- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.641
Benimde oyle az once duşta altım cikicak gibi oldu resmen kafa atıyor asagiya. Karnım sert cok daraltıyor beni.Hep tekmeleri aşağıda 2 gündür hayırlısıbende oluyor bu daralma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyle az once duşta altım cikicak gibi oldu resmen kafa atıyor asagiya. Karnım sert cok daraltıyor beni.Hep tekmeleri aşağıda 2 gündür hayırlısıbende oluyor bu daralma
Iyi geliyor canim eşim hep oyle yapar ama ben sevmediğimden içemiyorumElektrolit icin serum taktilar canım bugun.
Reflor prebiyotik saşe dişinda bisey kullanamam suan.hamilelikte hastalik oylr zor ki.
Kola geciriyor muymus ishal diyetine gazlı icecek yasak ama iyi mi geliyor ki
Aynı durumdayım canımDün markete gittik ve ben çikolatalara bakarak ağladım şaka gibi valla
ben 15 dk otursam sonra hemen kalkıp turluyorum nerede olursam yoksa kalca gide bir sey kalmıyor bende deCanım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorumhatta plastik sandalye varsa oturuyorum o kamp sandalyesine otursam içinden kalkamam.doktor sert yerde 15 dakikadan fazla oturma dedi diye heryere minderle gidiyorum
Galiba o aylardayız hepimizde aynı durumlar varBenimde oyle az once duşta altım cikicak gibi oldu resmen kafa atıyor asagiya. Karnım sert cok daraltıyor beni.
Dün eşimde doğumdan sonra yersin dedi ama ondada emziriyoruz diye sağlıklı besleniriz ben yine aç kalırımAynı durumdayım canım
Bende de gebelik şekeri var
Herşeyi doğumdan sonra yaparım demekten de bıktım![]()
Bilmiyorum canım ama çok geçmis olsun ihmal etme hemen düzeltilir umarımKızlar 29 haftalık oldum kansızlık çıktı sağlık ocağına oda kadın doğuma yolladı zaten hep kanım düşük çıkardı ama bu sfert baya düşmüş ben hiç ilaç içmedim icemiuorim pekmez hiç sevmem icemem zaten 8e düşmüş sağlık ocağı doktorum baya korkuttu çok düşük serum bile duzeltmez kan alman lazım vs ddi bilgisi olan varmı ya kan sonuçlarını atsam bı yorumlayin
Bende kız çocuğuna hamileyim hiç bulantım yok.oğlumda da bulantı hiç olmadı yanma oldu ikisinde deAy kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Usuttun mu acaba cinsiyetle alakası yok hele bu haftada bir kereden olan bişey hamileliğin boyu böyle geçse tamamda şimdi bı kereden olması normal değilAy kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Kan ilacı kullanırsın canım doktoruna gönder o sana yazar zaten . Ama içmek zorundasın pekmezide ilacıda bebiş ve kendin icin. Ben kullaniyorum bak hemde depo olan ilaclar verdi banaKızlar 29 haftalık oldum kansızlık çıktı sağlık ocağına oda kadın doğuma yolladı zaten hep kanım düşük çıkardı ama bu sfert baya düşmüş ben hiç ilaç içmedim icemiuorim pekmez hiç sevmem icemem zaten 8e düşmüş sağlık ocağı doktorum baya korkuttu çok düşük serum bile duzeltmez kan alman lazım vs ddi bilgisi olan varmı ya kan sonuçlarını atsam bı yorumlayin
Bebiş kız canım ama olmadı böyle şeyler acaba dedikleri gibi mideni üşütmüş olmayasınAy kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Ben o hatayı ilk hamileligimde yaptim canim. Demir hapimi duzenli kullanmadım ve ben de genelde kansizimdir. Ama kendimi iyi hissediyordum. Sonra normal dogum yaptim. Ayaga kalkamadim başım dondu bayılacak gibi oldum. Hemen kan degerlerime bakip kan nakli verdiler 2 unite. Ondan sonra toparladim. Simdi herseyimi duzenli kullaniyorum. Sen de mutlaka ihmal etme bayagi dusuk cikmis gercekten degerlerin. Doktoruna bi danis o seni yonlendirir.Kızlar 29 haftalık oldum kansızlık çıktı sağlık ocağına oda kadın doğuma yolladı zaten hep kanım düşük çıkardı ama bu sfert baya düşmüş ben hiç ilaç içmedim icemiuorim pekmez hiç sevmem icemem zaten 8e düşmüş sağlık ocağı doktorum baya korkuttu çok düşük serum bile duzeltmez kan alman lazım vs ddi bilgisi olan varmı ya kan sonuçlarını atsam bı yorumlayin
Ay valla ben geberiyorum ne yesem çıkıyor hemen başa sardım yine galibaBende kız çocuğuna hamileyim hiç bulantım yok.oğlumda da bulantı hiç olmadı yanma oldu ikisinde de
Ya benim bulantolarim başından beri var canım ara ara hep midem bulanır ama 3 gündür de kusuyorum valla bugünde böyle olursam doktoruma gidicem çünkü geberdim 3 gündür kusmaktanUsuttun mu acaba cinsiyetle alakası yok hele bu haftada bir kereden olan bişey hamileliğin boyu böyle geçse tamamda şimdi bı kereden olması normal değil
Tansiyonunu olctun mu hic, nasil?Ya benim bulantolarim başından beri var canım ara ara hep midem bulanır ama 3 gündür de kusuyorum valla bugünde böyle olursam doktoruma gidicem çünkü geberdim 3 gündür kusmaktan
Ewt olctum canım normal çıkıyor hepTansiyonunu olctun mu hic, nasil?