- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.741
Kayinpeder bilmiyor mu su an çil modasi var insanlar çil yapmak icin çil kalemi aliyorBaya toparlanmış olmana sevindim çok şükür
Ben güne kv araması ile başladım dk yapmış artık günlük arareşime benim için bol bol elma yesin çocuk güzel olur dedim yiyor musun sakın aksatma dedi koskoca sürecin en dikkat edilmesi gereken detayı bu çünkü babası da bir ara bıldırcın yumurtası denk gelip yediğimi duyunca kıyamet koparmış bıldırcın yumurtası çilli bebek de çilli olur diye
Kalkip oyle dönülmeli diye duymustum canim ondan tedirgin oldumDönmek tehlikeli degil kuzum ya sağ sola yat dedi bana doktorum yavaşça dönüyoruz zaten ağırlıktan
Hangi aralik icin dedi canim doktor.?Valla bıraktım temizligi falan evi esim gelip hallediyor ben yemek yapıyorum sadece aman diyim doktor temizlik islerini su ay gecene kadar bırak dedi bana
Benimde ayni canim ya ben de çarşamba gidicemKızlar belim ve kasıklarım ağrıyor ama çok fazla değil sanki gaz sancısından dolayı ağrıyor gibi, çarşamba kontrolüm var bakalım korkmuyor değilim inşallah bir şey olmaz o güne kadar
Canim benim bebis de kiz, alakali mi bilemiyorm ama 3-4 ay bende de cok bulanti oldu. Su an 28.hafta icindeyim, bulantim kusmam yok ancak okudugum kadariyla bu haftalardan sonra bulantilar yine geleniliyormus. Herkesin gebeliligi cok farkli oluyor ama dedigim gibi genellemelere gore bulantilar yine bu ucuncu trimesterda olabiliyormus.Ay kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Ya ben cok ayaktayim. Pek oturamiyorum. Ev sil supur dolaplari dok yerlestir her seyi yapiyorum. Yere de bol bol egilmek degil de comelmek mi deniyor onu yapiyorum yani is yaparken. Aksaminda karnim cok gergin oluyor tabi. Ayaklarim yoruluyor filan ama o kadar. Yanlis mi yapiyorum? Hic mi is yapmamaliyiz?O hatayi bende yptim gecen hftalarda yormayin kndinizi kizlar artik son aylara girdik cok zorr hersey.
cok gecmis olsun rahim agzini nasıl olctu doktorun?
Bu kulak ağrısı bir tek bende oluyor sanıyordumBenim kalça değil de kulağım çok ağrıyor yaallahınızın aşkına buna çözümünüz var mı? Sağa yatıyorum sağ kulağım ezilmiş gibi ağrıyor sola dönüyorum o da aynı bi süre sonra valla yıldım ya
Benim de oluyor, dr a sormuştum. Artık kafası aşağıya dönmeye başlar. Kafası aşağıya gelince rahat edeceksin, şimdi mesane ye çarpar hem ağrı yapabilir hem sık tuvalete çıkmak isteyebilirsin hatta altına kaçırabilirsin, dönünce rahat edeceksin demişti.Kizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
30. ve 34. Hafta araligi canim erken dogum haftalarıymış bu haftalar]
Hangi aralik icin dedi canim doktor.?
Bazen öyle şeyler duyuyorum ki sülaleden cidden biri çıkıp dese senin eşin evlatlık valla inanırım gram alaka yok çünküKayinpeder bilmiyor mu su an çil modasi var insanlar çil yapmak icin çil kalemi aliyor
Doktora mesaj atsan dönmez mi ki normal mi değil mi diye sonuçta biliyor senin durumunuVajen bölgem de şiddetli bir ağrı var böyle iğne saplanır gibi anlamadım ki
Ya adam biraz rahat ben pimpirikli gibi oluyorum yani böyle anlatıyorum durumu sanki inanmıyor gibi geliyor bilemedim... Bakalım devam ederse direk hastaneye giderim hemşireler haber verir sonuçta onun hastasıyım zaten bu son şansı haftaya pazartesi 32 kontrolum var eğer bu sefer de bebekle ilgili bir şey göstermezse bize diğer doktora geçeceğim arkadaşım ameliyat olmuş ona memnun kalmışDoktora mesaj atsan dönmez mi ki normal mi değil mi diye sonuçta biliyor senin durumunu
Cidden bişey diyemiyorum değişik bir adam ben yolu şunu bunu kış olmasını çok düşündüm ama tekrar göze alıp Mehmet hocada kalmaya karar verdim çünkü ben bu adama akşam 10 gibi mesaj attım 11 de bana döndü görmezden gelmedi asla, her seferinde de söylüyor sakın korkma gece de bişey olsa kliniği açar bakarım diyeYa adam biraz rahat ben pimpirikli gibi oluyorum yani böyle anlatıyorum durumu sanki inanmıyor gibi geliyor bilemedim... Bakalım devam ederse direk hastaneye giderim hemşireler haber verir sonuçta onun hastasıyım zaten bu son şansı haftaya pazartesi 32 kontrolum var eğer bu sefer de bebekle ilgili bir şey göstermezse bize diğer doktora geçeceğim arkadaşım ameliyat olmuş ona memnun kalmış
Valla anladım bende başından beridir bende bulantilar bitmedi 3 gündurde kusuyorum benim şansıma ozman yaKiz cocukdan degildir canim ablamin iki kizi oldu hic bulantı olmadi.benim de olmadi canim nasip olursa iki oglan
Hamilelikten hamilelige degisiyor canim insallah uzun surmez ins usutmeye bagli gecici birseydirValla anladım bende başından beridir bende bulantilar bitmedi 3 gündurde kusuyorum benim şansıma ozman ya
Nazae degmesin o zmnBazen öyle şeyler duyuyorum ki sülaleden cidden biri çıkıp dese senin eşin evlatlık valla inanırım gram alaka yok çünkü
Yaa oylemi valla benim ilk hamilelikte hic iyle diyen olmadi ben rutin hareketli hakimle devam etmistim.bakalim bu seferki doktor soyliyecekmi30. ve 34. Hafta araligi canim erken dogum haftalarıymış bu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?