2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaa oylemi valla benim ilk hamilelikte hic iyle diyen olmadi ben rutin hareketli hakimle devam etmistim.bakalim bu seferki doktor soyliyecekmi
Doktor baya açıklıyor bana bende bakma temizlikte aklim kaliyor bazen eşim biraz sikayet etmisti beni doktora . Doktorda lutfen bu ayı sakin gecir dedi bırak her seyi diye

Benimde ayni canim ya ben de çarşamba gidicem
Benimki bağırsak sancısı gibi senin de öyle mi? Bağırsak sancım olduğu zaman ağrım da çok oluyor
Bu kulak ağrısı bir tek bende oluyor sanıyordum kimseye de diyemedim. Dalga geçerler, saçmalama gebelikle ne alakası var derler diye. Ama okuyunca koptum
Bence sürekli bir tarafa yatıyoruz ya ondan oluyor ama gerçekten dehşet bir ağrı ya

Ya Mehmet beye bende ne zaman mesaj atsam arasam dönerdi. Bir de ben ne zaman kanama ile Ya da bir sıkıntıyla gitsem oncigi var diyip ilk.alirdi ama bu öyle değil ağrıyla gidiyorum.yarom saat bekliyorum belki de. Mehmet bey burada doğum yaptırsa şu an bende ona giderdim ama benim bir tane de oğlum var onu mağdur etmemek için burada doğum yapmam gerek. Bakalım eğer bu sefer de memnun kalmazsam değiştireceğim. Normalde eşim böyle şeylere takılmaz o bile bu durumdan rahatsız yani

Hadi ya vallq ablamda 7. Aydan sonra bitti dedi bana ama benim galiba sonuna kadar devam eder

Sen çok haklısın Antalya merkez bir de çocuğun varken zor bana bile zor geliyor çocuğum olmadığı halde ama şu şartlarda böyle bir iletişimimiz varken de değiştirmeyi gözüm yemedi yolu çekmek daha mantıklı geldi, bir kez daha git bakalım yine aynı davranıyorsa diğerine bak ne yapacaksın böyle nereye kadar gidecek de

Pembis Hayaller canım aynı ben de saymadım ama iki gündür çok sık kasılma yaşıyorum. Bugün temizlik için birini çağırdık o yüzden dün evi biraz toplamaya çalıştım. Bugün de her ayağa kalktığımda kasılma geldi. Ağrı yok ama sanki iki taraftan karnımı tutup sıkıştırıyorlarmış gibi.

Aynen canım hakkımız da hayırlısı bu süreçler de geçecek inşallah

Kizlar ben bi cilginlik yaptim. Soylemesi ayip 4 kase yesil mercimek corbasi ictim su an. Gozum dondu resmen. Bugun kahvaltidan snra bir sey yemek istememistim. Haliyle aciktim ama hata ettim. Karnim davul gibi. Nefes almakta gucluk cekiyorum. Sizce su an hemen yuruyus yapmak dogru mu? Yoksa bir sure beklemeli miyim?

Bir tehlike yoksa hic is yapmamak mümkün değil 3 gun öncesine kadae bende evde cok is yapıyordum ama suan ne halim var ne sagligim şükür bebek hareketli içim rahat kac gundur ishalin etkisi gecmesi inanılmaz halsizlik iştahsızlık var ayakta zor duruyorum zaruri durumlarda ayaktayım allahtan eşim yillik izinde yoksa yanmıştım bide 4 yas cocuk var evde oda perisan olurdu yoksa. Cok yorma kendini sende iyi olsan bile.
Son aylar zaten çok zor

Slm bugun bu listemi gordum 4 yil once kızıma almisim sizlerede fikir olsun. Tabi bu bi kismi bende bir liste vardi bulursam onuda atayim anne ve cocuk icin liste

Eklentiler

• Screenshot_20221031-162353_Photos.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
İyi akşamlar, benimde bu sabah kahvaltı da oldu En azından sonrasında hemen yeniden yiyebiliyorum. Kahvaltı etmeden evde koşuşturmuştum birde uzun süre aç hissedince oluyor. Saçlardan dolayı derdi babaannem benimki oğlan..

Evde cocuk olmasi sanirim en yorucusu olsa gerek, hem psikolojik hem fiziksel.. Allah yardimciniz olsun hepinizin. Ben de biraz biraz nazli insan moduna geceyim madem, cevvalligin luzumu yok :)

Canım kasılma geldiği an dakika tutmak çok çok önemli çünkü düzenli ritmik kasılmalar doğum habercisi olabiliyor aklınızda bulunsun

İshal 3 gündür bende de var deli oldum sancisi da cabası

Hey maşallah nasıl o kadar içtin kız bebisten midede o kadar yer varmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…