- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.761
Doktor baya açıklıyor bana bende bakma temizlikte aklim kaliyor bazen eşim biraz sikayet etmisti beni doktora . Doktorda lutfen bu ayı sakin gecir dedi bırak her seyi diyeYaa oylemi valla benim ilk hamilelikte hic iyle diyen olmadi ben rutin hareketli hakimle devam etmistim.bakalim bu seferki doktor soyliyecekmi
Benimki bağırsak sancısı gibi senin de öyle mi? Bağırsak sancım olduğu zaman ağrım da çok oluyorBenimde ayni canim ya ben de çarşamba gidicem
Bence sürekli bir tarafa yatıyoruz ya ondan oluyorBu kulak ağrısı bir tek bende oluyor sanıyordumkimseye de diyemedim. Dalga geçerler, saçmalama gebelikle ne alakası var derler diye. Ama okuyunca koptum
Ya Mehmet beye bende ne zaman mesaj atsam arasam dönerdi. Bir de ben ne zaman kanama ile Ya da bir sıkıntıyla gitsem oncigi var diyip ilk.alirdi ama bu öyle değil ağrıyla gidiyorum.yarom saat bekliyorum belki de. Mehmet bey burada doğum yaptırsa şu an bende ona giderdim ama benim bir tane de oğlum var onu mağdur etmemek için burada doğum yapmam gerek. Bakalım eğer bu sefer de memnun kalmazsam değiştireceğim. Normalde eşim böyle şeylere takılmaz o bile bu durumdan rahatsız yaniCidden bişey diyemiyorum değişik bir adam ben yolu şunu bunu kış olmasını çok düşündüm ama tekrar göze alıp Mehmet hocada kalmaya karar verdim çünkü ben bu adama akşam 10 gibi mesaj attım 11 de bana döndü görmezden gelmedi asla, her seferinde de söylüyor sakın korkma gece de bişey olsa kliniği açar bakarım diye
Sen kendini takip et boşver pimpirikse pimpirik bebek ve sen için bu önemli ben o hatayı ilk gebelikte yaptım eğer sakin olmasam gördüğüm ilk tuhaflığı söylesem belki de 3 hafta kalbi durmuş bir bebek taşımaz rahim de öyle zarar görmezdi. O zamandan beri akıllandım bazen Mehmet hoca soruma gülse bile en ufak şeyde soruyorum
Hadi ya vallq ablamda 7. Aydan sonra bitti dedi bana ama benim galiba sonuna kadar devam ederCanim benim bebis de kiz, alakali mi bilemiyorm ama 3-4 ay bende de cok bulanti oldu. Su an 28.hafta icindeyim, bulantim kusmam yok ancak okudugum kadariyla bu haftalardan sonra bulantilar yine geleniliyormus. Herkesin gebeliligi cok farkli oluyor ama dedigim gibi genellemelere gore bulantilar yine bu ucuncu trimesterda olabiliyormus.
Insallh canim benimHamilelikten hamilelige degisiyor canim insallah uzun surmez ins usutmeye bagli gecici birseydir
Sen çok haklısın Antalya merkez bir de çocuğun varken zor bana bile zor geliyor çocuğum olmadığı halde ama şu şartlarda böyle bir iletişimimiz varken de değiştirmeyi gözüm yemedi yolu çekmek daha mantıklı geldi, bir kez daha git bakalım yine aynı davranıyorsa diğerine bak ne yapacaksın böyle nereye kadar gidecek deYa Mehmet beye bende ne zaman mesaj atsam arasam dönerdi. Bir de ben ne zaman kanama ile Ya da bir sıkıntıyla gitsem oncigi var diyip ilk.alirdi ama bu öyle değil ağrıyla gidiyorum.yarom saat bekliyorum belki de. Mehmet bey burada doğum yaptırsa şu an bende ona giderdim ama benim bir tane de oğlum var onu mağdur etmemek için burada doğum yapmam gerek. Bakalım eğer bu sefer de memnun kalmazsam değiştireceğim. Normalde eşim böyle şeylere takılmaz o bile bu durumdan rahatsız yani
Aynen canım hakkımız da hayırlısı bu süreçler de geçecek inşallahSen çok haklısın Antalya merkez bir de çocuğun varken zor bana bile zor geliyor çocuğum olmadığı halde ama şu şartlarda böyle bir iletişimimiz varken de değiştirmeyi gözüm yemedi yolu çekmek daha mantıklı geldi, bir kez daha git bakalım yine aynı davranıyorsa diğerine bak ne yapacaksın böyle nereye kadar gidecek de
Bir tehlike yoksa hic is yapmamak mümkün değil 3 gun öncesine kadae bende evde cok is yapıyordum ama suan ne halim var ne sagligimYa ben cok ayaktayim. Pek oturamiyorum. Ev sil supur dolaplari dok yerlestir her seyi yapiyorum. Yere de bol bol egilmek degil de comelmek mi deniyor onu yapiyorum yani is yaparken. Aksaminda karnim cok gergin oluyor tabi. Ayaklarim yoruluyor filan ama o kadar. Yanlis mi yapiyorum? Hic mi is yapmamaliyiz?
