2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kayinpeder bilmiyor mu su an çil modasi var insanlar çil yapmak icin çil kalemi aliyor

Canim benim bebis de kiz, alakali mi bilemiyorm ama 3-4 ay bende de cok bulanti oldu. Su an 28.hafta icindeyim, bulantim kusmam yok ancak okudugum kadariyla bu haftalardan sonra bulantilar yine geleniliyormus. Herkesin gebeliligi cok farkli oluyor ama dedigim gibi genellemelere gore bulantilar yine bu ucuncu trimesterda olabiliyormus.

O hatayi bende yptim gecen hftalarda yormayin kndinizi kizlar artik son aylara girdik cok zorr hersey.
cok gecmis olsun rahim agzini nasıl olctu doktorun?
Ya ben cok ayaktayim. Pek oturamiyorum. Ev sil supur dolaplari dok yerlestir her seyi yapiyorum. Yere de bol bol egilmek degil de comelmek mi deniyor onu yapiyorum yani is yaparken. Aksaminda karnim cok gergin oluyor tabi. Ayaklarim yoruluyor filan ama o kadar. Yanlis mi yapiyorum? Hic mi is yapmamaliyiz?

Bu kulak ağrısı bir tek bende oluyor sanıyordum kimseye de diyemedim. Dalga geçerler, saçmalama gebelikle ne alakası var derler diye. Ama okuyunca koptum

Son düzenleme:
Kizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyler aşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Benim de oluyor, dr a sormuştum. Artık kafası aşağıya dönmeye başlar. Kafası aşağıya gelince rahat edeceksin, şimdi mesane ye çarpar hem ağrı yapabilir hem sık tuvalete çıkmak isteyebilirsin hatta altına kaçırabilirsin, dönünce rahat edeceksin demişti.

Doktora mesaj atsan dönmez mi ki normal mi değil mi diye sonuçta biliyor senin durumunu
Ya adam biraz rahat ben pimpirikli gibi oluyorum yani böyle anlatıyorum durumu sanki inanmıyor gibi geliyor bilemedim... Bakalım devam ederse direk hastaneye giderim hemşireler haber verir sonuçta onun hastasıyım zaten bu son şansı haftaya pazartesi 32 kontrolum var eğer bu sefer de bebekle ilgili bir şey göstermezse bize diğer doktora geçeceğim arkadaşım ameliyat olmuş ona memnun kalmış

Cidden bişey diyemiyorum değişik bir adam ben yolu şunu bunu kış olmasını çok düşündüm ama tekrar göze alıp Mehmet hocada kalmaya karar verdim çünkü ben bu adama akşam 10 gibi mesaj attım 11 de bana döndü görmezden gelmedi asla, her seferinde de söylüyor sakın korkma gece de bişey olsa kliniği açar bakarım diye

Sen kendini takip et boşver pimpirikse pimpirik bebek ve sen için bu önemli ben o hatayı ilk gebelikte yaptım eğer sakin olmasam gördüğüm ilk tuhaflığı söylesem belki de 3 hafta kalbi durmuş bir bebek taşımaz rahim de öyle zarar görmezdi. O zamandan beri akıllandım bazen Mehmet hoca soruma gülse bile en ufak şeyde soruyorum

Herkese iyi akşamlar bugün Migrosta aldım

Eklentiler

• Screenshot_20221031-212443_Migros.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 58
Selam kızlar çoktandır giremiyorum foruma bulduğum fırsatta genelde uyuyorum bı kısmını okuyabilidim anca konuşmaların.herkes iyidir herşey yolundadır umarım .ıslak mendiliydi şampuanıydı hangi marka alsam falan derken bi kaç haftadır alışverişi de bıraktım düzenli liste yapan var mı . 29.haftadayım ama karnım patlayacak gibi hissediyorum son haftaları düşünemiyorum bile sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…