2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar hepinizin bebisi gece uyutmayan cinsten mi? Benimki gunduz ve aksam saatlerinde hareketli ama gece sanki benimle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Gece agrilardan rahatsiz oldugum icin surekli uyaniyorum ama cok nadir hissediyorum. Hep gece tekmeden uyuyamayanlari duydugum icin normal mi merak ettim. Ya da acaba 30lu haftalardan sonra mi basliyor bu uyutmama olayi?

Tuvalete kalktim canım yarim saat oldu yatamadim daha bizim oyun parkını kurdu içerde galiba yanlarımda el ayaklarını hissediyorum bakalım sakinleyip uyuyacağız

Tuvalete kalktim canım yarim saat oldu yatamadim daha bizim oyun parkını kurdu içerde galiba yanlarımda el ayaklarını hissediyorum bakalım sakinleyip uyuyacağız
Benim yasadigim yerde saat ileri ondan coktan sabah oldu :) Ay ne guzel, benimki gun icinde cok hareketli ama gece uyuyo galiba sipa. Her uyandigimda bir panik oluyorum hissedemezsem sonra zorla bir iki tekme alip uyuyorum. Haftan benden ileri gorunuyor, hep mi boyleydi seninki?

Benim son regli tarihim 1 nisan canım ocak başı aralık sonu Merak etme hareket bulmadığım zamanlarda aynısını bende yapıyorum. bugun tam 30+4 olduk canım

Cnm yaşım 28 allah nasip ederse bu üçüncü çocuğum olacak cinsiyetimiz de erkek, rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin bir avazda kurtuluruz inşşş

Evde cocuk olmasi sanirim en yorucusu olsa gerek, hem psikolojik hem fiziksel.. Allah yardimciniz olsun hepinizin. Ben de biraz biraz nazli insan moduna geceyim madem, cevvalligin luzumu yok :)
Bencede cevalligin lüzumu yok tadini cikar zaten biksc sy sonra kulkedisine dönüşücez bırak biraz prenses takıl

Günaydın kızlar benim bebe üç gecedir hiç hareket etmiyor, uyandığımızdan beri de bir hareket göremedik daha

Canım kasılma geldiği an dakika tutmak çok çok önemli çünkü düzenli ritmik kasılmalar doğum habercisi olabiliyor aklınızda bulunsun
Kasılma sıklığını tutacağız peki kasılma anının uzunluğu önemli mi? Benim karnımı sıkıyorlar gibi his oluyor o an karnım sertleşiyor baya. O his anında geçiyor ama sertlik uzun süre kalıyor. Sertlik geçene kadar mı tutacağız süreyi yoksa o his geçene kadar mı?

Canım ediyordur sen uyuduğun için hissetmiyorsundur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…