Slm bugun bu listemi gordum 4 yil once kızıma almisim sizlerede fikir olsun. Tabi bu bi kismi bende bir liste vardi bulursam onuda atayim anne ve cocuk icin listeSelam kızlar çoktandır giremiyorum foruma bulduğum fırsatta genelde uyuyorumbı kısmını okuyabilidim anca konuşmaların.herkes iyidir herşey yolundadır umarım .ıslak mendiliydi şampuanıydı hangi marka alsam falan derken bi kaç haftadır alışverişi de bıraktım düzenli liste yapan var mı . 29.haftadayım ama karnım patlayacak gibi hissediyorum son haftaları düşünemiyorum bile sizde durumlar nasıl
Slm bugun bu listemi gordum 4 yil once kızıma almisim sizlerede fikir olsun. Tabi bu bi kismi bende bir liste vardi bulursam onuda atayim anne ve cocuk icin listesi
İyi akşamlar, benimde bu sabah kahvaltı da olduAy kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Çok iyi olur bunlarda fikir oldu ama sağol ya.bi sürü marka var bazen şaşırıyorum ne alcamı gerçekten.şu göğüs ucunu gümüş alayım dedim onda bile farklı markalar
Fiyatlara da bak..Slm bugun bu listemi gordum 4 yil once kızıma almisim sizlerede fikir olsun. Tabi bu bi kismi bende bir liste vardi bulursam onuda atayim anne ve cocuk icin liste
Evde cocuk olmasi sanirim en yorucusu olsa gerek, hem psikolojik hem fiziksel.. Allah yardimciniz olsun hepinizin. Ben de biraz biraz nazli insan moduna geceyim madem, cevvalligin luzumu yok :)Bir tehlike yoksa hic is yapmamak mümkün değil 3 gun öncesine kadae bende evde cok is yapıyordum ama suan ne halim var ne sagligimşükür bebek hareketli içim rahat kac gundur ishalin etkisi gecmesi inanılmaz halsizlik iştahsızlık var ayakta zor duruyorum zaruri durumlarda ayaktayım allahtan eşim yillik izinde yoksa yanmıştım bide 4 yas cocuk var evde oda perisan olurdu yoksa. Cok yorma kendini sende iyi olsan bile.
Son aylar zaten çok zor
Canım kasılma geldiği an dakika tutmak çok çok önemli çünkü düzenli ritmik kasılmalar doğum habercisi olabiliyor aklınızda bulunsunPembis Hayaller canım aynı ben de saymadım ama iki gündür çok sık kasılma yaşıyorum. Bugün temizlik için birini çağırdık o yüzden dün evi biraz toplamaya çalıştım. Bugün de her ayağa kalktığımda kasılma geldi. Ağrı yok ama sanki iki taraftan karnımı tutup sıkıştırıyorlarmış gibi.
İshal 3 gündür bende de var deli oldum sancisi da cabasıBir tehlike yoksa hic is yapmamak mümkün değil 3 gun öncesine kadae bende evde cok is yapıyordum ama suan ne halim var ne sagligimşükür bebek hareketli içim rahat kac gundur ishalin etkisi gecmesi inanılmaz halsizlik iştahsızlık var ayakta zor duruyorum zaruri durumlarda ayaktayım allahtan eşim yillik izinde yoksa yanmıştım bide 4 yas cocuk var evde oda perisan olurdu yoksa. Cok yorma kendini sende iyi olsan bile.
Son aylar zaten çok zor
Fiyatlar çok iyiSlm bugun bu listemi gordum 4 yil once kızıma almisim sizlerede fikir olsun. Tabi bu bi kismi bende bir liste vardi bulursam onuda atayim anne ve cocuk icin liste
Hey maşallah nasıl o kadar içtin kız bebisten midede o kadar yer varmı kiKizlar ben bi cilginlik yaptim. Soylemesi ayip 4 kase yesil mercimek corbasi ictim su an. Gozum dondu resmen. Bugun kahvaltidan snra bir sey yemek istememistim. Haliyle aciktim ama hata ettim. Karnim davul gibi. Nefes almakta gucluk cekiyorum. Sizce su an hemen yuruyus yapmak dogru mu? Yoksa bir sure beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?