havasiz birakiyordu. Doktorum bunu onerdi bi de 1 no bebek bezinin kenar bariyerlerini yirtip kullan dedi. Ilk zamanlar dependi kullandim sonra bebek bezine gectim dikişler iyilesene kadarNeden 4 5 Paket cok mu kanama olmuştu?
Ay ben normal doğumda şeyi merak ediyorum kesiyorlar ya dikince sonra ipler kendimi atiyorYok canım normal dogum yapmıştım ama epizyo kesim vardi dikislerim oldu disardan 5 dikisim vardi. Pedler naylon yapili olduğundan yapışıyordu ve havasiz birakiyordu. Doktorum bunu onerdi bi de 1 no bebek bezinin kenar bariyerlerini yirtip kullan dedi. Ilk zamanlar dependi kullandim sonra bebek bezine gectim dikişler iyilesene kadar
Evet kendisi kayniyor dusuyor zaten görüyorsunAy ben normal doğumda şeyi merak ediyorum kesiyorlar ya dikince sonra ipler kendimi atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?