2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Elektrolit icin serum taktilar canım bugun.
Reflor prebiyotik saşe dişinda bisey kullanamam suan.hamilelikte hastalik oylr zor ki.
Kola geciriyor muymus ishal diyetine gazlı icecek yasak ama iyi mi geliyor ki
Iyi geliyor canim eşim hep oyle yapar ama ben sevmediğimden içemiyorum

Canım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorum😂 hatta plastik sandalye varsa oturuyorum o kamp sandalyesine otursam içinden kalkamam.doktor sert yerde 15 dakikadan fazla oturma dedi diye heryere minderle gidiyorum
ben 15 dk otursam sonra hemen kalkıp turluyorum nerede olursam yoksa kalca gide bir sey kalmıyor bende de 😅

Kızlar 29 haftalık oldum kansızlık çıktı sağlık ocağına oda kadın doğuma yolladı zaten hep kanım düşük çıkardı ama bu sfert baya düşmüş ben hiç ilaç içmedim icemiuorim pekmez hiç sevmem icemem zaten 8e düşmüş sağlık ocağı doktorum baya korkuttu çok düşük serum bile duzeltmez kan alman lazım vs ddi bilgisi olan varmı ya kan sonuçlarını atsam bı yorumlayin

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-27-22-10-45-43.webp
    Screenshot_2022-10-27-22-10-45-43.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Aynı durumdayım canım
Bende de gebelik şekeri var
Herşeyi doğumdan sonra yaparım demekten de bıktım🙈
Dün eşimde doğumdan sonra yersin dedi ama ondada emziriyoruz diye sağlıklı besleniriz ben yine aç kalırım 😂
Kızlar 29 haftalık oldum kansızlık çıktı sağlık ocağına oda kadın doğuma yolladı zaten hep kanım düşük çıkardı ama bu sfert baya düşmüş ben hiç ilaç içmedim icemiuorim pekmez hiç sevmem icemem zaten 8e düşmüş sağlık ocağı doktorum baya korkuttu çok düşük serum bile duzeltmez kan alman lazım vs ddi bilgisi olan varmı ya kan sonuçlarını atsam bı yorumlayin
Bilmiyorum canım ama çok geçmis olsun ihmal etme hemen düzeltilir umarım 👐

Ay kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda

Ay kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Bende kız çocuğuna hamileyim hiç bulantım yok.oğlumda da bulantı hiç olmadı yanma oldu ikisinde de

Usuttun mu acaba cinsiyetle alakası yok hele bu haftada bir kereden olan bişey hamileliğin boyu böyle geçse tamamda şimdi bı kereden olması normal değil

Kan ilacı kullanırsın canım doktoruna gönder o sana yazar zaten . Ama içmek zorundasın pekmezide ilacıda bebiş ve kendin icin. Ben kullaniyorum bak hemde depo olan ilaclar verdi bana

Bebiş kız canım ama olmadı böyle şeyler acaba dedikleri gibi mideni üşütmüş olmayasın

Ben o hatayı ilk hamileligimde yaptim canim. Demir hapimi duzenli kullanmadım ve ben de genelde kansizimdir. Ama kendimi iyi hissediyordum. Sonra normal dogum yaptim. Ayaga kalkamadim başım dondu bayılacak gibi oldum. Hemen kan degerlerime bakip kan nakli verdiler 2 unite. Ondan sonra toparladim. Simdi herseyimi duzenli kullaniyorum. Sen de mutlaka ihmal etme bayagi dusuk cikmis gercekten degerlerin. Doktoruna bi danis o seni yonlendirir.

Usuttun mu acaba cinsiyetle alakası yok hele bu haftada bir kereden olan bişey hamileliğin boyu böyle geçse tamamda şimdi bı kereden olması normal değil
Ya benim bulantolarim başından beri var canım ara ara hep midem bulanır ama 3 gündür de kusuyorum valla bugünde böyle olursam doktoruma gidicem çünkü geberdim 3 gündür kusmaktan

Kızlar dün akşam yediğim ne yaptı bilmiyorum ama gece aşırı bir gaz sancısı çektim karnım semsert oldu, kasıldı içeride bebek sürekli 🥺 çok kötüydü zar zor uyumaya çalıştım da uyandığımda geçmişti

Dilyy Dilyy kız dilek senin diş ağrın olduğu günden beri dişim ağrıyor gün içinde 10 kere falan vuruyor ağrı yarım saat kivraniyorum geciyo 1 saat sonra hop bidaha hep diş etlerim çekildi🥹🥹

Back
X